perjantai 1. syyskuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box - Heinäkuu '17

Mukavaa perjantaita, toivottavasti teillä on ihana viikonloppu tulossa! Kertokaa ihmeessä kommenteissa, millaisia suunnitelmia on tälle viralliselle kesänpäätösviikonlopulle. Voi vitsi miten aika menee nopeasti, kesä vilahti taas ihan huomaamatta ohi ja koulut ja työt on suurimmalla osalla alkaneet.



Vilkaistaan tänään viime kuun Lookfantastic Beauty Boxiin, näitä heinäkuun bokseja on vielä muutama tulematta. Mulla meni maksukortti vanhaksi tässä kuussa josta syystä useampi elokuun boksi on vielä tulematta/jäi välistä kokonaan mutta syyskuussa viimeistään ollaan takaisin normaaleilla raiteilla. Not to worry though, kolme boksia lähetytin Shipitolta juuri viime viikolla.. :)


Heinäkuun boksin teema oli kesäisesti Pretty in Paradise, ja mukana oli rannalle, kesähiuksiin ja -iholle sopivia tuotteita useampi. Boksi oli tällä kertaa kauniin viidakkosävyinen, joka toimikin hyvänä backdroppina tämän postauksen kuville.


MIMITIKA FACE SUNSCREEN SPF50 - 10ML / £2.80 - LINKKI
Tämä merkki on mulle ihan uusi, mutta tuote vaikuttaa hyvältä; syväkosteuttava ja vedenkestävä (noin 80 minuutin ajan levityksen jälkeen) aurinkosuoja kasvojen ihoille. Normaalikokoinen purkki on 50ml ja sen hinta LF:n sivuilla on ollut £14. Tällä hetkellä tuote on kuitenkin loppuunmyyty.



HOT MAKEUP BRONZING POWDER - 8G / £22.49 - LINKKI
Tämä tuote aiheutti hieman päänvaivaa kun etsin sille tietoja - niitä ei nimittäin löytynyt juurikaan. Hot Makeupin valikoimissa ei tällaista aurinkopuuteria ole, mutta vastaava mattaversio löytyy ja nappasin siitä hinnan tähän (USD 29) ja muutin puntien muotoon. Tämä on melko lämmin sävy jossa pientä glitteriä mukana. Ei juurikaan mun cup of tea. Ja hinta on melko kova siihen nähden että tämän pakkaus on silminnähden halvalla tehty ja muovinen.


JELLY PONGPONG BARE NECESSITIES HIGHLIGHT PEN - £15 - LINKKI
Tällainen tuli jo joskus muistaakseni Beauty Box 5:n mukana enkä siitä ainakaan omalle ihonsävylle innostunut silloinkaan. Auttamattoman oranssi näin vaalealle iholle. Hintakin on melko kova, en todella maksaisi täyttä hintaa. Enkä varmaan mitään muutakaan hintaa :D


IMEDEEN ADVANCED BEAUTY SHOT - 1 KPL / £3.29 - LINKKI
EIKÄ. Siis mä en YHTÄÄN tykkää tällaisista näiden boksien mukana ja nää on mulle ihan turhia. Lookfantasticin sivuilta vilkuiltuna 10 pullon setti maksaa £32.99 joten tämän yhden hinta on otettu siitä. Tämä on sokeriton, kollageenia ja c-vitamiinia sisältävä ja pitäisi auttaa muunmuassa ryppyjen ehkäisyssä. Uskokoon ken tahtoo.


MOROCCANOIL HYDRATING STYLING CREAM - 75ML / £6.11 - LINKKI
Tämä varmasti miellyttää monia, nimittäin hypemerkki Moroccanoilin kosteuttava muotoiluvoide. Mulla ei ole tälle oikein käyttöä kun olen niin laiska muotoilemaan tätä pehkoa, mutta tämä löysi tiensä arvontavoittopakettiin. Normaalikokoinen 300ml pullo kustantaa £24.45 joten tämän matkakoon hinta laskettu siitä.



REGENERATE ADVANCED TOOTHPASTE - 14ML / £1.86 - LINKKI
Voi sitä hammastahnaa tulla muualtakin kuin Bette Boxista.. :D Tämä on melko kallis hammastahna kuitenkin, täysikokoinen 75ml tuubi kustantaa £10 eli euroissa noin 10,90€.  Ei olla vielä kokeiltu, mutta tulee varmasti käytettyä.


COWSHED CHAMOMILE REFRESHING TONER - 50ML / £3.20 - LINKKI
Tätä merkkiä on tullut muistaakseni Jolie Boxista aikoinaan, ja kasvoveden otan ihan mielelläni vastaan. Kamomillaa sisältävä, rauhoittava mutta silti puhdistava kasvovesi kuulostaa oikein hyvältä! Kokeilujonossa. Lookfantasticin sivuilta tämä on tällä hetkellä loppuunmyyty, ja 250ml myyntikoko kustantaa £16.


Sellainen sisältö heinäkuussa, mitäs piditte?
Mulle tämä oli vähän plääh-tunteen jättävä boksi - oman käyttöön varsinaisesti jää vain kasvovesi ja hammastahna, toki aurinkopuuteriakin kokeilen. Sen sijaan oli kiva saada tästä arvontapakettiin tuo Moroccanoil, josta moni teistä varmaan pitäisi kovasti.
Boksin tuotteiden yhteishinta oli £54.75 eli ihan ookoo arvoltaan, toki suurin osa arvosta tulee tuosta aurinkopuuterista.

Tältä kuulta odotan kyllä parempaa - elokuun LF Beauty Box on nimittäin matkalla mulle vihdoin ja viimein!

6 kommenttia:

  1. Mä en henk.koht. tykkää mistään kauneusravintolisistä tms. Sellaiset vois suosiolla jättää pois kaikista boxeista. Cowshed-kasvovesi kuulostaa kivalta ja Jelly Pong Pong nimensä puolesta, mutta noin hintavaa kynää en itse hommaisi.
    Boxeista on kiva lukea, ja sanoa oma painava sanansa, heh, vaikkei itse sellaisia tilaile;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ne voisi kyllä todellakin jo unohtaa pois, valtaosan mielipide kun tuntuu olevan tämä :P

      Poista
  2. Tästä boksista mulla ei jääny omaan käyttöön ku Moroccanoilin tuote ja "pingponin" highlight-kynä (laitan amorinkaarelle aamulla, josta se töihin päästessä on kulunut jo nätiksi, koska juon työmatkalla mm. kahvia...) ja hammastahnan käytinkin jo :) Ei hajuakaan mitä tahnan ois pitäny tehdä!! Voisin sanoa niinku mun suokkariradiojuontaja: hammastahnat ja kauneustabletit/juomat VEKS bokseista!!!! Silti käytän ne aina kuuliaisena! :D Aurinkopuuteri oli aivan liian tumma ja hepponen- ihmettelen suuresti myös hintaa, menee siis eteenpäin :) Cowshedin kasvovesi kirveli aivan liikaa, sekin meni eteenpäin. Toivottavasti saat pian viime kuun beauty boxin, ite en ees muista mitä se sisälsi!!!! XD Tälle viikonlopulle ei ole mitään suunnitelmia mutta ens viikonloppuna olisi tarkoitus juhlia kesän viimeistä paikallista lavatansseja. Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhuu kiitos piitkästä kommentista! Vekspois tosiaankin. Mulle tuo jelly pongpong on liian oranssi.

      Poista
  3. Mitä olet yleisesti tykännyt Look Fantasticin beauty boxista, onko rahansa arvoinen? Multa loppui juuri Jolie Boxi, ja mietinnässä olisi jokin toinen kauneusboksi ja juurikin Look Fantasticin boksia olen miettinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Olen tilannut tätä jo reilusti yli vuoden ja pääosin tämä on kyllä hyvä boksi. Olen saanut tämän kautta muunmuassa Ordinaryn, Benefitin ja NUXEn tuotteita. Toki joskus sattuu ns. hutikuukausia, mutta ei mikään boksi nyt täysin "ohi" ole mennyt, aina sieltä jotain on jäänyt myös omaan käyttöön. Mikäli Shipiton käyttö ei haittaa, suosittelen tutustumaan Boxycharmiin myös! :) Siitäkin löytyy postauksia täältä blogista.

      Poista