keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Trash Talk / Toukokuu-Syyskuu


Heippa!
Lokakuu tulla tupsahti nurkan takaa, nyt ollaan jo kunnolla syksyn puolella ja joulua kohti mennään kovaa kyytiä. Edellinen loppuneet-postaus löytyy toukokuulta; en saa millään kuukaudessa tai parissa hirveää kasaa roskia, joten postailen näistä aina silloin kun pieni sininen kori niistä täyttyy. Joukossa on myös tuotteita jotka eivät varsinaisesti ole loppuneet, mutta ovat menneet vanhaksi ja siksi heitetty pois.


LOOKATME Charcoal Facial Cleansing Wipes-puhdistusliinat tulivat muistaakseni jonkun kuukausiboksin mukana, ja käyttelin ne loppuun naamaa ja swatcheja puhdistellessa. Nämä olivat ihan ookoo, ei mitään ihmeellistä kuitenkaan. Tuoksu oli mukavan neutraali eikä liian vahva. Mitään erityistä syväpuhdistavaa vaikutusta en huomannut.

MEDIHEAL Eggy Sheet Maskista en muista juurikaan mitään, mutta luultavasti se oli ihan ookoo.


WELLA Oil Reflections Shampoo oli lähinnä miehellä käytössä ja hän tykkäsi siitä kovasti. Käytin minäkin muutaman kerran ja kyseessä oli mielestäni ihan perusshampoo, ei mitään mullistavaa. Pullo on kyllä kivannäköinen ja tuoksu oli hyvä.

MAC Cleanse Off Oil on superhyvä puhdistusöljy, ja tuoksuu aavistuksen kanelipullilta! Tämän vinkkauksen sain jostakin blogista, ja ostin tietysti kokeiluun. Öljy on riittoisaa ja tehokasta. Suosittelen!

CIEN Nourishing Facial Toner toimitti miselliveden virkaa ja toimi siinä ihan hyvin. Kehuja tämä saa tuosta annostelusysteemistä; vanulappu asetetaan tuohon päälle ja painetaan, ja jolloin vanulappuun tulee tuotetta. Pari painallusta per kerta riitti hyvin.


L'OREAL Superstar rajaustussi oli ihan kelpo tapaus. Tykkään tussilinereista sivellinpäisiä enemmän, jotenkin niillä on helpompi saada siisti siipirajaus. Tämä raukka kuitenkin kuivui melkoisen nopeasti.

NYX Doll Eyes oli jossain vaiheessa mun suosikkiripsivärejä, mutta olen löytänyt tilalle monta parempaakin. Tämä on ns. kuituripsari, eli mukana on volyymia ja pituutta tuovia kuituja jotka harjautuvat ripsiin yhdessä ripsivärin kanssa. Ihan ookoo perusripsari, muttei mitään kummempaa.

YOU'RE SO FINE glitterliner kuivui kasaan pian avauksen jälkeen, joten tästä ei sen enempää sanottavaa. Tuli Beautybox5:n mukana joskus.


LUMENE Instant Eye Lift Serum uudistui, ja käsittääkseni tästä tuli Valo-sarjan All-In-One Eye Treatment. Tämä oli jo useita vuosia vanha ja kun sain tilalle tuon uuden version niin tämä sai mennä pois. Harvoin huomaans sy-voiteissa mitään mullistavaa, mutta tämä oli kevyt, sopiva meikin alle ja kosteutustehoja ei mitenkään hirveästi. Yökäyttöön siis jotain muuta.

URBAN DECAY All Nighter-meikinkiinnityssuihkeeseen tykästyin uudelleen tämän pikkupullon myötä. Silloin kun omistin isomman koon (jonka myin pois) en jotenkin saanut tätä toimimaan kaiken hypen arvoisesti ja olin pettynyt. Nyt kuitenkin käyttelin tätä päivittäin, eri meikkivoide-primer kombojen kanssa ja huomasin selkeästi eron siihen milloin en tätä käyttänyt. Meikkivoide pysyi kauniina (hieman tuotteesta riippuen kylläkin) ja kesti iholle pidempään. Aion hankkia normaalikoon tästä. Tämä pieni kokokin riitti aika pitkään!

MISSHA Signature Real Complete B.B. Cream oli yksi versio Misshan ikonisesta bb-voiteesta. Tämä oli ihan ookoo, mutta ei peitonnut alkuperäistä joka on yksi suosikeistani of all time.

VICHY Mineral 89 Boosterista oli vain tämä pieni koko joka tuli muistaakseni Bette Boxista aikoinaan, mutta voi pojat kyllä tästä tykkäsin! Erinomainen kosteutusteho, kiva koostumus (ei liian paksu eikä liian liru) ja käyttelin meikin alla pois nopeasti. Mun on pitänyt monesti ostaa se täysikokoinen, mutta jotenkin se on jäänyt. Tällä hintaa apteekeissa noin 24€ / 50ml.


NATURATIV Revitalising Cranberry-Lemon Hand Balm on paras käsivoide ikinä! Hyvät kosteutustehot, imeytyy nopeasti ja tuoksu on uskomattoman hyvä. Oon reivannut tästä ennenkin, enkä aio lopettaa. You should sooo try this, jos sitrustuoksut on lähellä sydäntä. Loppuneissa siis 100ml ja 50ml puteli ja tuubi.



LUSETA Argan Oil Hair Masque toimi normaalin hoitoaineen tavoin, ei mitenkään syväkosteuttava tai muutoin huippuhyvä. Käytin kuitenkin ongelmitta pois.

KICKS Ready, Set, Glow! Face Tonic on dupe Pixin Glow Tonicille, ja toimi tehtävässään hyvin. Tuoksu oli piximäinen.

SEBASTIAN Penetraitt Conditioner oli kiva hoitoaine, selvitti tukan hyvin ja jätti pehmeäksi.

THE ORDINARY Serum Foundation oli kohtuuhyvä meikkivoide, mutta meni nopeasti vanhaksi ja pullossa erottui öljy ja muut aineet (englanniksi it was separated). Siksi siis roskiin. Tämä on merkin toista meikkivoidetta (mattaversio) huomattavasti parempi ainakin omalla iholla. Tuskin kuitenkaan hankin uudelleen.



NATURE REPUBLIC Chamomille Sheet Mask oli perushyvä, rauhoittava kangasnaamio. Oli helppo asetella kasvoille ja pysyi kasvoilla myöskin hyvin.

THE BODY SHOP Vitamin E Night Cream oli söpön vaaleanpunainen yövoide, josta tykkäsin, joskin kategoriassaan ehkä aavistuksen tylsä. Pikkupurkki kesti yllättävän kauan vaikka voidetta levitin aina koko kasvoille. Tuoksu oli hyvä ja neutraali, ja uskoisin tämän sopivan herkälle iholle hyvin.


SUPERDRUG merkin omat puhdistusliinat olivat oikein hyviä, sopivasti kosteita ja puhdistustehoiltaan jees. Anteeksi ällöttävästä kuvasta jossa näkyy vuotaneen ginseng-sheetmaskin ruskeaa nestettä.


MANNA KADAR Flutter Mascara oli tylsä ja ei kovinkaan tehokas. Kuten suurin osa tämän merkin tuotteista. En ole mitenkään fani, harmi että Bette Boxin tiimi on tästä merkistä niin innoissaan.

PAESE Mattifying Powder on luonnonkosmetiikkaa, mattapuuteri joka helposti muuttui hyvin kakkumaiseksi iholla. Piti olla siis varovainen ettei tätä laita liikaa. Ei suosikkipuuteri, mutta ihan ookoo. Yksi harvoista luonnonkosmetiikan meikeistä mun kokoelmassa.

KORRES White Tea Fluid Gel Cleanser oli aavistuksen teeltä tuoksuva putsari, jota käytin kakkosvaiheen puhdistuksessa. Ei tehokkain mahdollinen eikä tuoksu ollut ihan mun mieleen, mutta pikkutuubi oli matkustuskäytössä passeli.

LUMENE Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel oli perushyvä kulmageeli, joka piti karvat paikoillaan. Ei ollut kuitenkaan liian märkä eli tuotetta ei tullut harjaan liikaa, ja itse harjaosa oli mukavan pieni ja täten helppo käyttää.


MISSHA Creamy Latte Strawberry Cleansing Foam oli toooodella kuivattava ja teki ihon kiristeleväksi ja nahkeaksi, kuten olen huomannut monen korealaisen putsarin tekevän, eritoten jos nimessä on sama foam. Ei jatkoon, mun iho ei öljyisenäkään kestä tällaista.

SIMPLE Micellar Cleansing Wipes on kasvopyyhkeiden aatelia ja onneksi sitä saa myös Citymarketeista! Edullinen, hennon tuoksuinen, tehoiltaan erinomainen. Näitä hankin varmasti lisää.


LUMENE Sheer Loose Powder oli hyvä irtopuuteri ja käytinkin sen mielelläni pois. Jätti iholle kauniin pinnan ja säilyi mukavasti iholla. Pieni touch-up päivän aikana oli kuitenkin paikallaan (vähän alla olevasta meikkivoiteesta riippuen). Voisin ostaa uudelleenkin, nykyisinhän tämä on saatavilla Lumenen uudistuneessa pakkauksessa nimellä Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder. Toivottavasti koostumusta ei ole muutettu.

BANICA CO. Clean It Zero Cleansing Balmeja ostin 4 kappaleen pakkauksen, jossa näitä pieniä purkkeja oli 4 ja ne olivat hieman erilaisia versioita toisistaan. En kylläkään huomannut koostumuksessa tai muussa mitään eroa näiden välillä. Tuo vaaleanpunainen on originaali, ja vihreä sisältää resveratrolia jota saadaan punaisista rypäleistä (ja täten kuulemma myös punaviinistä!) ja sen pitäisi suojata ihoa ulkoisilta rasituksilta ja myös rauhoittaa ja vähentää punaisuutta. Kovia lupauksia, en tiedä huomaisiko eroa jos tätä käyttäisi päivittäin esimerkiksi kokonaisen ison purkin.


NATURATIV Cleansing Milk sisälsi muunmuassa argan-öljyä ja e-vitamiinia ja oli ihan tehokas kakkosvaiheen puhdistustuote (maitomainen ja aika ohut koostumus). Ikävä kyllä tässä on niin mun nenään negatiivisesti käyvä tuoksu, jotenkin erityisen "luonnollinen" ja juureva ja silti makea, ja sai ikävä kyllä yökkimisrefleksin aikaan tosi helposti. Tässä on vielä jäljellä tuotetta, mutten vaan itse pysty tätä käyttämään. Tuote on saatu Naturativilta blogiarviointia varten.

EKOPHARMA C-Max Mustaherukka Seerumi oli kiva tuote. Koko mustaherukka-sarja on omiaan couperoottiselle iholle kuten omani, rauhoittaa punaisuutta ja tuotteet ovat hellävaraisia ollen kuitenkin toimivia. Tämä seerumi oli aavistuksen "limaisan" oloista, eli ei ihan juoksevaa muttei kuitenkaan mitenkään kunnolla hyytelömäistä.

ESTELLE & THILD Biohydrate Thirst Relief Vitamin Serum on luonnonkosmetiikkaa, ja ihan ok seerumi. Tämä ja toinen saman merkin seerumi olivat jo niin vanhoja, että koin paremmaksi heittää ne pois. Mitään suuria kosteutustehoja tämä ei tarjonnut, maitomainen koostumus oli kiva. Mutta all in all, parempiakin seerumeita löytyy kuin tämän merkin tarjoamat.


LADOR Perfect Fill-Up Protein Ampoule oli hyvä tuote, tykkään näistä korealaisista hiuksen tehohoidoista. Enemmän juttua löytyy tästä ostospostauksesta. En tiedä ostanko näitä samoja, vai kokeilenko seuraavaksi jotain muuta. Luultavasti kokeilen. Suosittelun arvoinen tuote silti!

NYX Big & Loud Eyelash Primer oli kuituja sisältävä ripsiprimer, ja ei toiminut tehtävässään mitenkään erityisen hyvin. Oikeastaan aika huonosti, kuidut eivät tarttuneet ripsiin eikä primer tuntunut tarttuvan ripsiin muutenkaan. Paljon parempiakin löytyy esimerkiksi L'Orealilta! Lisäksi miinusta tuosta tuubista - tekstit rupeavat häipymään heti kun tämän meikkipussiin laittaa.

TARTE Lights, Camera, Lashes! ripsiväri oli minulla matkakokoisena, ja ihan hyvä perusripsari. Massa oli alusta alkaen aika kuivaa ja tämä tuntuikin kuivuvan kokonaan aika nopeasti.

PIXI BY PETRA Clear Eyebrow Gel on hyvä esimerkki siitä miksei kulmageeleillä pitäisi olla kirkasta pakkausta. Se, ja sisällä oleva tuote, menee hyvin epäsiistin näköiseksi jo muutaman käyttökerran jälkeen. Tässä oli aika iso harja, mutta tykkäsin muuten tuotteesta kyllä, harjasta sai geeliä kulmiin sopivasti.


KICKS Ready, Set, Glow! Eye Cream olisi ollut ihan kiva sy-voide, mutta sekin meni pilalle nopeasti ja erottui, enkä halunnut sitä enää sen jälkeen käyttää kun puristin tuubista kädelle pelkkää öljyä. En kyllä huomannut tämän mitenkään erityisesti silmänalusia kirkastavan. Tämä tuubi tuli muistaakseni Kicksin joulukalenterista.

REAL TECHNIQUES Miracle Sponge on mun suosikkimeikkisieni ja pesee esimerkiksi Beautublenderin mun silmissä mennen tullen. Suursuosittelu siis ja ostan varmasti uudelleen (apua onkohan mulla tätä enää back-uppina, jos ei niin kaupoille ->).

BENEFIT They're Real ripsiväri ei ole mielestäni kaiken hypen arvoinen. Harja on vähän omituinen (sen päässä on pallomainen osuus jossa harjaksia sikin sokin) ja en saanut tällä mitään huikeata aikaiseksi. Käytin toki mielelläni tämän matkakoon, mutta tuskin ostan täysikokoista.

CHANEL Sublime de Chanel ripsiväri oli pitkään suosikkini, hinta-laatusuhde on paikoillaan. En ole varma onko tätä enää saatavilla, mutta jos on niin kannattaa kokeilla, etenkin jos pidät muoviharjoista ripsiväreissä. Tämä antoi juuri sopivasti massaa kerralla ja kesti päivän tahrimatta silmänalusia.


Sellainen satsi! Oliko joukossa tuttuja tuotteita, olitko samaa vai eri mieltä? 
Tuo ylläolevan kuvan etualalla oleva Malu Wiltzin käsivoide oli muuten ihan ookoo, tuoksui melko vahvasti puuvillalta kylläkin. Se on Sokokselta joskus ostettu.

2 kommenttia:

  1. Aika vähän tuttuja tuotteita, mutta sitäkin mielenkiintoisempaa tätä lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näistä postauksista kun on niin monta miniarviota samassa postauksessa. Plus hauska nähdä millaisia tuotteita kukakin käyttää pois, verrattuna itseen.

      Poista