sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box - Elokuu '17

Heippa!
Viimeinen elokuun boksi nyt käsittelyssä, nimittäin Lookfantastic Beauty Box jonka sain itseasiassa käsiini vasta muutama päivä sitten.
As usual, postauksen lopussa olevasta tunnisteesta painamalla näet kaikki vanhat LF Beauty Box-postaukset. Boksin hinta vaihtelee vähän sen mukaan kuinka kauan olet tilannut, kuinka pitkään tilaukseen sitoudut yms, mutta mun hinta taitaa olla 15,45€ kuukaudessa sisältäen postikulut.




Elokuun boksin teemana oli 'Global Glamour' ja tuotemerkkejä olikin useista eri maista; tietysti Englannista, Kreikasta, Ranskasta ja Etelä-Koreasta sekä USAsta. Tuotteista vain 1/7 oli täysikokoisia, mutta koot olivat kuitenkin ihan reiluja matkakokoja.






THE ORIGINAL MANE 'N TAIL SHAMPOO & CONDITIONER - YHT. £5.98 - LINKKI
Ookoo, tätä samaa shampoota siis käytetään hevosten harjan ja hännän pesuun ja takkujen selvitykseen :D Ja on kuulemma nyt kulttikamaa ihmistenkin keskuudessa. Oon jostain joskus lukenut tästä 'trendistä' mutta nytpä saan kokeilla minäkin. Tuotetta ei luonnollisestikaan ole testattu eläimillä. Shampoota ja hoitoainetta myydään matkakokoisina hintaan £2.99 / kpl.


LORD & BERRY MAGIC BROW PENCIL 'BRUNETTE' - N. £7 - LINKKI
Jee, kulmakynä ja ihan oikeassa sävyssä! Tämän testailut on kesken, mutta tuntuu ihan pätevältä yksilöltä. Normaalikokoinen on tätä isompi ja siinä on harja toisessa päässä ja hintaa £14, joten puolitin hinnan tälle selkeästi pienemmälle kynälle.


SKIN79 SUPER+ BEBLESH BALM - 10G / £7.22 - LINKKI
Kivaa, K-Beautya! Tämä on siis BB-voide, jota korealaisessa kosmetiikassa käytetään ihan tavan meikkivoiteena. Tässä on SPF30 ja koostumus piilottaa ryppyjä ja vaalentaa/tasoittaa ihonsävyä kuten korealaisilla tuotteilla on tapana. Normaalikokoinen puteli on 40g / £28.90 ja tämä on noin 10g, joten siitä laskettu hinta.


KORRES SANTORINI VINE BODY MILK - £3.00 - LINKKI
Mulla on näitä vartalovoiteita niin paljon jemmassa että tää lähtee eteenpäin kun ei näitä tuu niin paljoa käytettyä, lähinnä kropan kuorimisen jälkeen iho on niin kuiva että tarvitsee kosteutusta. Korresin tuotteet on kyllä hyvän tuoksuisia!


LOTTIE LONDON BALM BALL - £5.00 - LINKKI
Yes huulirasvalle, nou tuoksulle joka on Caramel Apple. Enkä haista siinä juurikaan karamellia, vaan omenaa jonka tuoksusta en tykkää yhtään (mulla on aika paljon tuoksuja joita en siedä :D). Kosteutustehot tuntuu olevan ihan kohdallaan, mies saa käyttää tämän pois. Tätä tuotetta ei löytynyt LF:n sivuilta vaikka siellä paljon Lottien tuotteita olikin, linkki vie siis merkin omille sivuille josta napattu myös hinta.


GATINEAU GENTLE SILK TONER - 50ML / £3.30 - LINKKI
Herkän ihon kasvovesi kuulostaa hyvältä! En useinkaan käytä pelkkää kasvovettä vaan aina misellivettä, mutta enköhän testaa tämänkin. LF:n sivuilla tämä on saanut arvosteluista 4,5/5 tähteä, joten voisin kuvitella tämän olevan varsin pätevä tuote. Täysikokoinen 400ml pullo maksaa tällä hetkellä tarjouksessa £26.35, tämän pienen koon hinta laskettu siitä.

Vasemmalla kulmakynä, oikealla BB-voide

Elokuun boksi oli kokonaisuudessaan mielestäni ihan ookoo, ei mitään suurempia ilonkiljahduksia mutta suurin osa (kahta lukuunottamatta) tulee omaan käyttöön ja tuo heppashampoo kiinnostaa kyllä :D Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on £31.50, on ollut usein enemmänkin.


8 kommenttia:

  1. Lottie Londonin tuotteita tekisi mieli testailla. Olen muutaman One brand -tutorialin Youtubessa nähnyt Lottie Londonin tuotteilla, sen takia kiinnostaa, heh;)
    Karamellin tuoksuiset huulirasvat on mulle ihan suuri nou!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ei juurikaan tuoksu karamellilta, vaan pelkästään omenalta (ikävä kyllä mun kannalta :D)
      Lottie Londonilla on kans niitä lip kitteja, joita olisi kiva kokeilla!

      Poista
  2. Skin79 BB-voide on ihan mun yksi suosikeista, tilasin joskus vuosia vuosia sitten ensimmäisen pulloni Amazonista, kun ei sitä silloin paljon muualta Suomeen saanut. Muistelen, että sävy oli hieman sellainen harmahta, joten kesäaikaan ei toiminut iholla niin kivasti kuin talvella. Pitäisi taas verestää muistoja tauon jälkeen, koska lopputuloksesta pidin todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, tosi hyvä kuulla, pitääkin pistää se kokeiluun! Mulle on perinteisesti sopineet noi korealaisten bb-voiteiden vähän "harmahtavat" sävyt joten varmaan tuokin.

      Poista
  3. On se kauheeta ku unohtaa mitä viime kuun boksista on tullu! :D Mulla on odotukset jo niin syyskuun boksissa (ei oo tullu vielä edes seurantakoodia s-postiin, et loota ois tulossa! :() et väkisinkin ei muista edellistä lootaa. Oon korkannut näistä käyttöön vain Gatineaun kasvoveden ja tykkään kyllä siitä, ihana tuoksu ja "tuntuma" iholla, ei jätä hirveän kiristäväksi mun rutikuivaa ihoa :) Kulmakynä on siitä mielenkiintoinen, et pääsen testaamaan osaanko piirtää kulmia kynällä, osaan ne tehdä tällä hetkellä vain Dermosilin loistavalla kulmavahalla sudin kanssa :) En muista et LF:ltä ois juuri koskaan tullu tylsää ja välinpitämätöntä boksia, tä on yks mun ehdottomasti suosikkibokseista (Boxycharmin lisäksi, jota mulle on tullu yksi laatikko vasta!!! 8D) ja pitkäikäisimmistä Bette(Liv) Boxin kanssa :) Hyvää tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mäkin edelleen odottelen postista syyskuun versiota! Mulle ei ikinä tule niistä seurantakoodia, pelkkä ilmoitus vaan että "order despatched". Toi on muuten hauska, mä taas en mielellään ikinä tee kulmia puuteriväreillä vaan aina kynällä!

      Poista
  4. Eniten tästä boxista kiinnostikin just toi tuoksuva huulivoide :) Muut tuotteet oli omasta mielestä vähän meh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee, jokaiselle jotakin :) mikäli toi tuoksu olisi ollut jokin muu kuin omena, olisin ollut tosi innoissani siitä kun huulirasvaa mulla kuluu paljon.

      Poista