keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Bette Box - Helmikuu '19

Heippatirallaa!
Helmikuun Bette löysi vihdoinkin tiensä mun luokse, istuskeltuaan lajittelukeskuksessa muutamankin ylimääräisen päivän. Parempi myöhään kuin milloinkaan niinkun tupataan sanomaan, ja ajattelin että käydään nyt läpi täälläkin vaikka monissa blogeissa postaus on julkaistukin aikaisemmin.Helmikuu oli hiustenhellimisen aikaa Bettellä, ja tätä teemaa oli boksissa toteutettu runsaanlaisesti. Laiska tukan muotoilija kiittää kuitenkin siitä ettei mukana varsinaisia muotoilutuotteita ollut lainkaan.Tästä linkistä pääsee konseptiin tutustumaan hintoineen ja tilaamaan vaikka omankin.

** Boksi saatu blogiyhteistyönä, linkit eivät olle affiliate-linkkejäKaikki tuotteet eivät kuitenkaan olleet hiusjuttuja, vaan mukana oli Lumenen Classics-sarjan Elvyttävä silmänympärysvoide (Advanced Anti-age). Tuubi oli täysikokoinen ja näitä saa ihan tavan isommista ruokakaupoista (Citymarket yms) ja esimerkiksi Tokmannilla hinnaksi on merkitty 12,90€ / 15ml. Lumenen tapaan sisältää suomalaisia raaka-aineita kuten kauraa ja lähdevettä. Mukana myös hyaluronihappoa joten varmasti nimensä mukaisesti kosteuttaa ja elvyttää silmänalusia.


EEEEEIIIIIIIIIII. That's all I have to say about this. Tällaiset nestemäiset ravintolisät on ihan turhia enkä tiedä ketään joka näiden nimeen vannoisi. Tämä oli onneksi extratuote, mutta olisin mieluummin ottanut tämän tilalla vaikka sen hemmetin hammastahnan. Käsi ylös kommenteissa jos jollekin tämä oli mieluinen niin voin yrittää ymmärtää :D. Tämä lupaa ehkäistä muunmuassa jalkojen puutumista ja lihaskramppeja. Mitenköhän on.


Sitten hiustuotteisiin. Suomalaisen XZ:n Extra Strong hiuslakka löytänee tiensä arvontapussiin koska mulla on lakkaa varastossa useampi pullo ja en sitä kuitenkaan kovin usein käytä. Nämä ovat hyvin saatavilla ruokakaupoista ja edullisiakin, hintaa vain noin 3€. Tämä on täysikokoinen 100ml pullo. Olen käyttänyt tätä lakkaa aikaisemmin ja se hoitaa hommansa varsin moitteetta, eli ei valittamista.

Schwartzkopfilta (kuka saa kirjoitettua nimen ekalla kerralla oikein? no minä, saksan opiskelu helpottaa :D) tuli pari juttua, tässä kuvassa Keratin Restore Bonding Shampoo matkakoossa (30ml). Vaikka tuubissa lukee Blondes, niin tämä sopii ihan kaikille hiustenväreille hoitaen hellävaraisesti niin värjättyjä kuin hiusten käsittelemättömiäkin osuuksia. Silottaa, hoitaa ja rakennepaikkaa esimerkiksi vaalennuksen jälkeen usein hauraita ja huokoisia hiuksia. Shampoo on aina jees, joten en valita. Normaalikoon hinta on 22,90€ / 250ml joten tälle jää hintaa tosi vähän, noin 2,75€.


Sitten vielä muutama hiusnaamio/tehohoito. Samaa sarjaa tuon shampoon kanssa edustaa tämä Bonding Mask, joka siten on myös rakennepaikkaava ja vaalennuksen jälkeen usein hauraita ja hentoja hiuksia vahvistava. Tämä on myös matkakoko (30ml) ja täysikokoisen ollessa 24,90€ / 250ml niin tällekään ei jää hintaa kuin 2,99€.

Bio2You Natural Hair Mask sisältää silkkiproteiinia ja aminohappoja ja lupaa ravita hiuksia ja lisätä niiden elastisuutta ja tehdä hiuksista pehmeät, sileät ja kiiltävät. Merkiltä on muistaakseni tullut joskus jokin kosteusvoide, ja kiva päästä kokeilemaan nyt myös tätä hiusnaamiota. Merkki on Latviasta alunperin ja on luonnonkosmetiikkaa. Täysikokoinen naamio on 21,30€ / 200ml joten tälle 50ml matkakoolle hinnaksi tulee 5,32€. Ei siis juurikaan mitään tämäkään.


Tuotteet olivat kaikenkaikkiaan kivoja, mutta yhteishinta jää tosi alhaiseksi kun koot ovat sen verran pieniä verrattuna täysikokoisiin. Arvokkain tuote oli tuo sy-voide eikä senkään hinta (12,90€) päätä huimaa. Normaaliasiakkaille boksin hinta on 18.90€ tai 16,20€ jos maksaa puolen vuoden (+1 kuukausi kaupanpäälle) boksit kerralla. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo siis tässä helmikuun boksissa on 26,96€ ja se jättää hieman karvaan maun suuhun vaikka tuotteet kivoja olivatkin.

Maaliskuun boksissa keskitytään kuulemma pieniin yksityiskohtiin - sitä odotellessa!

Ja AINIIN - blogi täytti helmikuun alussa 2 vuotta ja Instagramissa (tili @huulipunamania) on käynnissä mahtava arvonta, jossa 2 voittajaa saa itselleen ison paketillisen yllätyksiä, niin meikkejä kuin ihonhoitoakin ja mukana varmaan myös hiustuotteita ja kynsijuttuja. Arvonta on käynnissä 22.2 asti joten hyvin ehtii. Tuu ihmeessä mukaan, ja iso kiitos kun ootte olleet tällä matkalla mukana!

1 kommentti:

  1. Kiitos Idsu, että jakasit jälleen mielipiteitäsi ja ajatuksiasi boksista! Nämä ovat meille elintärkeitä �� Harmi kuulla, ettet ollut täysin tyytyväinen helmikuun Betteen - toivottavasti maaliskuun boksi osuu paremmin makuusi!��
    Terkuin, Fanny / Bette Box

    VastaaPoista