torstai 25. lokakuuta 2018

I Love Me 2018-messut - fiiliksiä ja ostoksia!

Heippa ihanat!
Kuten viime postauksessa lupailin, niin nyt ilmoille tupsahtaa piiiitkä postaus ja paljon kuvia viime viikonlopun I Love Me-messuilta. Hain ja sain tapahtumaan bloggaajapassin, ja kävin paikalla perjantaina iltapäivästä/illasta. Ajankohta oli varsin hyvä - suurin osa tuotteista oli vielä saatavilla (paitsi Elevenin euron sheetmaskit - niitä oli vain yhtä lajia jäljellä) ja porukkaa oli maltillisesti. Oikeastaan vain Oletkaunis.fi:n piste (jossa oli myynnissä Jeffree Starin tuotteita sun muuta) oli täynnä ja varustettu sen verran pitkällä jonolla etten jaksanut jäädä odottelemaan. Lisäksi budjetti oli rajallinen, ja kohdistettu ihan muihin tuotteisiin :P

** Osa tuotteista saatu pr-näytteinä. Linkit eivät ole mainoslinkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.

Batistea taisi olla tarjouksessa 3plo / 7€


Haluaisin niin kovasti kokeilla Davinesin tuotteita - ehkä sitten myöhemmin..

Ziajaa oli tarjolla niin naisille kuin miehille ja melko edullisesti!


Nyxillä oli aika hyvä tarjous, teki mieli itsekin sortua siihen!


Korealaista kosmetiikkaa oli tarjolla monella ständillä.

Kävin katselemassa ihan uusia merkkejä, ja silmiini osui Lily Alexandra jolla oli varsin blingblingisti koristeltu ständi ja tottakai ajauduin niitä hipistelemään :D Sarja on suomalainen, 100% luonnollisia kasviperäisiä raaka-aineita sisältävää luonnonkosmetiikkaa. Sarjan nettisivut eivät ole vielä auki, mutta esimerkiksi kokeilemani kosteusvoiteen hinta taisi sivuta about 50€.




Kävin tervehtimässä Naturativin leidejä, ja sain sieltä mukaani pari tuotetta blogia varten; suosikkituoksussani Elvyttävä Karpalo-Sitruuna mukaan lähti maitomainen koostumukseltaan oleva vartalosuihke (ovh 11€), (kevyt, imeytyy nopeasti, vartalonkosteuttaja mun makuun!) sekä uusi 360 Face Cream (ovh 37€) joka tuplaa niin päivä- kuin yövoiteenakin. Käyttökokemuksia näistä tulossa. Tuotteet ovat siis pr-näytteitä blogia varten.

Naturativin tuotteiden ulkonäkö on hiljattain uusittu, ja uusi design näyttää mun mielestä varsin kivalta, selkeältä ja freshiltä.






Natural Goods Companyn pisteellä hiplailin niin Whamisan kuin Mossankin tuotteita, ja taisipa siellä olla Ekopharmaakin aika kivoin messuhinnoin. Whamisa merkkinä kiinnostaa kovasti, olen lukenut paljon kehuja mutten ole vielä päässyt itse kokeilemaan. Tähän pulmaan onneksi löytyi varsin mukava ratkaisu; 20€:lla sai tämän Organic Flower Deluxe Setin jossa deluxe-kokoiset näytteet seitsemästä eri tuotteesta. Mukana oli toner, lotion, eye essence, water cream, nourishing cream, foam cleansing cream sekä cleansing water (joka lienee kuin misellivesi?). Hyvä tarjous mielestäni, ja saa aika laajan kuvan eri tuotteista. Postaus myös tästä setistä tulossa kun saan kokeilut aloitettua.
Sain mukaani myös kasan näytteitä, joista erityisesti Essen putsari ja kosteusvoiteet kiinnostavat kovasti.




Real Techniquesin pisteeltä nappasin mukaani siveltimien pesumaton, sillä edellinen Sigman vastaava häippäsi muutossa johonkin eikä ole palannut retkeltään. Tämän hinta oli 15€, ja normaalihinta esimerkiksi Sokoksella on 19,90€ eli muutaman euron säästi ostamalla messuilta.
RT:n standilla oli hyvä valikoima perussarjan siveltimiä sekä uusia, Brush Crush vol. 2-sarjan siveltimiä. Hillitsin haluni, muistin miljoona sivellintä jos nyt kokoelmassani ja pysyin housuissani kassalle mennessä. Sen sijaan suosikki-meikkisieniäni Miracle Complexion Spongeja oli hyvässä tarjouksessa 4kpl/15€ ja se tarjous olisi pitänyt käyttää hyväksi.
Siveltimiä oli muuten vieressäni katselemassa myös Wasting Lifestyle-blogin Emma, mutta olin ujo enkä uskaltanut sanoa mitään ja häiritä :D




ProCaren pisteeltä tein sitten lukumääräisesti suurimmat ostokseni; pari Treaclemoonin suihkuvaahtoa tuoksuissa watermelon ja coconut island, pari L.A. Girlin highlighteria (90 Watt ja 100 Watt, YESto:n esikonöljyä (primrose oil) sisältävät puhdistusliinat sekä Masquebarin suuuupersöpön (ja todella instaworthyn!) Unicorn-kangasnaamion.
Suihkumousset maksoivat muistaakseni 3€ kpl, L.A Girlin highlighterit 5€ kpl, puhdistusliinat 5€ paketti sekä kangasnaamio muistaakseni 2€ (voin kyllä olla tässä väärässäkin).

ProCaren pisteellä oli kyllä kaikkea ihanaa, ja L.A. Girlin tuotteita muunmuassa meikkivoide, ikoninen peitevoide, poskipunia ja muuta. YesTo tarjosi eri tuotesarjojen puhdistus- ja kosteutustuotteita. Olin pitkään jo halunnut kokeilla noita highlightereita ja kun ne nyt sattuivat sopivasti nenän eteen niin why not. Alla olevassa myös pieni videoswatchi niistä.








Mun shoppailu oli siis melkoisen maltillista mutta olin silti tosi innoissani niistä mitä ostin ja sain. Rahaa meni 53€. Messut olivat mielestäni paremmat kuin viime vuonna, ostospuoli oli monipuolisempi ja täynnä niin tuttuja kuin uusiakin merkkejä. Luonnonkosmetiikka oli selkeästi IN.
Bloggaajista näin messuilla Hannajulia-blogin Hannan sekä ihanan positiivisen Beauty Highlights-blogin Mian.

Olitko sinä messuilla, ja jos olit niin mikä oli parasta tänä vuonna? Teitkö ostoksia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti