keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Ipsy Glam Bag - Helmikuu '17

Moikka!

Tammikuun Boxycharmin edelleen seilatessa teillä tietämättömillä, tippui helmikuun Ipsy postiluukkuun viime viikolla. Se oli taas täynnä tosi kivoja juttuja, katsokaas vaikka!Pussukka oli söpö, ystävänpäiväteemaam sopiva ja tykkään kovasti tästä tuotekorttiuudistuksesta- ennen sai tiedot vain netistä tai erikseen Ipsyn sivuilta hakemalla.

Mikäli jollekulle tämä konsepti ei ple tuttu: Hinta euroina n. 10e, postitus Shipiton kautta Suomeen. Edellisiä postauksia löytyy Ipsy Glam Bag-tunnisteella.Ensimmäiseksi ulos selviytyi Royal & Langnickelin Glow-sivellin, Tämä on siis selkeästi highlighter-sivellin, mutta itse tykkään käyttää hieman löysempiä korostussiveltimiä jottei poskipäille laitettu highlighter tule pelkkänä viivana vaan löysempi sivellin häivyttää jo itsessään.

Kaksi puuterituotetta olivat Seraphina Botanicalsin Natural Radiance Booster sävyssä Daisy + Pearl (tämä siis periaatteessa highlighter, vaikkakin omalle iholle liian tumma) ja Meech And Mia:n (ihan uusi brändi mulle) Pressed Eyeshadow-nappi sävyssä Taupe joka on tosi kätevä viileä ja helppo integroida simppeliin silmämeikkiin.

Lisäksi mukana oli Sugar Cosmeticsin It's A-Pout Time! Vivid Lipstick pikkukoossa ja sävyssä Better Call Salmon joka on tosi nätti, vähän kuin ruosteen sävy. Koostumus on matta, aavistuksen kuiva levitettäessä mutta sen jälkeen on tosi mukava, kevyt ja vaivaton huulilla.


Viimeisenä vielä LAB FOR YOU:n Multi-Ex Repair Cream joka sopii lupauksen mukaan kaikista herkimmällekin iholle tuoden kosteutusta, voi käyttää niin päivä- kuin yövoiteenakin. Tuote on 100% orgaaninen, vegaaninen ja eläinkokeeton. Sisältää myöd Witch Hazel (eli suomeksi amerikantaikapähkinä) jonka pitäisi auttaa myös iholle puskeviin finneihin ja epäpuhtauksiin.


Sellainen setti tällä kertaa, pidin tuotteista tuota highlighteria lukuunottamatta ja jäävät itselle käyttöön. Kävin jo kurkkimassa ja maaliskuun Ipsy pitäisi olla täynnä kaikkea kivaa, joten odotellaan sitä seuraavaksi!

Boxycharmista vielä, lähetytin omani Shipitolta 15.1 ja vieläkään ei ole saapunut. Olen muutamasta paikasta lukenut että muillakin on takkuillut Shipiton edullisimman postitustavan eli Airmailin kanssa joten pidän toivoa vielä yllä. Juuri mun tuuria ettei saisi noita Tatchan naamioita ja Tarten luomiväripalettia..6 kommenttia:

 1. Miun Tammikuun Boxycharm tuli viime viikolla, itse asiassa viikko sitten keskiviikkona.

  Ja huomasinpa, että Turun seudulle oli joku saanut jo helmikuunkin boxin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä Shipiton Airmail tuntuu elävän ihan omaa maailmaansa tällä hetkellä :) toivottavasti mäkin saisin omani!

   Poista
 2. Mullakin on vielä tammikuun boxycharm saapumatta vaikka olen sen sun kanssa samoihin aikoihin laittanut shipitolta tulemaan. :| Tänään tuli kuitenkin helmikuun boxy, joten toivottavasti se tammikuukin ilmestyy postilaatikkoon jossakin välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Mulla ei ole vielä ikinä hukkunut yhtään pakettia (Suomen sisällä tai muutenkaan) joten koputan puuta ettei hukkuisi tälläkään kertaa :D

   Poista
 3. Kiva pussukka sulla :) Huulipunaa olisi ollut kiinnostava kokeilla itsekin. Mulla oli kuitenkin pussissa ihan eri tuotteet. Kirjoittelen niistä varmasti lähipäivinä. Onpas harmi että airmailin lähetykset tökkii. Mulla on edelleen marraskuun boksi kateissa ja tuskin se enää mistään ilmaantuu. Harmi, koska siellä oli niin kivoja tuotteita. Mutta vahingosta viisastuneena en käytä airmailia enää vaan seurantakoodillisia lähetysmuotoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämähän valikoituu kauneusprofiilin ja tuotteiden arvostelun perusteella, jokaiselle lienee vähän omansa. Mä ajattelin kyllä jatkossakin käyttää airmailia jos se on runsaasti edullisempi - painavilla paketeilla hintaeroa sen ja seurantakoodillisen&vakuutetun lähetyksen välillä ei paljoakaan ole.

   Poista