tiistai 19. syyskuuta 2017

Colourpop Haul - mitä tilaukseni sisälsi?




Jihuu! Kiinnostaisiko teitä nähdä mitä tilaukseni Colourpopilta sisälsi? Tilasin pitkästäPITKÄSTÄ aikaa merkin tuotteita, edellisestä tilauksesta on varmaan yli puoli vuotta aikaa. Selailin Colourpopin sivuja mökillä ollessa ja inspiroiduin näistä muutamista tuotteista niin että naputin ne ostoskoriin ja kassan kautta ulos. CP tarjoaa ilmaiset postit yli $50 ostoksille, joten tottakai loppusumman piti olla yli sen. Eikä tuottanut juurikaan vaikeuksia :D

Mikäli vielä jollekin on tuntematon suuruus tämä brändi, niin kyseessä on Los Angelesista maailmalle ponnistava, vielä jokin aika sitten melko indie-merkki jota kohta myydään Sephorassa ja tuotteet myydään loppuun heti kun ne julkaistaan. Joku ehkä muistaa mun toivelistalta Colourpopin peitevoiteen ja Yes Please-paletin - ne on siellä edelleen, olivat nimittäin sopivasti Out of Stock kun tämän tilauksen tein.. Miksei ikinä voida restockata samaan aikaan kaikkia! Ei oo mitään järkeä tilata yhtä 6 dollarin peitevoidetta yksinään.. :D First world problems, I know.



Katotaanko sitten mitä sieltä löytyy? Näillä oli hintaa tasan 60 dollaria, ja ALV:ja maksoin noin 12 euroa. Paketin tulo tilauksesta sen kotiin saamiseen kesti noin kaksi viikkoa.
Tällä kertaa mukana oli Crystal-kokoelman yksi bundle, muutama luomiväri ja yksi paletti.




ROSE QUARTZ CRYSTAL PRIMING SPRAY - $6.00 - LINKKI
Tämä oli siis osa tuota ylläolevaa settiä, jossa voimakivenä oli ruusukvartsi (joka sivumennen sanoen "avaa ja tukee kauneutta ja luovuutta" kivialkemian mukaan) ja tämä on setin meikin alle tuleva suihke joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ennen meikin tekoa. Suihke on kirpeän greipin tuoksuista ja sisältää ruusukvartsin lisäksi omenauutetta, greippiuutetta ja oliiviöljyä. Tämän pitäisi edesauttaa tuomaan meikkipohjaan kuulautta. En ole vielä kokeillut (koska meikkaaminen ei ole napannut sitten yhtään viime päivinä!) mutta kokeilen heti, kun meikkaaminen on taas jaksamislistalla.


ROSE QUARTZ CRYSTAL LIQUID HIGHLIGHTER - $9.00 - LINKKI
En oo normaalisti tullut juurikaan toimeen nestemäisten korostajien kanssa, mutta nyt ajattelin kokeilla ja kun tämän sai tuossa setissä mukana niin mikä jottei. Sävy on "soft rose gold" ja tätä voi laittaa joko meikin alle yksinään, sekoittaa kosteusvoiteeseen tai käyttää meikkipohjan päälle korostuspuuterin tapaan (tai sen alle). Swatchkuvan löydät tuosta alempaa, seuraavan tuotteen yläpuolelta! Tähän on kuulemma murskattu ruusukvartsia sekaan! Ajattelin tilatessa, että jos en tulekaan tämän kanssa toimeen niin ainakaan rahallinen satsaus ei ole suurensuuri. Sävy on minusta kylläkin oikeammin lähes valkoinen kuin ruusukulta.



Vasemmalla nestemäinen highlighter, oikealla Crystal Lip Balm

ROSE QUARTZ CRYSTAL LIP BALM - $5.00 - LINKKI
Tämä kosteuttava huulivoide on infused with rose quartz, ja tätä voi käyttää joko mattapunan päällä tuomassa efektiä tai yksinään. Sävy on todella kaunis, viileän pinkki metallinen ihanuus. Valitsin tämän setin muuten juuri tämän värimaailman perusteella - mietiskelin että tällainen vaaleanpunainen on sävynä helpompi kuin vihreä tai sininen.




Vasemmalta oikealle: Going Rogue, Flipper, Itty Bitty, One By One
SUPER SHOCK SHADOW BUNDLE 'PHASE ME OUT' - $18.00 - LINKKI
Tämä ihana persikansävyinen setti iski silmiin ja inspiroi välittömästi, ja kun sain nämä käsiini ja swatchasin niin AAH - onko kauniimpaa nähty? Superihania sävyjä ja sopii mielestäni myös alkavaan syksyyn (Naked Heat-vibat!) ja en malta odottaa leikkimistä näillä. Setin arvo on 20 dollaria, mutta settihinta on kaksi dollaria vähemmän.



BROW BOSS CLEAR GEL - $6.00 - LINKKI
Mulla on täydellisen kulmageelin etsintä käynnissä, ja nykyinen suosikki Essence on lopuillaan joten tilasin tämän Colourpopin version testiin. CP toi uusia kulmatuotteita mallistoonsa hiljattain, joista tämä kirkas geeli on yksi. Tässä on Gimme Brow-tyyppinen pikkuruinen harjaosa ja geeli ei ole tuubissa kirkasta vaan hieman tuollaista maitomaista, kiehtovaa. Käyttökokemuksia tulossa!





Extra, Upgrade, Bottomless

Full Service, Bigger and Better, Total Package
GIMME MORE! HIGHLIGHTER PALETTE - $18.00 - LINKKI
Tottakai jos tarjolla on highlighterpaletti, niin minä ostan sen :D poskipunien lisäksi korostuspuuterit on mun suurin heikkous ja hamstraan niitä ihan liikaa. Tämä ei ehkä kalpealle iholle ole se optimaalisin, mutta suurin osa sävyistä kuitenkin vaikuttaa sopivan hyvin joko highlighteriksi tai blush topperiksi erinomaisesti. Mielestäni alarivin kolmikko on yläriviä parempilaatuisempia, kermaisempia ja pigmenttisempiä. Ehkä sävy 'Upgrade' on kaikista heikoin esitys, muttei sekään mikään ihan huti ole.






Tällaisia ihanuuksia! Mitäs ootte mieltä, putooko teille?
Parhaat vinkit myös nestemäisten highlighterien käyttöön saa jakaa kommenteissa!

8 kommenttia:

  1. Upeita ihanuuksia, varsinkin tuo luomiväri-bundle. Superupeat persikkaiset säihkyt sävyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo setti oli jotenkin todella inspiroiva, ja swatchit puhuu puolestaan, ihan superhyvä pigmentti! Joissain super shock shadow'ssa ei oo ollut niin hyvä, tai oikeammin ne on olleet pelkkää glitteriä.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Se on ihan jumalainen, kokeilin sitä eilen ekaa kertaa! Todella hyvä pigmentti ja ihanat sävyt. Hinta-laatusuhde 10+!

      Poista
  3. Luomivärinelikosta tuli juurikin Naked Heat mieleen! :D Todella kauniit ja intensiiviset sävyt <3 Mä en omista mitään Colour Popin tuotteita enkä itseasiassa oo koskaan nähnykkää niitä livenä. Mut mä luulen et Ipsy tai Boxycharm varmasti korjaa asian tulevaisuudessa :) Mä luulen, et siksi oon ollu vähän nihkeä ko. tuotteita kohtaan, koska koen nettisivut hirveän hankaliksi, ihan kuin siellä olisi vaan pari tuotetta myynnissä. Sellasta eestaas klikkailua :( Vois kyllä käydä kattomassa saanko mä niihin enemmän tolkkua, meinaan sun tän postauksen tuotteet on niiiiiin ihania XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Tuuli!
      Boxyssa on nyt tullut muutamana kertana peräkkäin Colourpopia, toivottavasti tulee jatkossakin niin saat kokeilla. Toi on kyllä totta, sieltä pitää vähän niinkuin tietää mitä hakee, muuten se menee vaan klikkailuksi. Käytä vaikka noita mun linkkejä tai hakua, sillä löytyy hyvin!

      Poista
  4. Itse tilasin 10 päivää sitten Colourpopilta, eikä paketista ole kuulunut muuta kuin tilausvahvistus :( Jospa se sieltä vielä tulisi. Itsekin tilasin koska postikulut sai ilmaiseksi kun tilasi yli 50 dollarin edestä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taisi kans mennä aikaa siihen että paketti lähetettiin, ei kyllä ihan noin kauaa.. Voithan vaikka laittaa sinne viestiä että mikä kestää.

      Poista