tiistai 5. maaliskuuta 2019

Uutuuksia (ja muita) Makeup Revolutionilta!

Heippa!

Tilailin pitkästä aikaa Makeup Revolutionilta (tai verkkokauppa nimeltään nykyisin Revolution Beauty) kasan kaikenlaista kivaa jotka käydään nyt läpi. Makeup Revolution on hyvin edullinen merkki kuten moni varmasti tietää (tuotteita kun saa nykyisin Prismoista ja monista suomalaisista verkkokaupoista) ja laatu hieman vaihtelee mutta sanoisin oman kokemukseni perusteella että suurin osa tuotteista on hyvälaatuisia ja pigmenttisiä, jos kohta suhteellinen puuterisia ja pöllyäviä. Itselle tämä ei ole ongelma niin kauan kun tuote siirtyy siveltimestä kasvoille kiitettävällä tasolla. Tuotteita on laidasta laitaan joka tuoteryhmästä; primereistä poskipuniin ja luomiväreistä liquid lipstickeihin.
Lisäksi esimerkiksi meikkivoiteiden sävyjä löytyy useita lähtökohtaisesti lähes jokaiselle ihonsävylle, ja tämä on erinomainen juttu eikä todellakaan mitenkään yleistä edullisempien merkkien kohdalla.

Meikkien lisäksi MUR toi markkinoille jokin aika sitten oman ihonhoitolinjansa joka kieltämättä ottaa koppia the Ordinarylta mutta kyllä markkinoille edullisia ihonhoitotuotteita aina mahtuu minun mielipiteen mukaan.
Merkin tuotteista löytyy muunmuassa dupet Tarten Shape Tape-peitevoiteelle ja -meikkivoiteelle, ja ne niittävät suurta suosiota maailmanlaajuisesti ja löytyypä tuo Conceal & Define-peitevoide itseltäkin kokoelmista, samoin saman sarjan meikkivoide. Mikäli jotakuta kiinnostaa, niin mun vaalealle iholle sävy C1 on passeli.


Revolution PRO:n 4K poskipuna- ja highlighterpaletit löysivät tiensä ostoskoriin (poskipuna-addikti ilmoittautuu, hei vaan), olen viime aikoina ollut innostunut hyvin neutraalin sävyisistä poskipunista ja tämä paletti sävyssä Mauve vastasi juuri tähän tarpeeseen (tai ei ehkä tarpeeseen mutta mielitekoon :D). Highlighter-paletti sävyssä Rose Gold ei ehkä sävyiltään ihan nimeään vastaava (enemmänkin puhtaan kultaisia pari sävyä) mutta pigmenttinen silti, kuten myös tuo poskipunapaletti. Molempien hinta oli 8,99€ / kpl.

Lisää poskipunia! Nämä ovat merkkiä "Obsession" joka on yksi Revolution Beautyn edustamista merkeistä ja valitsin paletit sävyissä Isn't It Peachy ja Mad About Mauve. Molemmat ovat kauniita ja neutraaleita sävyiltään, tarpeeksi pigmenttisiä (muttei liian) ja hintaa vain 6,99€ / kpl. Molemmissa on 3 mattasävyä ja yksi hohtavampi (ei kuitenkaan glitterinen lainkaan). Pannut ovat myös irrotettavia esimerkiksi Z-palettiin.


Sitten pari meikkivoidetta! Revolution Matte Base sävyssä F1 ja RevolutionPRO Full Cover Camouflage sävyssä F2 ovat molemmat oikein sopivia mun ihonsävylle, joskin F1 on luonnollisesti hieman vaaleampi, enkä tiedä mikä aivopieru oli ottaa nämä eri sävyissä.. Olen kokeillut jo kerran tuota Matte Basea ja vaikutelma oli ihan perus meikkivoiteesta, ei erityisen hyvää eikä huonoa; kestävyys oli ok-luokkaa ja peittävyys samoin. En sanoisi ihan täysin peittäväksi, jos vertaa vielä peittävämpiin (mallia Huda, Fenty, Jouer esim). Tuote Full Coveria en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, on kokeilujonossa ihan alkupäässä. Matte Base oli hinnaltaan 5.99€ ja Full Cover Camouflage 7,99€. Olen tosi innoissani näistä hinnoista kyllä, kun tuotteetkin on hyvätasoisia.Tämä kaunokainen on nimeltään Foil Frenzy ja nimensä mukaisesti sisältää 15 erinomaisen kiiltävää ja glitteristä sävyä jolla saa luomiväriin sitä pientä ekstraa. Sävyt mitä swatchasin olivat pigmenttisiä eivätkä pöllynneet. Vielä en ole silmillä kokeillut, mutta kostealla siveltimellä varmasti saa toimimaan parhaiten. Tätä ei jostain syystä ole enää verkkokaupassa lainkaan vaikka kyseessä oli uutuus; hintaa oli muistaakseni 12,99€.
Mun aurinkopuuterilaatikko rupee olemaan täynnä pikkuhiljaa ja voin toivottavasti lopettaa niiden haalimisen.. or not. Joka tapauksessa, tässä pari vaalealle sävylle sopivaa; Mega Bronzer sävyssä 01 Cool ja I Heart Revolution Blushing Hearts Bronzer sävyssä Summer of Love. Olen tuota ensinmainittua kokeillut ja se on aika puuterinen ja pöllyävä, mutta pigmenttiä on runsaasti. Nämä molemmat toistuvat kuvissa jostain syystä paljon lämpimämpinä mitä oikeasti, turhauttavaa. Mega Bronzer kustansi 6,99€ ja tuo sydämenmuotoinen 5,99€. Mega Bronzer on täysin matta, mutta tuo toinen on aavistuksen vaaleampi ja hohtavampi (ei kuitenkaan glitterinen).
Lopuksi vielä muutama ihan uusi tuote; Eye Glisten nestemäinen luomiväri jotka tässä sävyissä Yours Truly (ylävasen), It's Fate (yläoikea), Adored By You (alavasen) ja Dreamland (alaoikea). Tuo varsinainen luomiväripuoli on tosi pigmenttinen ja kivasti levittyvä, mutta glitterpuoli saisi sisältää itse glitteripartikkeleja enemmän, ja niitä joutunee laittamaan useamman kerroksen saadakseen hyvän lopputuloksen. Kauniita sävyjä joka tapauksessa kaikki, en malta odottaa että pääsen näillä leikkimään. Näiden hinta oli 6,99€ / kpl.Kaikenkaikkiaan tilauksen loppusumma oli 85,38€ (alkuperäinen hinta 94,87€, mutta jollain alennuskoodilla sai 10% pois loppusummasta enkä nyt kuollaksenikaan muista mitä koodia käytin..) ja se ei tosiaan ole paha 13 tuotteelle. Postikuluja tällä summalla tilatessa ei tullut ja koska paketti tulee Briteistä niin alv:ja ei (ainakaan vielä, kiitos Brexit) ei tarvitse maksaa. Olisiko paketti tullut noin 10:ssä arkipäivässä eli ei ongelmia senkään suhteen.

Funny fact, mulla on käytössä postin kautta itsevalitsemani noutopiste (smartpost-automaatti) ja paketti tuli suoraan sinne ja normaalisti tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumisilmoitus (ja myös tietysti OmaPosti-sovelluksen kautta sain ilmoituksen myös, hyvä sovellus joka kannattaa ladata!). Joskus ja jouluna ulkomailtakin tulevat paketit ohjautuvat suoraan pakettiautomaattiin, kuten tulossa oleva Selfridgesin tilaus (josta lisää myöhemmin.. All I can say is Bobbi Brown).

Onko teillä suosikkeja Makeup Revolutionin tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti