keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Pitkästä aikaa Colourpop-tilaus!

Heippamoi!

Tein pitkästä aikaa pienen tilauksen Colourpopille, en edes muista milloin viimeksi olen sieltä suoraan tilannut.. Siitä on kyllä pitkä aika jo. Anyway, nyt päätin tilailla muutaman kiinnostavan jutun, käydään ne läpi seuraavaksi. Käytin tilaukseen netistä löytämäni -5 dollarin alennuskoodin (JUDY5 jos joitain teistä se kiinnostaa ja se vielä toimii), monella Youtubettajalla näitä alennuskoodeja CP:lle on, tuo nyt oli ensimmäinen minkä löysin.

Tilaus tuli Suomeen suhteellisen nopeasti, ja odotetusti jäi tulliin odottamaan ALV:ien maksua. Maksun jälkeen paketti tuli taas nopeasti noudettavaksi. ALVeja joutuu maksamaan sen 24% tilauksen loppusummasta postikulut mukaan luettuna (jotka tässä olivat ilmaiset). Kuten moni varmasti tietää, niin alle 23€ (vai onko se 21€?) tilauksesta ei tarvitse veroja maksaa vaikka postikulut olisivat tuplasti samat, mutta mikäli ostosumma on yli tuon rajan niin silloin verot maksetaan siitä summasta johon on yhdistetty myös postikulujen osuus. Oliko nyt tarpeeksi hankalasti selitetty? Oli varmaan.
Colourpopin Velvet Blur-koostumus on suhteellisen uusi ja tilailinkin niitä muutaman kokeiluun. Sävut olivat aavistuksen tummempia kuin ajattelin ja mitä sivuilta sai selvää, mutta käyttökelpoisiahan nämä toki ovat. Ruskeannude CA Love oli pikkuisen ottanut osumaa kuljetuksessa ja sen pää oli vähän muussaantunut ja itse puna oli hieman irti hylsystä mutta sen sai kyllä vaivatta painettua takaisin ja tuo nyt on pieni kauneusvirhe lähinnä. Korallinpunainen Hey Mr. DJ oli ihan koskematon, ja nämä punat ja hylsyt ovat kyllä tosi kauniita ja kivoja valokuvata. Pigmenttiä oli molemmissa tosi hyvin, koostumus on varmasti sellainen puolimatta huulilla olematta kuitenkaan kuiva ja kiristävä. Punien hinta oli $7 / kpl.Etsiskelen aina hyvää puikkomuotoista meikkivoidetta (kokeiltu ABH, Makeup Revolution ja Hourglass) ja ehkä tämä vihdoin olisi niistä paras ja oikeasti mukava käyttää. Aiempien kokemusteni mukaan nämä ovat helposti liian rasvaisia mutta silti kuivia kohtia korostavia, ja liikkuvat kasvoilla vaikka olisi pohjan puuterilla kiinnittänyt. Sävy näyttää tuossa kuvassa tosi tummalta mutta oikeasti tämä on sävynimeltään Fair 07N. Hintaa oli $10. En ole vielä ehtinyt kokeilla joten tarkempia käyttökokemuksia seurannee perässä.


Dream Sequence on siis 4 Super Shock-koostumuksen sisältävää highlighteria yhdistelevä paletti. Koostumus ei ole siis puuterinen eikä voidemainen, vaan hieman siltä väliltä. Tykkään itse levittää näitä kasvoille pienen meikkisienen avulla (toki esimerkiksi kulmaluulle ja amorinkaarelle sen pystyy tekemään siveltimelläkin). Tässä tulleet sävyt ovat käyttökelpoisia, vaikkakin punertava Mr. Wind toimii ehkä parhaiten blush topperina. Tämä paletti kustansi 12,60 dollaria eli hintalaatusuhde on hyvä! Nämä eivät ole mitään peittäviä vaan tuovat juuri hitusen kimallusta poskipäille (eivät ole kuitenkaan liian glitterisiä mielestäni) ja häivytys on helppoa.Viimeisenä muttei vähäisimpänä saanko esitellä: maailman söpöin prinsessapaletti! Tuo kannen kuvitus on ihana eikä sisällössäkään mitään vikaa ole. Sävyjä on sekä mattaa että shimmeriä sekä hieman glitteriäkin sisältävää, ja pigmenttiä tuntuu olevan suht hyvin, ei kuitenkaan ole mitenkään hankalasti häivyteltävä tms niinkuin superpigmenttiset paletit voivat joskus olla. Innoissani odotan tämän käyttöönottoa! Ja siis en pääse yli miten ihana tuo kansi ja sen tyylitellyt prinsessat on. AH. Hintaa tällä oli 20 dollaria., varsin kohtuuhinta tällaisesta ihanuudesta.Tilauksen yhteissumma oli siis 56,60 dollaria ja tästä lähti vielä se 5 dollarin alennus eli loppujenlopuksi maksoin $51.60 eli euroissa hieman alta 50 euroa. Yhteishinta viidelle tuotteelle ei tosiaankaan ole paljon, kun tilaus sisälsi vielä kaksi palettia ja meikkivoiteen.

Oletko kokeillut näitä tuotteita? Mikä on suosikkisi Colourpopilta, tai mitä haluaisit kokeilla?

5 kommenttia:

 1. Mie tein juuri kaksi tilausta ColourPopille, siellä on nytkin 48 tunnin ajan ilmaiset toimitukset ;)

  Luomiväreistä tykkään, haluaisin kokeilla heidän kaikkia huulituotteita joskus läpi :D

  Mie tilasin silloin viimeksi ilmaisten toimitusten aikaan tuon Disney -paletin, mutta se ei koskaan tullut ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään varsinkin Lippie Stixeistä ja Satin-koostumuksesta nestemäisissä punissa, niitä siis suosittelen kokeilemaan! Mihinköhän sun paletti sitten jäi, tosi tylsää :/ hukkuiko siis matkalla?

   Poista
  2. Se jäi jumittamaan jonnekin. Ei koskaan lähtenyt edes Amerikoista eteenpäin. Sain sitten rahat takaisin.

   Poista
 2. En ole näitä kokeillut, mun ehdoton suosikki on Yes, please! -paletti ihan paras. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanan näköinen, mun on pitänyt monesti tilata se mutta nyt jotenkin lipsahti mielestä :D mutta kyllähän tässä kerkii.. nyt kun olis ne ilmaiset postitkin... :P

   Poista