tiistai 6. marraskuuta 2018

Suosikkisiveltimeni - päivitetty listaus!

Heippa! Puhutaanko siveltimistä? Ilman niitä päivittäinen meikkien kanssa leikkiminen olisi huomattavasti haastavampaa ja sotkuisempaa, ja meillä kaikilla on varmasti ne omat suosikit jotka toimii kuin ajatus joka kerta ilman sen suurempaa vääntämistä.

Olen tehnyt melkein puolitoista vuotta sitten ensimmäisen postauksen suosikkisiveltimistäni (klik tästä postaukseen) ja jotkut suosikit ovat pysyneet edelleen samoina, mutta uusiakin lemppareita listalla on.

Huom! Tämän postauksen kuvissa siveltimet ovat käytettyjä, eivät siis puhtaita. Mutta tällaisia ne ovat suurimman osan ajasta, oon toosi laiska ikävä kyllä pesemään siveltimiäni ja turvaudun sitten hädän hetkellä muihin yksilöihin ennenkuin saan pestyä nämä suosikit :D Makeup shame, I know.

Linkkaan jokaisen siveltimen viereen ostopaikan mistä sen saa omakseen ostettua, sekä hinnan. Kaikkia siveltimiä ei välttämättä ole enää saatavilla, mutta kerron senkin toki sitten.
Kaikki siveltimet ovat itseostamiani.




SPECTRUM C04 ANGLED POWDER 10,49€ / Spectrumin eu-nettikauppa
Tämä sivellin oli mainittu jo edellisessä postauksessa, mutta mitäpä sitä hyvää vaihtamaan. Tämä on tarpeeksi iso, mutta silti hieman tiivis jotta puuterin saa kunnolla ihoon buffattua. Pidän puuterisiveltimistäni viistopäisinä, jollainen tämäkin on. Tykkään hyvinkin matasta meikkipohjasta, josta johtuen puuteri on meikkivoiteen jälkeen ihan ehdoton ja tätä parempaa en ole löytänyt. Mistä tulikin mieleen että pitäisi tilata pari back-uppia.. Spectrumin siveltimet on ihania (ja myös ihanan näköisiä) eikä hintakaan huimaa päätä. He toimittavat myös suoraan Suomeen. Muunmuassa tämä Mean Girls-teemainen Glen Coco-setti sisältää tämän siveltimen ja muutaman muunkin alle 30€ hintaan. Taidan vihdoin tilata tämän ja viivata sen yli wishlistiltani. Merkki on vegaaninen ja cruelty free ja siveltimen karva luonnollisesti synteettistä. Ei ole kuitenkaan yhtään liukas, kuten synteettiset joskus ovat.

MORPHE PK14 ROUND CONTOUR 14€ / Morphen eu-nettikauppa
Tätä nimenomaista pinkillä kahvalla varustettua yksilöä ei enää saa (tämä tuli MorpheMe:n mukana aikanaan) mutta mielestäni linkissä mainittu R14 Round Contour on sama sivellin, mutta mustalla varrella. Käytän tätä poskipunalle, ja hyvin toimii levittäen punan kevyesti, ja intensiivisyyttä saa useammalla kerroksella rakennettua. Mulla on niin vaalea iho, että poskipunan kanssa saa olla todella tarkkana pelleposkien varalta. Tämä sivellin on mielestäni synteettinen, joskin linkin siveltimen kerrotaan olevan vuohenkarvaa.

KICKS PRECISION POWDER 18,90€ / Kicksin nettikauppa
Haeskelin jokin aika sitten aurinkopuuterille sopivaa, isoa ja suht löysää sivellintä ja nappasin tämän Kicksista mukaan ja se osoittautui todella hyväksi ostokseksi jota käytän joka päivä. Tämä levittää ja blendaa aurinkopuuterin kauniisti nappaamatta liikaa tuotetta kuitenkaan hyppysiinsä. Toki tätä voi käyttää myös peruspuuterointiin, mutta mulla tämä on strictly for bronzer :D Mikäli kiinnostaa, niin tämän saatavuus Suomesta on oikein hyvä, joko Kickseista paikanpäältä tai nettikaupasta tilattuna. Sivellin on sekoitus synteettistä ja vuohenkarvaa.





MORPHE R36 POINTED HIGHLIGHT 10€ / Morphen eu-nettikauppa
Käytän itseasiassa kahta eri Morphen sivellinta highlighterille, tätä ja Y14 Pro Detail Highlightia mutta postaukseen sattui nyt tämä ensinmainittu. Nämä kaksi sivellintä ovat muuten melko samanlaisia ja niillä saa samanlaisen lopputuloksen, mutta tuo pro-sarjan kultainen on synteettistä karvaa kun tämä toinen on vuohenkarvaa. Mulla ei ole mitään eettistä vakaumusta siveltimien kanssa (tai juuri muutenkaan, shame on me) ja käytän sellaisia joilla saan haluamani lopputuloksen. Tämä siis levittää korostuspuuterin tarkasti sinne mihin haluan muttei kuitenkaan levitä sitä ohueksi viiruksi poskelle. Silmän sisänurkkaa ja kulmaluuta varten tämä ei ole ideaali, mutta siitä lisää seuraavan siveltimen kohdalla.

BH COSMETICS 118 SMALL TAPERED CONTOURING / Beautybay.com
Tämä sivellin oli edellisessä listauksessani täysin samoista syistä; tällä saa tarkasti levitettyä highlighterin juuri sinne mihin haluaa (sisänurkka, kulmaluu, amorinkaari) ja mikseipä tätä voisi nimensä mukaisesti käyttää esimerkiksi nenän tai muiden alueiden varjostukseen. Tätä sivellintä ei voi ostaa erikseen, vaan se on osa 10 kappaleen Sculpt & Blend-tuotesettiä jota saa esimerkikis Beautybaysta ostettua hintaan 23,50€. Setin siveltimet ovat crueltyfree ja täten synteettistä karvaa. En juurikaan käyttänyt setin muita kasvosiveltimiä, mutta tämä tuli jäädäkseen.


Mitkä on teidän suosikkisiveltimiä? Käytätkö ennemmin synteettisiä vai eläimenkarvaa sisältäviä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti