maanantai 26. marraskuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2018!



Se on täällä taas, nimittäin jokavuotinen kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri! Joka päivä välillä 1-23.12 löydät bloggaajiemme keskuudesta aukeavan luukun, jossa luvassa arvontoja ja muutakin jouluaiheista asiaa. Jouluaaton kunniaksi 24.12 luukku aukeaa jokaisessa osallistuvassa blogissa, ja silloin ollaan joulun äärellä ihan sataprosenttisesti!

Huulipunamanian viimevuotinen joulukalenteripostaus oli saman asian äärellä kuin se tulee olemaan tänäkin vuonna, eli availlaan mun kosmetiikkajoulukalenterien luukkuja, tarkemmin sanoen luukut 1-8. Tänä vuonna valikoin itselleni 6 joulukalenteria; Lookfantastic, The Body Shop, Asos, Catrice, Lumene ja bonuksena Marin (Diary of A Shopaholic) minulle tekemä joulukalenteri (josta teimme kivan vaihtarin, minä kokosin hänelle myös kalenterin joka varmaan tulee näkymään Diary of A Shopaholic-blogissa / blogin somekanavissa jollain lailla.).

En malta odottaa lauantaihin, jolloin saa avata ekat luukut kaikista näistä ihanista kalentereista. Ei ole enää joulua ilman kosmetiikkakalentereita, se on vissi se!

Tässä listattuna kalenteriin osallistuvat blogit sekä niiden aukaisupäivän indikoiva luukun numero:

1. Purkkisirkus
2. Glitz & Glam
3. Hannajulia
4. HENNAV
5. Ihastukset
6. Miss Aria
7. Viilankantolupa
8. Maria Glow
9. Strokes of Color
10. Diary of A Shopaholic
11. Huulipunamania!
12. Keyword: Love
13. Better Nail Day
14. Wasting Lifestyle
15. Ria G Beauty Blog
16. In This Light
17. Elämää smykkinä
18. Beauty Highlights
19. Elina K
20. Blinger Shimmer
21. HANNAMARIA
22. Dioriina
23. Charming Nails
24. Yhteinen luukku!

Nähdään kalenterin merkeissä sitten joulukuussa!
Seuraava postaus käsittelee ennen Black Fridayta tehtyjä Black Friday-ostoksia... ja niitä on PALJON! Jos kohta niitä varsinaisia Black Friday-ostoksiakin on runsaasti.. Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti