torstai 11. lokakuuta 2018

Smashbox Cali Contour-paletti - alelöytö Kicksista!



Heippa!
Kicksissa oli tuossa toissaviikonloppuna kiva tarjous - tämä Smashboxin Cali Contour-monitoimipaletti oli alennuksessa puolet normaalihinnasta (39,50€) eli hintaa tälle jäi 19,75€. Paletissa on 6 sävyä; 2 highlighteria, 2 aurinkopuuteria, poskipuna ja varjostussävy. Tällä saa siis paljon tehtyä, ja esimerkiksi matkailutarkoitukseen ihan oivallinen. Sävyt ovat suht hyviä myös vaaleammalle iholle. Tämän normaalihintakaan ei ole paha ottaen huomioon mitä rahalla saa, olen itsekin meinannut ostaa tämän ilman alennusta. Onneksi hillitsin haluni, tässähän säästi selvää rahaa!


Olen Kicksin kulta-asiakas, ja näin ollen toimitus oli ilmainen ja muutama näytekin tuli mukana (en tiedä miten nämä näytteet jaetaan - viimeksi yli 50€ ABH-tilaus ei sisältänyt mitään ylimääräistä). Narciso Rodriquezin Fleur Musk-tuoksu oli mun nenään ihan kamala, joten siitä ei ainakaan mitään ostohimoja tullut. GlamGlow'n Waterburst-kosteusvoiteesta tuli pussinäyte ja tätä kokeilen kyllä innolla, olen ajatellut hankkia täysikokoisen tuotteen muutenkin. Näiden lisäksi paketissa oli Cliniquen Moisture Surge-kosteusvoide ja tästä pienestä purkista riittää kyllä suhteellisen moneksi käyttökerraksi. 2/3 näytteistä siis osui täysillä maaliin!






Ylärivissä vasemmalta oikealle oli mattainen, suht kylmänsävyinen contour-sävy, keskellä shimmerinen highlighter ja oikeassa reunassa mattabronzer. Kaikissa on hyvin pigmenttiä (ei kuitenkaan liikaa) ja näistä jokainen tulee käyttöön. Olen rakastunut aurinkopuutereihin tuossa kesän aikana ja käytänkin niitä useammin kuin varsinaisia varjostussävyjä. Huiskin aurinkopuuteria myös siis poskiluiden alle ja tällä tavalla aavistuksen varjostan.


Alarivissä vasemmalla ns. banaanipuuteri, eli kirkastamaan silmänalusia esimerkiksi, keskellä shimmerinen aurinkopuuteri ja oikealla reunassa mattaposkipuna kauniissa nude/terrakotta sävyssä. Näistä tuo banaanipuuteri sekä shimmer aurinkopuuteri tuskin saavat niin paljon käyttöä kuin muut sävyt, mutta ei niiden löytyminen paletista haittaa kyllä mitenkään. Myös tämän rivin sävyissä on oiva pigmentti ja laatu tuntuu hyvältä ja pehmeältä. Missään sävyssä ei onneksi ole isoja, erottuvia glittereitä vaan shimmerit ovat kermaisia ja kauniita.


All in all, olen tosi tyytyväinen tähän ostokseen ja varmasti paletti tulee käyttöön heti kun seuraavaksi meikkaan (olin viime viikolla vähän laiska enkä jaksanut meikata töihin kuin muutamana päivänä - varsinkin jos satoi niin naama oli ihan luomuna ettei ulkona roiskiva vesi saisi mascaroita poskille ja rantuja meikkipohjaan.

On ollut kyllä ainakin täällä pk-seudulla niin syksyiset ilmat että alan jo kaipaamaan lunta ja joulua. Eilen aamulla oli pakkasta ja auton ikkunat jäässä - nyt on kuitenkin vasta lokakuun alku..

Takkia päälle, pipoa päähän ja pysykää lämpiminä! Viikon päästä sitten I Love Me-messut, kuinka moni on tulossa?
Ja edelleen kahden messulipun arvonta on auki Instagramin puolella, tili on @huulipunamania ja linkki löytyy tuosta sivupalkista. Arvontaan voi osallistua 14.10 23:59 saakka seuraamalla tiliä ja kommentoimalla kuvaan, ja lisäarpoja jaossa ystäviään tägääville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti