tiistai 5. syyskuuta 2017

Look Incredible Deluxe Beauty Box - Heinäkuu '17

Heipparallaa, tänään tutustutaan vihdoin tooosi myöhässä olevaan heinäkuun Look Incredible Deluxe Beauty Boxiin. Elokuun boksi jäi mulla tulematta kokonaan (ja just siinä boksissa piti olla Too Facedin Funfetti-luomiväripaletti..) mutta tästä linkistä pääsette lukemaan englanninkielisen arvostelun tuosta boksista jos se kiinnostaa.
Kuten ennenkin, edelliset aihetta koskevat postaukset löytyvät postauksen lopusta ja sivupalkista löytyvän tunnisteen alta. Tämä boksi kustantaa noin 55€ postikuluineen per kuukausi, ja onkin selkeästi tarjolla olevista kuukausittaisista bokseista kallein. Toki sisältökin on melko priimaa, merkkeinä muunmuassa Nars, Mac, Too Faced ja Becca. Tästä pääset tilaamaan oman boksisi. Tarjolla on myös Standard-boksi (kun tämä minun on deluxe) joka on kymmenisen puntaa edullisempi mutta merkitkin ovat siinä hieman edullisempia sitten.



Tämä Deluxe-boksi tulee yleensä valkoisessa laatikossa punaisen rusetin kera, mutta tällä kertaa laatikko oli Standard-version musta beigellä rusetilla. Mukana on myös tuotekortti, jossa selitetty jokainen tuote ja annettu sille ovh-hinta. Boksissa tulevat tuotteet olivat tällä kertaa kaikki täysikokoisia, mistä suuri plussa!
Hinnat saattavat tuotteiden kohdalla vaihdella hieman tuotekortissa esitetyistä, sillä osa tuotteista oli tarjouksessa Look Incrediblen sivuilla.
Tuotteiden swatch-kuvat ovat sitten postauksen lopussa nähtävillä, kaikki yhdessä kuvassa.


EYEKO SKINNY LIQUID LINER 'NAVY' - £17 - LINKKI
Boksin ensimmäinen tuote oli tällä kertaa se, joka jäi tulematta muutama kuukausi takaperin, nimittäin Eyekon sininen tussimallinen rajauskynä. Tämä oli kuitenkin ihan sysip*ska tuote, ja swatch-kuvistakin sen näkee; tussi oli aivan kuivunut ja väriä ei tullut nimeksikään muuta kuin hankaamalla turhan kovasti. Laita sellaista sitten silmään asti.. Juuei, lensi roskiin samantien ikävä kyllä. Tuotetta ei löytynyt Look Incrediblen sivuilta enää, mutta linkki vie Birchboxin sivuille ja hinta on muunnettu päivän kurssin mukaisesti dollareista punniksi.



UTAN & TONE COCONUT TANNING WATER - £18 - LINKKI
Olen yllättänyt itseni ja käyttänyt tänä kesänä melko ahkerasti Lookfantasticin boksin mukana tullutta naamanrusketussuihketta, ja tämä olikin iloinen ylläri tästä boksista. Kyseessä on ihanan kookoksiselta tuoksuva rusketussuihke, jota neuvotaan käyttämään kasvojen iholle mutta olen tätä suihkinut kyllä dekolteelle ja käsivarsiinkin huoletta. Kerralla tulee jo melko tumma väri, paljon tummempi kuin tuosta toisesta suihkeesta. Tämä on 100ml pullo (löytyy myös 200ml kokoa) ja tämän ainoa huono puoli on ihan sairaan huono suutin - tuntuu aikalailla siltä kuin joku niistäisi kasvoille tätä kun suihkaisee. Aionkin kaataa tätä tuohon toiseen pulloon kunhan se joskus loppuu ja nauttia tasaisesta suihkusta tämänkin kanssa.


BAREMINERALS BLEMISH REMEDY MATTIFYING PREP GEL - £18.50 - LINKKI
Oi ihanaa, primer! Vaikkei ehkä ihan mulle omin kun kärsin suurimman osan vuotta kuivasta ihosta, mutta toki tätäkin näin kesällä voin käyttää. Kyseessä on siis kevyt, mattapinnan antava primer-geeli, joka sisältää epäpuhtauksia eliminoivaa teepuuöljyä ja siitä tuo sarjan nimikin (Blemish Remedy). Boksissa saisi tulla bareMineralsia useamminkin!



DIOR DIORIFIC MAT '540 MAGIQUE' - £24.99 - LINKKI
Aina vaan paranee, Diorin huulipuna hei! Kyseessä siis Limited Edition Diorific Mat korallinpunaisessa sävyssä 540 Magique, ja tämän luvataan olevan keveä, puuterisen mattapinnan tekevä puna ja oikein sopiva arkikäyttöön. Ja sellaiseltahan se juuri vaikuttaa! Tykkään kovasti Diorin hylsyistä, vaikka tämä onkin jo vähän vanhanaikainen ja kalpenee Addict-huulipunien hylsyille.



TOO FACED LOVE FLUSH BLUSH 'FUNFETTI' - £20 - LINKKI
Ja last but not least - Too Facedin poskipuna?! Tämä nyt jälkikäteen katsottuna petasi tuota elokuun boksia, molemmat tuotteet kun olivat viime vuoden lopun Funfetti-kokoelmasta. Linkki vie Too Facedin sivuille Love Flusheihin, sillä tätä nimenomaista poskipunaa ei enää mistään löydy uutena. Käänsin hinnan samalla dollareista puntiin. Tämä on yksi kauneimmista poskipunista mitä omistan - tuo ihana pintakuviointi ja hieman marmorinen, monivärinen pinta - miten tätä kehtaa edes käyttää (olen kyllä jo käyttänyt :D). Boksin ilman muuta ykkösjuttu! Sävy on aavistuksen ruusukultainen, todella kaunis kuten alla olevasta swatch-kuvasta näkyy.

Siniset töhryt Eyekon rajaustussia, korallinpunainen on Diorin huulipuna ja sen vieressä Too Faced Funfetti Blush.

Boksin tuotteiden kokonaisarvo Eyekon liner mukaanlaskettuna oli £98,49 eli rahalleen sai tuplasti vastinetta. Siitä todella kiva boksi, että jokainen tuote jää omaan käyttöön (paitsi yksi roskikseen) ja merkit oli ihan huippuja.
Tulispa syyskuun boksi jo pian!

Mikä olis ollut sun ykkösjuttu?

8 kommenttia:

  1. Oi vitsit mitä tuotteita! Mulla oli just eilen tän boksin tilaaminen mielessä ja olin jo tilausta tekemässä, kun tajusin ettei se tosiaan tule mitenkään turhan edulliseksi :D Toki rahoilleen saa vastinetta, mutta ehkä mä odottelen vielä tovin ennen kuin laitan boksin tilaukseen (ja ostelen sillä välin kaikkea muuta kivaa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaisi tilata jo niin et jää mistään paitsi :D Voithan kokeilla sitä vähän edullisempaa versiota?

      Poista
  2. Kerrassaan mahtavat tuotteet paitsi tietysti tuo Eyekon tussikynä.
    Diorin huulipunan hylsy on tosiaan ihanan vanhanaikainen. Tulee aivan lapsuus mieleen:)
    Upeat kynnet<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo, mun mummolla taisi olla samanlaisessa hylsyssä huulipunaa eli design lienee pysynyt samana jo aika kauan.

      Poista
  3. Ihanaa et sä "uhraudut" ja tilaat näitä ihanuuslaatikoita, joista me saadaan lukea <3 Ilmeisesti laatumerkeiltäkään ei aina tuu priimaa, mä en oo löytäny vielä yhtään hyvää tussimaista eyelineria, en ymmärrä yhtään miten ihmiset pystyy käyttään niitä! :D Myös rusketussuihkeet on aivan liian ufoja mulle, niitä pursuikin keväällä ja kesällä eri bokseista, kiertoon menivät :) On se kyllä käsittämätöntä saada Dioria ja Too Facedia näistä kuukautisjutuista- oli pakkaus vanhanaikainen tai ei!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki uhraudun :D rakastan näitä niin paljon itsekin!

      Poista