perjantai 15. maaliskuuta 2019

Glossybox - Helmikuu '19

Heippa!

Helmikuun Glossyboxin veloitus meni tosi myöhään viime kuussa ja siksi paketti löysi tiensä perille vasta nyt (toki saapumisessakin kesti - lähetetty 21.2 ja saapui eilen 14.3 perille). Kuten ehkä muistatte niin tammikuun boksi ei miellyttänyt juuri lainkaan ja olinkin hieman skeptinen siitä miten seuraavan boksin kanssa käy. Mun piti itseasiassa perua tilaus tammikuun jälkeen mutta en sitten ollutkaan sitä tehnyt josta syystä tilaus jatkuu ainakin toistaiseksi.Boksi on esteettisesti hyvin kaunis - vaaleanpunainen boksi ja sisällä samaa vaaleanpunaista ja mustaa. Sisällä oleva paperisilppu on ikävä kyllä myös mustaa, saisi olla vaaleanpunaista kun kaikki tuotteet on ihan mustassa pölyssä kun ne boksista pois nostaa.Helmikuun teema oli Beauty Spa ja tätä teemaa boksi noudatteli ihan kiitettävästi, mukana ei ollut meikkituotteita lainkaan vaan keskityttiin ihon ja tarkemmin sanoen kasvojen ihon hoitoon. Tämä oli mun mieleen kun olen niin laiska käyttämään muita kroppatuotteita paitsi suihkugeeliä :D Uutta tatuointia tulee tietysti rasvattua ja käsiä samoin mutta muutoin vartalovoit yms makaavat lähinnä laatikoissa tai ovat jo suunnanneet uuteen kotiin.


Afterspa-merkin Cleansing Puff-puhdistussieni söpössä vaaleanpunaisessa värissä pilkisti boksista ensimmäisenä. Tämä mainostaa olevansa "Mini Facial in a Sponge" ja sopivan erinomaisesti kasvojen puhdistukseen. Käytän harvemmin tällaisia sieniä kasvojenpuhdistukseen, sen sijaan saunan jälkeen suihkussa meikkejä puhdistaessa käytän aina Foreon Playta tai Naturelin Facial Cleansing Brush-kasvojenpuhdistajaa. Viimeisimpänä mainittu on muuten erittäin edullinen vastine tuolle Foreolle; esimerkiksi kauneutta.com:sta sitä saa hintaan 14.90€! Löysin tälle Afterspa:lle hinnan 9€ / 2kpl eli tälle jää hintaa 4.50€.


Tämä Vichyn Minéral 89 Booster tuli muistaakseni Bette Boxista joskus aikoja sitten, ja tykkäsin siitä silloin kovasti ja mielessä on ollut ostaa täysikokoisenakin tämä. Tässä on siis kevyt, mutta kosteuttava koostumus joka imeytyi nopeasti eikä tuoksunut juuri miltään. Käytin tätä siis seerumina kosteusvoiteen alla.
Nyt kuitenkin tuli pikkuruinen 5ml näyte josta riittää muutamaan käyttökertaan, joten kokeillaan miellyttääkö tämä edelleen. 50ml täysikokoinen pullo esimerkiksi Yliopiston Verkkoapteekissa kustantaa 24€ joten tälle näytteelle hintaa jää 2,40€.

Avant on ihan uusi merkki minulle ja tämä musta 50ml tuubi on sheavoita, hyaluronihappoa, B3-vitamiinia ja muutamaa muuta ainesosaa sisältävä yövoide kasvoille ja kuulemma myös silmänympäryksille. Tämä on aika hassua sillä normaalisti sy-voide on huomattavasti normaalia kosteusvoidetta kevyempää. Tämän virallinen nimi on siis pitkästi kirjoitettuna Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying (mikä oli?) Face & Eye Night Cream. Mutta Oh My LORD miten kallista tämä on! Tämä sama tuote samassa koossa mutta purkissa maksaa Lookfantasticin sivuilla 114,45€. Että mitä että. Boksin tuotteiden yhteisarvo hyppäsi juuri aika korkealle :D Pakkohan on piakkoin kokeilla että mitä ihmeainetta tämä todellisuudessa on. Odotan ihoni hohtavan ja silmänympärysten nuorentuneen vauvan tasolle seuraavana aamuna.


Nip+Fab:ilta olen kokeillut joitakin tuotteita, juuri kuorintaan liittyviä, olisko ollut ehkä sellaisia kuorintalappuja mutten kyllä muista lainkaan mitä mieltä niistä olin. Tämä glykolihappoa sisältävä kasvokuorinta ei nyt aiheuttanut mitään riemunkiljahduksia kun kuorintoja on laatikko täynnä, mutta eiköhän tämä käytettyä tule kunhan saan muutaman edellisen loppumaan. Kaikki happokuorinnat kun ovat hyvin trendikkäitä nyt (ja kyllä oikeasti toimiviakin, joskin herkän ihon omaavat saavat varoa liian tehokkaita tuotteita). Tämä on edullinen tuote, 75ml tuubi maksaa Lookfantasticilla 8.45€ joten tälle 50ml matkakoolle hintaa jää 4,22€.

Dr. PawPawin Original Balmia käytän juuri matkakoossa pois, ja tämä on tosi hyvä hoitovoide esimerkiksi ärtyneen ihon / allergisien reaktioiden / ihon punoituksen hoitoon niin vartalolle kuin huulillekin. Sopii myös kasvojen iholle kuivien kohtien täsmäkosteutukseen. Mainostaapa sopivansa myös käsille ja kynsinauhoille ja miksi ei - itse käytän noihin enemmän tuoksua sisältäviä tuotteita. Tämä täysikokoinen 25ml tuubi kustantaa Lookfantasticilla 8,45€. Glossybox taitaa olla LF:n omistama (tai jotenkin ainakin liittyvät toisiinsa) joten en ihmettele että suurin osa tuotteista löytyy mainitun verkkokaupan valikoimista ja on näin ollen vaivattomasti Suomeen tilattavissa.


Kaikenkaikkiaan pidin tästä boksista huikeasti enemmän kuin edellisestä, ja olen huomannut että esimerkiksi Bette Boxin ja tämänkin kanssa pidän enemmän siitä että sisältönä on ihonhoitotuotteita kuin meikkituotteita - niiden kanssa on aina hiukan hankaluuksia saada tilaajille oikeasti sopivia sävyjä, tai täysikokoisia tuotteita ylipäätään. Siksi siis mitä enemmän ihonhoitoa (ja miksei hiusjuttujakin) sen parempi. Tuotteiden yhteisarvo oli (suurimmaksi osaksi Avantin kasvovoiteen takia) korkea, 134,02€. Sekin aspekti siis aika lailla parempi kuin edellisessä boksissa.

Mitäs mieltä te olitte?
Maaliskuun GB on lähetetty 6.3, joten saapunee ennen tämän kuun loppua ja palaillaan siihen sitten kun sen aika on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti