perjantai 8. maaliskuuta 2019

Pieni tilaus Cocopandalta!

Moikka, ja ihanaa perjantaita! Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on? Itsehän ajattelin selvitä työpäivästä, suihkia kotiin ja täyttää loppupäivän päiväunien ja saunan merkeissä. God bless the viikonloppu, en paremmin sano.

Anyhoo, tilailin tooooodella pitkästä aikaa (siis ekaa kertaa vuosiin) Cocopandalta pari juttua, ja ajattelin että ehkä teitäkin kiinnostaisi tietää mitä tilasin. Tai vaikka ei kiinnosta niin kerron silti :D

* linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta


Cocopandalla on uusille tilaajille (jotka tilaavat uutiskirjeen) tarjolla 5€ alennuskoodi ja sen minäkin käytin hyväkseni. Muutkin tuotteet olivat alennustuotteita (mutta niin Cocopandalla  yleensäkin, ei siellä mikään tuote ole ilmoitettu normaalihintaisena.. :D).


Tuote jonka takia tilauksen oikeastaan tein oli Fanolan kehuttu hopeashampoo (vaikkakin tämä on kirkkaan violettia). Kyllästyin tähän juuresta maantienharmaaseen ja latvoista ruusukultaiseen pehkoon ja päätin vaalentaa. No, se nyt ei kerralla ja yhdellä purkilla mennyt ihan niinkun Strömsöössä mutta eiköhän tämä tästä. Tavoite on platinan- ja kylmänvaaleat kutrit ja tämä auttaa siinä kunhan pääsen niin vaaleaan asti. Tämä 350ml pullo kustansi vaivaiset 8,35€, tarjolla on myös isompaa pulloa.

Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge on mun mielestä paras markkinoilla oleva meikkisieni, ja nyt nappasin yhden vaikka meikkisieniä on laatikko täynnä ja yritän käyttää niitä pois. Turhautumista ja hätätilanteita varten yksi luottoratsu on hyvä olla olemassa. Tämä toimii niin kuivana kuin kosteanakin ja saa aikaan kauniin pohjameikin. What's not to like. Hintaa 6,95€. Jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt ottaa se neljän sienen pakkaus, mutta oh well. Ehtiihän sitä.


Olen viime aikoina käyttänyt Drunk Elephantin glykolihapposeerumia iltaisin (muutaman kerran viikossa) ja tykästynyt siihen kovasti. Edellämainittu brändi on kuitenkin ihan ylihintainen (muunmuassa 30ml pullo tuota Framboos Glycolic Night Serumia maksaa Cultbeautylla 76 puntaa. 76 PUNTAA. Moni syö tuolla summalla puolitoista viikkoa :D). Joka tapauksessa, halusin kokeilla jotain edullisempaa happovaihtoehtoa ja päädyin tähän theOrdinaryn mantelihappojuttuun, viralliselta nimeltään Mandelic Acid 10% + HA. Ordinaryn tuotteet ovat ilahduttavan kuluttajaystävällisiä, tälläkin hintaa oli vain 8,95€.
Mantelihapon pitäisi olla muita vastaavia hellävaraisempi iholle, ollen pienempimolekyylisempi kuin juuri edellämainittu glykolihappo ja imeytyä iholle nopeammin. Sopii myös herkälle iholle, jolle tehokkaammat hapot voivat olla liikaa.
En ole vielä ehtinyt kokeilemaan mutta jonossa on. Itse tykkään kivanhajuisista tuotteista ja näissähän ei lisättyjä tuoksuja ole, mutta se varmasti sopii monen mieltymyksiin. Minun mielestä mitä karkimpi, sen parempi.



Mulla oli itseasiassa joskus tämä theBalmin Bahama Mama-aurinkopuuteri mutta myin sen eteenpäin kun pelkäsin pitkään aurinkopuutereita käyttää. Nykyisin haalin niitä kaksin käsin ja tämä on sen verran klassikko että pitäähän se itseltäkin löytyä. Sävy on vaaleampi kuin muistin eikä liian lämmin. Swatch muuten alempana, yhdessä allaolevan jutun kanssa. Tämä oli toinen tilauksen kalleimmista tuotteista (eikä siltikään kovin kallis), 13,95€.


Vasemmalla Bahama Mama, oikealla NYX Brunch Me

Nämä NYXin suht uudet Suede Matte-koostumuksen omaavat huulipunat kiinnostivat ja tilasin siksi yhden kokeiluun. Tässä löytyy pigmenttiä, mutta huulituntuman pitäisi olla puuterimaisen pehmeä ja matta. Sävyjä on useampi, mutta tämä Brunch Me valikoitui vaan sen takia että vaikutti käyttökelpoiselta arkipäiväsävyltä. Eihän mulla tämänvärisiä vielä ennestään ollutkaan.. Hintaa 7,15€.

Lumene Blur-meikkivoide on myös sellainen tuote jonka olen joskus omistanut ja sitten myynyt pois. En muista lainkaan mitä mieltä siitä silloin olin. Tykkään kuitenkin Lumene mattameikkivoiteesta ihan hulluna ja halusin kokeilla onko tästä mihinkään. Toistaiseksi en ole vielä vakuuttunut, mutta testailu jatkuu eri primereiden kanssa. Sävy 0 Light Ivory ei ole mikään supervaalea sävy, mutta menee mulle kyllä kunhan häivyttelee leukaperistä kunnolla. Hinta 14€.


Yhteishinta tilaukselle 59,35€ ja siitä -5€ = 54,35€. Ei paha hinta tällaiselle satsille mielestäni. Toimitus oli nopeaa ja paketti saapui muutamassa arkipäivässä pakettiautomaattiin. Lähetysvahvistus tuli muistaakseni seuraavana päivänä tilauksesta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja mikään ei ollut rikkoutunut. Positiivinen kuva jäi siis, ja varmaan tilailen Cocopandalta jatkossakin jos tarvetta on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti