maanantai 12. marraskuuta 2018

Ipsy Glam Bag - Lokakuu '18

Heippa!
Lokakuun yllätysboksit Ipsy ja Boxycharm saapuivat tällä kertaa tosi myöhään, sain ne vasta noin viikko sitten vaikka lähetytin ne Shipitolta Suomeen jo lokakuun puolivälissä. No, onneksi tulivat perille kuitenkin ja kaikki tuotteet ehjinä (vaikka mukana oli juttuja jotka olisi hyvin voineet särkyä kovakouraisessa käsittelyssä).
Tänään käydään siis läpi Ipsyn pussukan sisältöä. Lisätiedot hinnasta, tilaamisesta yms löytyy vanhemmista postauksista Ipsy-tunnisteen alta.


Lokakuun Ipsyn teema oli Masquerade ja Halloween. Kauniissa, tekonahkaisessa pussukassa oli pressattu kauniin naamion kuva. Säilytän muuten lähes aina nämä Ipsylta tulleet pouchit, niitä voi tarvita milloin mihinkin esimerkiksi matkustaessa.


Olin kyylinyt Ipsyn sivuilta jo etukäteen mitä tuotteita oli odotettavissa (joskin olin autuaasti unohtanut kaikki paitsi tämän) ja olin innoissani, sillä sieltä paljastui Tarten ikoninen Shapetape peitevoide. En ole tätä kokeillut koskaan, kun en peitevoiteita päivittäin käytä mutta mielelläni testaan! Sävykin oli juuri oikea, Fair Neutral.

Niin Ipsyssa kuin Boxyssakin tuli nyt mustapäiden kiskomiseen oma tuotteensa. Tämän Grace & Stellan Blackhead Removal Peel Off Mask on mustaa, ja sitä on tarkoitus levittää kasvoille jossa mustapäitä on, antaa kuivahtaa ja vetää sitten irti. Olen aavistuksen skeptinen aina näiden kanssa, kun mikään tuote ei tunnu oikeasti kiskovan paria enempää irti, mutta testaukseen menee!



Siveltimiä tulee Ipsyn mukana melko usein (ensi kuunkin tuotteiden joukossa on sivellin) mutta tämä SLMissGlamin L50 häivytyssivellin on tosi nätti ja vielä strasseilla koristeltu. Tuote on synteettistä karvaa. Tämä on luonnollisesti täysikokoinen tuote. Tämän nimenomaisen siveltimen hintaa ei ole merkin sivuilla näkyvissä (ja lienee osa jotakin sivellinsettiä) mutta vastaavat siveltimet ovat noin 10-20 dollarin tienoilla.




Viimeisinä tuotteita olivat theBalmin Take Home The Bronze-aurinkopuuteri sävyssä Oliver. Tämä on ihan käypä sävyltään (vaikka näyttääkin swatch-kuvassa ihan vauvankakalta :D), ei liian lämmin tai kylmä. Pikkuruinen pannu saattaa olla haasteellinen ison siveltimen kanssa.

Toinen boksin täysikokoinen tuote oli Space Casen poskipuna sävyssä It's Not Me, It's My Sign. Sävyä on kuvattu näin: "orchid pink with semi matte finish" ja se kyllä sopii tähän hyvin. Koostumus on hieman samanlainen kuin Colourpopin Super Shock Cheek-sarjan tuotteilla, eli pehmeä koskea, ei kovin puuterinen ja vaatii tietynlaista sivellintä tai meikkisientä toimiakseen. Merkki on aika edullinen - tämän poskipunan hinta oli merkin omilla sivuilla 9.99 dollaria.


Sellainen Ipsy tällä kertaa! Malttamattomana odottelen marraskuun versiota!
Ja ai niin, tästä linkistä saa vilkaistua kaikki lokakuussa tarjolla olleet tuotteet. Itselle olisi ollut mieluisia (näiden minulle osuneiden lisäksi) esimerkiksi IBYn highlighter, MACin Lipglass-huulikiilto, Derma-E:n seerumi, Buxomin Lip Polish-huulikiilto ja Hey Honeyn Look Into My Eyes-silmänympärusvoide (merkin hunajaseerumi on IHANA).

2 kommenttia:

  1. Mistä näit tuotteet etukäteen? Tilasin ipsyn ja sivu lyö erroria jos yritän valita jonku muun ku shopper-kohdan �� ilmeisesti paketti on kuitenki lähetetty shipito-osoitteeseeni..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toimii kyllä, kun kirjautuu sisään niin ne on heti siinä kirjautumisen jälkeisellä sivulla. Olisko ollut joku bugi kun oot kokeillut?

      Poista