perjantai 22. helmikuuta 2019

Ipsy Glam Bag - Tammikuu '19

Hola hola (ja saletisti natsaa :D)!
Taas on perjantai ja viikonloppu, aika ihanaa. Meidän perhe suuntaa Keski-Suomeen anoppilaan viikonlopuksi, anopin ruokapatojen ääreen. Nam.


Tammikuun Shipito-boksit (Ipsy ja Boxycharm) ovat olleet vähän hankaluuksissa tuon saapumisen kanssa - Ipsy saapui viime viikon lopulla ja Boxy ei ole tullut vieläkään vaikka lähetytin ne Shipitolta yli kuukausi sitten. Ehkä se jossain vaiheessa putkahtaa jostain, yhtäkään pakettia en ole elämässäni vielä hukannut vaikka paketteja tulee joka viikko joko Suomesta tai ulkomailta. Sormet ristiin siis että tässäkään ei poikkeusta ole.

Anywhoo, tammikuun Ipsy sisälsi käsittääkseni 3 täysikokoista tuotetta ja 2 matkakokoa, joka on ihan hyvä sekoitussuhde. Ipsykin ilmeisesti haluaa uudistua tänä vuonna, ja pussukan mukana tuli entuudesta poiketen kattava tuotelehtinen jossa kaikki pussissa olevat jutut oli esiteltynä. Tällätavalla bloggaajan näkökulmasta se on kätevää.

Tästä linkistä pääset katsomaan mitä kaikkia tuotteita tammikuussa oli tarjolla - löytyy muunmuassa Glamglow'ta, Illamasquaa ja SLMissGlamia.


Tykkään kovasti kangasnaamioista ja nämä kaksi Jeju:en'in yksilöä olivat aika hauskasti nimetty. You can't handle this sheet on syväpuhdistava (sisältää muunmuassa vulkaanista tuhkaa) ja This sheet is bananas sitten kosteuttava versio jossa hyaluronihappoa.


Ciatén Wonderwand-ripsari on tuttu entuudestaan ja tullut paristakin boksista muistaakseni - ihan perus, ei mielipidettä oikein suuntaan eikä toiseen. Sen sijaan Fluiden huulikiilto sinertävänkirkkaassa 'Elsewhere'"sävyssä" ei ollut tuttu juttu entuudestaan. Tämän pitäisi siis huulilla olla aikalailla väritön mutta silti saada hampaat näyttämään valkoisemmilta. En oikein tajua värittömien huulikiiltojen ideaa joten tämä lähtenee eteenpäin. Tämän tuoksu on kyllä hyvä, silkkaa karamellia.


VDL:n Lumilayer Primer sisältää "prismatic pearls" ja sen pitäisi siis olla suhteellisen perus heleyttävä voide meikin alle. Tässä sanotaan kyllä et voisi käyttää myös highlighterina. Luxien siveltimiä on aina kiva saada ja tämä kaunis 1010 Small Contour Brush on sellainen mitä multa ei vielä Luxie-kokoelmasta löydy. Tässä on kiva, sellainen ns. kuminen pinta (niinkuin NARSin pakkauksissa usein) ja sopii hyvin käteen eikä liusu pois.


Sellainen setti tällä kertaa. Menin spoilaantumaan Ipsun sivuilla helmikuun tuotteisiin ja siellä ei mitään silmiinsattuvan huikeaa näyttänyt olevan tulossa, mutta katsotaan kun se tänne asti päätyy.

Ja toivokaa mun kanssa että Boxykin vielä jostain ilmestyisi!

ps. Tänään on viimeinen päivä osallistua synttäriarvontaan Instagramissa, joten sinne hopi hopi jos et vielä ole osallistunut. Blogin instanimi on yllätyksellisesti @huulipunamania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti