maanantai 4. helmikuuta 2019

BeautyJointin tilaus - drugstore-kosmetiikkaa Jenkeistä!

Heippatirallaa!
Tein jokin aika sitten hyvin aurinkopuuteripainotteisen tilauksen BeautyJointille - eBayn kautta tietysti niinkuin yleensäkin teen. Tästä linkistä myyjän sivulle ja tuotevalikoimaan. Hinnat eBayssa ovat hyvät kuten valikoimakin.


Mulla on jostain syystä viime aikoina ollut fiksaatio siihen että aurinkopuutereita ei ole tarpeeksi - asialle piti siis tehdä jotakin ja tässä lopputulos; 3 aurinkopuuteria (joista yksi 4:n sävyn paletti), yksi aurinkopuuterin ja poskipunan suloinen sekoitus, yksi puuteri ja yksi highlighter. Laitan hinnat euroissa tuotteiden yhteyteen, mutta yhteishinnaksi näille kaikille tuli posteineen 54,30€. Paketti ei jäänyt tulliin eli tästä ei tullut ALV:ja maksettavaksi. Tämä on yleensä ihan arpapeliä - joskin tällä kertaa paketin päälle oli kirjoitettu vain "beauty supplies" ja arvoksi 12 dollaria. En ollut tätä siis erikseen mitenkään myyjältä pyytänyt.


vasemmalla NYX. oikealla kaikki 4 sävyä E.L.F:n paletista

Nappasin ensiksi koriin NYXin Matte Bronzerin sävyssä Medium. Se on hieman tumma, mutta kevyellä kädellä voin tätä kyllä käyttää. Sävy toistuu kuvissa hieman liian oranssina ja lämpimänä, propsit siitä huonolle valaistukselle ja pimeälle talvelle. Tässä oli tosi pigmenttinen ja pehmeä koostumus. Varsinkin kesällä kun naamassa on hieman päivetystä niin tämä lienee tosi kiva! Hinta 12,59€.

E.L.F:n aurinkopuutereista mulla ei ollut kokemusta, joten nappason tämän neljä eri sävyä sisältävän paletin ostoskoriin. Tässä on hieman vaatimattomammin pigmenttiä kuin tuossa NYXissa, mutta tässä tapauksessa se ei ole huono asia - vähemmän kun on aurinkopuutereiden kanssa enemmän. Sävyt ovat kauniita, eivät glitterisiä vaan pehmoisia ja sopivat vaaleallekin ihonsävylle. Tämän hinta 11,05€, merkin tuotteet on tosi kivan hintaisia.
Wettiksen Take On The Day Mattifying Powder on yksinkertaisuudessaan hienojakoinen ja sävytön puuteri viimeistelemään ihon mattaiseksi. En ole juurikaan merkin puutereista perustanut ennen, mutta tämä toivottavasti toimisi paremmin. Ainakin puuteria tuntuu pannusta irtoavan, joka on huima parannus muutamaan aikaisemmin kokeilemaani viimeistelypuuteriin. Inhoan puutereita joista ei edes huomaa vaikka pyörittelisi sivellintä kuinka. Olen puuteroinnin suuri puolestapuhuja ja haluan ihosta mattapintaisen niin turhauttaa puuterit jotka eivät ko. lopputulosta saa aikaiseksi :D Olen puhunut ugh. Tämän toivotaan, toivotaan-puuterin hinta oli 4,35€ eli suuresta rahallisesta investoinnista ei ollut kysymys.

Saman merkin MegaGlo-highlighterit ovat suosittuja muunmuassa Youtubessa, mutta pitkään sävyjä ei ollut vaaleille ihonsävyille sopivia. Nyt kuitenkin on, kuten tämä hennosti vaaleanpunaiseen ja kultaan shiftaava Blossom Glow. Ei tämä niin pehmeä ja sulava koostumukseltaan ole kuin vaikka ABH:n korostajat, mutta ajanee asiansa moitteetta. Olen viime aikoina tykästynyt kovasti juuri näihin vaaleanpunaisiin highlightereihin joten tämä päässee naamalle pikaisesti. Tämäkin oli suorastaan naurettavan edullinen pigmenttiin nähden - 4,35€. Plus pinnan kuviointi on tosi kaunis!Pysytään nämä kaksi viimeistäkin Wet 'n Wildin maailmassa. ColorIcon Bronzer sävyssä Ticket To Brazil on hyvin vaalea sävyltään (vaikka löytyy tästä vielä vaaleampikin sävy, joka kävisi ehkä normipuuterina..) ja pannu on ISO. Pigmenttiäkin mukavasti. Tästä riittänee vielä lapsenlapsillekin. Hintaa 8,61€.

Viimeisenä tämä To Reflect Shimmer Palette sävyssä San-Gria Castles on sävyltään sen verran oranssiin ja punaiseen taittava että menee paremmin poskipunana kuin aurinkopuuterina. Koostumus on hohtava, muttei nimestään huolimatta kuitenkaan liian eikä tässä ole mitään isoja glitterinpalasia tms.  Hintaa tällä 5,22€.


Mikäli edullinen drugstore-kosmetiikka kiinnostaa ja/tai houkuttelee, niin menkää ihmeessä eBayhin shoppaamaan muunmuassa näitä mun valikoimia juttuja.
Ja kertokaa teidän lemppari aurinkopuuterit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti