perjantai 19. lokakuuta 2018

Bette Box - Lokakuu '18



*** Yhteistyössä Bettebox-tiimin kanssa; boksi saatu blogiarviointia varten.

Moikkeli!
Lokakuun Bettebox saapui jokin aika sitten, ja onkin varmaan esitelty jo useammassa blogissa. Työnnän kuitenkin omankin lusikkani tähän puuroon ja kertoilen mielipiteeni boksissa olleista tuotteista.





Syyskuun teema oli syksyinen, ja tuotekortin kääntöpuoli oli tosi kaunis ruskan värineen ja inspiroivine sanoineen. Olen painiskellut samojen asioiden kanssa ja yrittänyt saada niitä tarttumaan päähän ja mieleen, ja tästä tuli jotenkin hyvä ja rauhallinen olo. Samoin kyllä tuotteistakin (ainakin suurimmasta osasta..).

Boksissa oli tosi mieluisia juttuja, mutta myös sellaisia jotka saivat kohottelemaan kulmia ja onpa joukossa yksi minulle täysin tarpeeton tuote. Käydäänpä siis asiaan!


Ensimmäisenä näytteet. Kenzon Flower oli ihan ensimmäinen oikea hajuveteni, tuliainen iskältä jostain ulkomailta ja käytin sitä tuolloin ahkerasti. Sainpa myös pudotettua yhden pullon keskelle lattiaa, josta se kiitettävästi tuoksui pitkän aikaa.. Nykyään en pidä tästä tuoksusta juurikaan, ehkä sain nuorempana yliannostuksen. Kyseessä on hyvin kukkainen, esimerkiksi ruusua ja jasmiinia tuoksunuotteinaan sisältävä tuoksu, ja muistuttaapa tuoksun pullokin hieman kukan vartta tai sille sopivaa maljakkoa. Täysikokoinen 30ml pullo löytyy Sokokselta tarjoushintaan 51,90€.

Lumenen Invisible Fresh Skin Tint taitaa olla uusi tuote?  En ole ihan varma tuliko tämä Instant Glow Beauty Serumin tilalle vai onko se vain purkitettu ja nimetty uudelleen? Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin erilainen, geelikoostumuksen ja hienoisen värin omaava kosteusvoide joka lupaa tuoda hehkua kasvoille. Ei ole ihan mun pala kakkua, mutta jos omaa hyvän ihon tai ei halua paksua kerrosta meikkiä (tai molempia) niin tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen tuote. Täysikokoinen 30ml purkki kustantaa esimerkiksi Elevenillä 34,60€.

Viimeiset näytteet olivat Novexpertin kuorinta ja kosteusvoide. Kuorinnasta varmaan saa ensituntuman tällä kertakäyttöisellä näytteellä, mutta kosteusvoide jäänee mysteeriksi; en tiedä riittääkö tuosta edes koko kasvoille.

Viimeiseksi; en tykkää yhtään tällaisista näytepusseista. En ikinä käytä niitä ja tuotteesta ei saa minkäänlaista kuvaa kun sitä kerran pussista puristaa ja käyttää. Tuoksunäytteet ovat ihan kivoja jos niissä on spray, niistä käyttää myös useamman kerran ja löysin esimerkiksi pari postausta sitten esitellyt Lancomen ja Armanin hajuvedet tällaisten näytteiden myötä.



Toisena laatikosta kuoriutui Natura Siberican Taiga Daily Protection-käsivoide. Tykkään käsirasvoista ja käytän niitä päivittäin, joten tämä tulee kyllä käytettyä. Kyseessä on erittäinen edullinen tuote; kustantaa Oletkaunis.fi:n sivuilla 5,90€ / 75ml (boksissa tullut tuubi on kyllä varmaan puolet pienempi). Tämä sisältää siperianmännynöljyä jossa paljon tärkeitä aminohappoja suojaamaan ihoa, sekä lisäksi luomupellavaöljyä pehmentämään ja ravitsemaan. Kuulostaa hyvältä talvikäyttöön.

Herbinan Kevyt Kasvovoide rasvoittuvalle ja sekaiholle olisi tullut enemmän käyttöön jos se olisi löytynyt boksista pari kuukautta taaksepäin - talvea kohti iho kun kuivuu ja tarvitsee enemmän kosteutta kuin kesäkuumalla. Virkistävä geelivoide kuulostaa kuitenkin kivalta, ja varmaan sopii meikin alle mukavasti. Herbinaahan saa ihan isoista marketeista; esimerkiksi Kärkkäisellä tämä täysikokoinen (50ml) tuubi on hinnaltaan 4,90€.


Boksin minulle mieluisin tuote on tässä - Lumene uuden Ajaton-tuotelinjan tiivistetty seerumi 15ml testikoossa. Tämä linja on anti age-tuotteita pääasiassa, mutta kohta 30v ehkä tarvitseekin jo näitä juttuja.. ihan oikeasti. Tiivistetty seerumi tarkoittanee pääasiassa sitä, että tämä on eräänlainen seerumin ja kosteusvoiteen hybridi ja sitä voi käyttää itsekseen tai tuhdimman kosteusvoiteen alla. Sokoksella täysikokoisen purnukan (50ml) hinta on 49,50€, Lumene on linjojensa uudistuksen myötä ottanut kyllä stepin tai kaksi selektiivisen kosmetiikan hintojen suuntaan. Ulkonäkö on kyllä erittäin hyvä ja tyylikäs kaikissa, ja mielelläänhän näitä kokeilee ja onpa mulla useita tuotteita ihan täysikokoisenakin. Tämän hinnaksi on muuten tuotekortissa kerrottu 17,90€ - kirjailija on kyllä elänyt jossain haavemaailmoissa. Toki toivoisimme kaikki tuon hinnan olevan totta :D



Juuri viime Betten esittelypostauksessa manasin sitä, että Manna Kadaria voi nykyään odottaa tulevan vähintään joka toisesta boksista eikä merkki henkilökohtaisesti innosta lainkaan. No, nämä Liplocked-sarjan huulituotteet ovat se tuoteryhmä jota tältä merkiltä käytän mielelläni. Olisin toivonut kylläkin sävyksi jotain nudea (tästä oli ilmeisesti variaatioita boksien kesken, sävyjä oli jaossa muutama lisääkin) mutta eiköhän tätä ainakin testattua tule. Pigmenttiä oli kivasti ja näiden huulituntuma on hyvä, eikä lainkaan kuivattava. Mataksi nämä eivät kuivu, mutta viime aikoina olen itse ollut runsaasti enemmän kallellani ei-mattaisiin huulipuniin ja -kiiltoihin. Mannan tuotteitahan ei saa Suomesta kuitenkaan, ja tämän hinta merkin nettisivuilla on 24,90 dollaria. Merkin tuotteet ovat melko arvokkaita, ja usein mietin ovatko sen arvoisia edes kun halvemmalla saa ihan yhtä hyvää ja usein parempaakin.


Sitten eetteriin se tuote jota en ymmärrä lainkaan. Ensinnäkin; boksi ei tietääkseni ole eksklusiivinen pelkästään naissukupuolelle, ja millaista käyttöä miehillä tällaisille on? Paitsi työntää nenäänsä kuten Sinkkuelämässä konsanaan jos verenvuoto sattuu yllättämään.. :D Toiseksi, tamponit joissa ei ole asetinta ovat mun mielestä aivan turhia enkä sellaisia käytä IKINÄ, olivat sitten miten vallankumouksellisia ja silkillä varustettuja tahansa. Joten nämä menee kyllä ihan vaan roskiin ellen löydä pikaisesti lähipiiristä jotakuta joka tällaisia käyttää.


Semmoisia! Lumenen seerumi oli ehdottomasti boksin hittituote minulle, samoin muut tuotteet (tamponeja ja pussinäytteitä lukuunottamatta) tulevat itselle käyttöön. Pikaisesti laskettuna tuotteiden arvo on noin 45€, eli ihan ookoo. Marraskuuta odotellessa, jonne on luvattu tuotteita jotka valmistavat käyttäjänsä loppuvuoden juhlakauteen; meikkituote selektiiviseltä tuotemerkiltä sekä ihonhoitotuotteet kirkasta ja kosteutettua ihoa silmälläpitäen. Kuulostaa lupaavalta, kunhan selektiivinen ei tarkoita Lumenea eikä Manna Kadaria vaan ihan OIKEASTI selektiivistä kosmetiikkaa jota ei välttämättä tule itse ostettua.

Oman Betteboxisi saat tilattua täältä, joka kuukauden erikseen veloittava tilaus kustantaa 18.90€ per boksi, ja maksamalla kuusi kuukautta kerralla saa boksin hintaa vähän alaspäin (n. 16,20€ per kuukausi).

Huom! Mitkään linkit eivät ole mainoslinkkejä enkä saa niiden klikkailusta hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti