maanantai 15. lokakuuta 2018

Sukellus itseruskettavien maailmaan - Cocoa Brown by Marissa Carter


(c)


*** Tuotteet saatu pr:na blogia varten.

Mukavaa maanantaita, toivottavasti teidän vklp oli rentouttava. Ensi viikonloppuna sitten I Love Me-messut! Kuinka moni on menossa? Tällä viikolla tulossa vielä mun tärpit messutarjouksista, ja messujen tunnelmia ja ostoksia sitten ensi viikolla.

Tänään puhutaan itseruskettavista. Otsikossa mainittu sukellus siksi, että olen ehkä kerran elämässäni käyttänyt itseruskettavaa, ja siitä kokemuksesta ei kyllä jäänyt paljonkaan jälkipolville kerrottavaa. Sain kuitenkin tilaisuuden Kauneutta.com:lta kokeilla Cocoa Brown by Marissa Carter tuotesarjan muutamaa tuotetta ja toivottavasti tämän myötä self tanning-kokemukset ovat edes aavistuksen positiivisempia. Olen kyllä kerran ottanut suihkurusketuksen ja se oli kiva kokemus ja näytti tosi hyvältä, joten sitä kohti tässä pyritään :D

Cocoa Brown on vuonna 2012 lanseerattu tuotesarja, joka on ilmeisesti tuoteryhmässään suosittu ja ainakin Feeluniquen sivuilla arvostelut ovat erittäin hyviä. Suomessa merkkiä myy ainakin Cocopanda ja Kärkkäinen.

Mä olen 8/9 osaa vuodesta tooodella kalpea, ja ihon vielä ollessa punapohjainen niin vibat on mallia kalkkuna. Tavoitteena tämän kokeilun osalta on siis saada luonnollinen päivetys myös talvikuukausiksi. En tiedä vielä käytänkö tätä koko kroppaan, vai esimerkiksi jalkoihin ja ylävartaloon, kasvoja unohtamatta. Näin talvella kun harvemmin esittelee esimerkiksi pyllyä tai keskivartaloa (lukuunottamatta miestäni, mutta luulen ettei hänelle ole enää 7 vuoden jälkeen väliä olenko kalkkuna vai grillattu broileri väriltäni).


Minulle lähetetty paketti sisälsi 1 Hour Tan Moussen, Face&Body Self Tanning Wipesit sekä Tough Stuff-vartalonkuorinta-aineen ihon preppausta itseruskettavaa varten. Tuotteiden hinnat ovat Kauneutta.com:n sivuilla seuraavat:
- 1 Hour Tan 150ml 13,95€
- Face&Body Self Tanning Wipes 20kpl 5,95€
- Tough Stuff Body Scrub 200ml 9,90€

Minulle suositeltiin 1 Hour Tan:sta sävyä Dark, jolla saa näkyvän muttei liian tumman lopputuloksen ja sopii tällaiselle aloittelijalle. Tästä löytyy myös sävy Medium, sekä Extra- ja Ultra Dark.
Harmi ettei paketti sisältänyt tuota levitykseen tarkoitettua hanskaa, joka suojaisi käsiä ja kynsiä värjäytymiseltä ja levittäisi värin tasaisesti. Pitää varmaan hankkia sellainen erikseen jostain (mistä niitä saa?).



Kasvojen rusketusta varten paketissa oli nuo puhdistusliinoja muistuttavat liinaset, joilla on helppo levittää tarkasti kasvojen iholle rusketusta niin että se löytää kaikkiin pieniinkin väleihin kuten esimerkiksi nenän alusiin, hiusrajaan yms.

Iho kannattaa aina kuoria tehokkaasti ennen itseruskettavan levitystä, oli iho sitten aivan au naturel tai jo ennestään rusketettu. Myös kosteutus on hyvä muistaa, ja antaa sen imeytyä ennen aineen levitystä jotta rusketus kehittyy tasaisesti ja kestää mahdollisimman pitkään. Tämä mousse on siis tarkoitus levittää iholle, antaa kehittyä 1-4h (riippuen kuinka intensiivisen tuloksen haluaa) ja pestä sitten suihkussa pois. Rusketus kehittyy vielä sen jälkeen kun ohjeväri on huuhdeltu pois, ja kestää lupausten mukaan 5-7 päivää. Koostumus on kuulemma nopeasti kuivuva eikä tahraa petivaatteita. Tuoksuna Tahitian Gardenia-kukkaistuoksu.


Kaikenkaikkiaan tulossa on varmasti jännittävä kokemus, ja luulen että joudun keräämään tarvittavaa asennetta hetken aikaa. Käyttökokemuksia on kuitenkin luvassa, sen lupaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti