keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Boxycharm - Lokakuu '18




Moikkelis ihanat!

Sama laulu kuin edellisen Ipsyn kanssa; paketti saapui mulle tosi myöhään seilattuaan ensin pitkin Amerikkoja, mutta pääsi kuin pääsikin vahingoittumattomana perille. Odotin tätä boksia tosi innolla, koska mukana oli muunmuassa tuote jonka olisin ostanut normaalihintaisenakin, ja nyt sain sen osana tätä boksia ja boksin yhteishinta oli edullisempi kuin tämä yksi tuote normaalihintaisena! Kolminkertainen hurraa-huuto Boxycharmille, paras kuukausiboksi mitä olemassa on.

Lokakuun Boxyn teema oli Alter Ego, en tiedä siitä mutta melko tummaa sävymaailmaa ainakin tuotteiden ulkoasussa löytyy. Tuotteiden yhteisarvo oli HUIKEAT 138 dollaria, ja ottaen huomioon Shipiton lähetyskulutkin (n. 12€) niin maksoin boksista yhteensä 35 dollaria = 30€. Awesome. Ja kaikki tuotteet on vielä täysikokoisia.
ANYHOO, käydäänpä sitten asiaan.






Boksin arvokkain tuote ($38) oli PÜRin Midnight Masquerade Face Palette, jossa löytyy hieman ihonsävystä riippuen 2 poskipunaa, 2 highlighteria (joista kaikkia neljää voi toki käyttää myös luomilla!), 6 luomiväriä joista 5 glitterisiä ja yksi tummanruskea mattasävy. Poskipunat ja highlighterit olivat oikein kermaisia ja pigmenttisiä, mutta luomivärit jättivät toivomisen varaa ainakin mun mielestä. Sävyt ovat kauniita, mutta pigmenttiä uupui ja ne tuntuivat jopa vähän kuivilta. Kostea sivellin auttaisi varmasti asiaa. Tuo mattasävykin tuntui hieman vajaapigmenttiseltä, mutta I think I can work with that.

Dermovian Lace A Peel Black Bamboo Charcoal Peel Off Mask (kiva nimihirviö) on aika mielenkiintoinen tapaus; pakkauksessa olevaa mustaa tahnaa levitetään ensin kasvoille niihin kohtiin joissa esimerkiksi mustapäitä ja epäpuhtauksia esiintyy. Tahnan levityksen jälkeen kasvoille asetetaan pakkauksessa erikseen oleva pitsinaamio, ja annetaan yhdistelmän olla kasvoilla sen aikaa että naamioaines kuivuu, ja sen jälkeen koko höskä kuoritaan kasvoilta pois (tai siis revitään niinkuin peel off-naamioille pitää tehdä :D). Pakkauksessa on 2 pitsinaamiota, joten kahdeksi käyttökerraksi tästä on. Aika arvokas tuote muuten, 30 dollaria per paketti.






En ole Briogeon mikään isoin fani, enkä käytä myöskään jätettäviä hoitoaineita kuin mahdollisesti joskus ja jouluna. Joulun lähestymisestä huolimatta tämä Don't Despair Repair Strength + Moisture Leave-In Mask lähtee kuitenkin eteenpäin ilahduttamaan jotakuta toista. Tämän pitäisi toki olla lajissaan oikein hyvä, ja sisältää muunmuassa B-vitamiinia, kookosöljyä ja biotiinia joka tunnetusti auttaa tukkaa ja ripsiä kasvamaan. Tämän pitäisi olla myös superkosteuttava, joka toki toimii talvea kohti mentäessä. Putelin hinta on $16, ja tämä on käsittääkseni ihan myyntikokoinen pullo.

Tuote josta alussa puhuin, jonka olisin ostanut ihan normaalihinnallakin, on tämä IT Cosmeticsin Superhero Elastic Stretch Volumizing Mascara. Youtubessa seikkaillessani olen törmännyt tämän saamiin kehuihin useasti, ja todella kiva päästä nyt kokeilemaan itsekin. Mulla on suht tuuheat ripset, mutta tämä lupaa niihin vielä lisätuuheutta ja pituutta, ja kertoo myös hoitavansa ripsiä samalla. Tämän täysikokoisen ripsivärin hinta on $24.

Kat Von D aiheuttaa tällä hetkellä kauneusmaailmassa paljon puhetta päätöksellään olla rokottamatta lastaan, ja minunkin mielestäni se on vastuutonta ja saattaa lapsen ihan turhaan vaaraan. Lapsen hyvinvointi ja terveys pitäisi kuitenkin olla äidin maailmassa se prioriteetti. That said, en anna sen vaikuttaa mun kosmetiikkamaailmaan vaan käytän KvD-tuotteita ihan normaalisti. En ole ikinä ollut mitenkään poliittisesti valveutunut, tai siis olen mutta harvemmin jaksan boikotoida mitään. En vaan näe siinä järkeä. Jos nyt käydään sitten ihan asiaan, niin boksista löytyi merkin Everlasting Liquid Lipstick sävyssä Bow 'n Arrow. Sävy on melko tumma nude, mutta sopinee syksyyn. Näiden punien ehdoton vahvuus on koostumus ja huulituntuma - kevyt käyttää mutta kestävä (jonka huomasin taas kun yritin pestä swatchia pois käsivarresta..), ei kuivata huulia lainkaan. Mulla on kokoelmassa yksi sävy ennestään, mutta miksipä en ostaisi näitä lisää. Nestemäisten huulipunien parhaimmistoa in my humble opinion.



Sellainen lokakuun paketti, oli kyllä mun mieleen! 4/5 tuotteesta jää satavarmasti omaan käyttöön, ja onhan tuo tuotteiden yhteishinta ihan naurettavan paljon verrattuna hankintahintaan.

Hei kohta on jo joulukuu, onko teillä kosmetiikkakalentereita? Mulla on viisi... joista yksi on erään toisen bloggaajan mulle kokoama kalenterikokonaisuus! Siitä lisää tuonnempana.
Ja mukavaa loppuviikkoa <3

2 kommenttia:

  1. Tämä boxi oli kyllä loistava.Itse sain kasvojen puhdistusbalmin enkä tuota Briogeota eli mulla parempi tuuri. Kat von D mulle tuli sävyssä mother ja siitäkin ilahduin. Siis niin hyvä boxi:) Laitin kyllä tilauksen nyt tauolle, kun en loppujen lopuksi marraskuun boxin spoilereista tykännyt niin paljon.No jaa taisi olla rahatkin vähän finito,että vähän pakko välillä himmata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vaan jatkan tilaajana koko ajan, koska aina sieltä jotain kivaa tulee <3 Nyt joulukuussa pitäisi tulla se isompi BoxyLuxe, ja siellä Violet Vossin paletti. Can't wait!

      Poista