torstai 7. maaliskuuta 2019

Bette Box - Maaliskuu '19

Heippa!
Maaliskuun Bette Box saapui eilen, teemana pienet yksityiskohdat, ja käydään tuotteet nyt läpi. Hintatiedot ovat esillä edellisissä postauksissa (löytyvät tagin 'bettebox' alta) ja tästä pääset tutustumaan ja tilaamaan omasi jos kiinnostus heräsi.

Huom! Boksi saatu pr:na, mahdolliset linkit eivät ole affiliate-linkkejä, mielipiteet 100% omiani


Yhdistävänä teemana oli tosiaan all the little details, mutta en ihan saanut siitä kiinni jos näitä tuotteita ajattelen. Hiustuotteet ovat nyt olleet suuressa roolissa viimeisissä bokseissa, ja nyt voisi mielestäni siirtyä vaikka ihonhoidon tai meikkien maailmaan (mutta EI Manna Kadaria kiitos!).


Tilaajalahjana ja nykyisen kestävän kehityksen trendin mukaisesti laatikosta löytyi kiva kangaskassi, jota voisin hyvin käyttää missä vaan jos kangaskasseja ylipäätään käyttäisin. Säilytän tämän toki sillä joskus näitä tietysti tarvitsee ja uskon että monille tilaajille tämä oli mieluinen!


HAMMASTAHNAA. Tarkemmin sanoen Himalaya Herbalsin yrttihammastahnaa. Minua ei haittaa satunnaiset hammastahnat, sillä nämä ovat hyviä matkailuun ja siihen että unohdetaan miehen kanssa ostaa hammastahnaa kun se on loppu ja hätävarat tulevat silloin tarpeeseen. Tämä hammastahna lasketaan nyt yhdeksi varsinaiseksi tuotteeksi (vaikka se olisi voinut hyvin olla pelkkä näyte). En kuitenkaan nyt laske sen arvoa yhteishintaan. OVH on 3,20€ / 75ml ja merkkiähän myy päivittäistavarakaupat, Tokmanni ym.
Kesää kohti mennään, mutta vielä tarvitaan itseruskettajaa avuksi jos väriä pintaansa toivoo. Mitähän yhdellä liinalla tekee, sitä voi jokainen miettiä sitten. Näiden hinnaksi ilmoitetaan 2,30€ / kpl joka tuntuu aika paljolta, sillä liinoja tarvitaan jonkin verran jos koko kropan aikoo näillä ruskettaa. Ehkä parempia korjailuun, jos jostain paikasta varsinainen itseruskettava on jättänyt kohdan vaaleammaksi?


Ziajaa tulee Betten mukana tasaisin väliajoin mutta merkki on ihan kiva niin se ei sillä tavalla haittaa tai aiheuta mielipahaa. Nyt tullut 50ml matkakoko Natural Olive Micellar Water on ihan uusi tuote minulle ja otan sen mielelläni kokeiluun. Tuoksu on erittäin hento, ellei jopa ihan mitätön. Tämä lupaa sopivansa normaalille ja kuivalle iholle. Käytän misellivettä lähes päivittäin joten käyttöön tulee. Tämän normaalihinta on noin 10€ / 200ml joten tälle putelille jää hintaa aika pikkuruiset 2,50€.

SkinMood on sekin ihan uusi merkki minulle, ja tätä myy Ruohonjuuri ja Life hintaan 9,90€. Mulla on laatikko täynnä meikkisieniä odottamassa käyttöä, mutta toki niitä menee tasaisin väliajoin roskiin ja uuden tarvitsee aina tilalle. Tämä on kivan muotoinen, vähän kuin sellainen pursotettu kasa kreemiä tai marenkia (tiedätte jos katsotte FB:ssa tai Instassa leipomisvideoita).


Nyt siis taas hiusjuttuja. Noughty on uusi merkki Suomessa, vegaaninen ja sisältää 97% luonnollisia ainesosia. Monista vegaani- ja luonnonkosmetiikkatuotteista poiketen tämä tuoksuu superhyvältä, vähän kookokselta ja sitä myöten mukavampi käyttää. Bokseissa oli tarjolla kolmea erilaista variaatiota, ja minulle osui (ja upposi) tämä Care Taker, herkän ja hilseilevän päänahan shampoo. Toiset olivat luonnonkiharoille ja kuiville/vaurioituneille hiuksille. Tämä sisältää bisabolol- ja kaurauutetta (bisabolol - kamomillaöljystä saatava ainesosa). Hintaa on 10,90€ / 250ml ja merkkiä myy Kicks, Hehku ja Stockmann. Tämä oli täysikokoinen tuote.

On aika hassua että boksissa tulee kaksi puhdistavaa hiustuotetta (kun edellinen boksi oli juuri hiuksiin keskittyvä) mutta tämä pienempi tuubi on siis Cutrinin Vieno-sarjan puhdistava hoitoaine herkälle hiuspohjalle. Tätä käytetään siis shampoon tavoin, ja sanapari Cleansing Conditioner on yhtäkuin 2-in-1 shampoo, ja ne tunnetusti eivät ole ikinä oikein toimineet. Katsotaan miten tämän kanssa käy. Tuubi on 50ml ja täysikokoisen 400ml tuotteen ollessa 19,90€ jää tämänkin hinnaksi tosi alhainen 2,50€.


Tuotteiden yhteishinta on n. 31,30€ joka on aika alhainen, mutta ostohinta kuitenkin ylittyy vähän yli kympillä. Tuotteet olivat kivoja ja itselle ja tulevat tuote itseruskettavaa lukuunottamatta käyttöön, mutta arvokkaampia tuotteita voisi silti toivoa, tai sitten enemmän täysikokoisia (tässä täysikokoisia 3/6 jos Garnier lasketaan mukaan). Bette on kyllä nyt kunnostautunut ja tuonut boksiin sellaisia tuotteita jotka ainakin itselle ovat ihan uusia, ja siitä plussaa suuresti.

Mitäs mieltä te olitte tästä maaliskuun Bettestä?

4 kommenttia:

 1. Hiustuotteita on tosiaan ollut nyt aina monessa boxissa, sulla oli yksi eri tuote kuin mulla ja eri shampoo tuosta tuoteperheestä.

  Mun ajatuksia voi lukea:https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2019/03/bette-box-maaliskuu-2019.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, meenpä lukemaan! :) En huomannut että tässä oli muita vaihtoehtoisia tuotteita kuin tuon Noughtyn kohdalla.

   Poista
 2. Kiva lukea, että Bette on sinun mielestäsi uudistunut parempaan suuntaan :) Toivottavasti huhtikuun boksi tulee olemaan mieluinen!

  Terkkusin, Fanny/ Bette Box

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon parannusta tapahtunut kyllä! :) Huhtikuun boksia odotellen <3

   Poista