keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Pitkästä aikaa MACin tiskillä - ostoksia esittelyssä

Moikka!
Käväisin keskustan Stockan MAC-pisteellä jokin aika sitten ja ostin muutaman jutun mitkä olleet listalla jo pidempään ja ajattelin että käydään ne pikaisesti läpi. Lisäksi stoppasin vielä Bobbi Brownin pisteellä hakemassa huulipunan josta kohkaa koko some ja youtube nähtävästi, niin pakkohan se on kokeilla.Mulla on muistaakseni joskus ollut pullo Studio Fix Fluidia mutta se oli liian tummassa sävyssä ja siksi lähti eteenpäin. Nyt nappasin oman sävyn (NC10) ja odotankin innolla kokeilua koska en alkuunkaan muista mitä mieltä siitä alunperin olin. Ainoa pöhkö tässä hommassa on se (kuten EL Double Wearin kanssakin) että pullon mukana ei tule pumppua ja tajusin vasta kotona että se olisi pitänyt hommata. En tykkää yhtään kaataa meikkivoidetta pullosta ja se on aina herran haltuun että paljonki sieltä kerralla lurahtaa. No, asia lienee helposti korjattu ja käyn tuon pumpun hakemassa. Meikkivoiteen hinta oli 34,50€.

Klassikon mainetta niittävä Powder Blush sävyssä Melba oli wishlistilla ja nyt vihdoin ruksasin sen sieltä yli. Tämä on tosi pigmenttinen ja sävyltään sanoisin että tummahko koralli. Täydellinen arkisävy siis, ja täysin matta. Muutama muukin mattapuna listalle vielä jäi, mutta palaan niihin myöhemmin kun olen ne toivottavasti hankkinut. Alhaalla muuten swatch-kuva punista ja poskipunasta. Tämän hinta oli 24,50€ mutta pannu on iso ja epäilen että saanko koskaan pannutettua yhtäkään poskipunaani.. Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato.

Parhaan puhdistusöljyn Relaxing-version matkakoko oli tarjolla tiskillä hintaan 13,50€ joten nappasin sen matkailua silmälläpitäen mukaan. Pesen meikit aina kaksoispuhdistuksella joten jokin öljyputsari pitää olla aina mukana. Olen käyttänyt pullon tuota normaaliversiota (joka tuoksuu aavistuksen korvapuusteille!) ja tässä toivottavasti on sama laatu ja mukava haju myös.

Bobbi Brownin Crushed Liquid Lipstick on ympäri internettiä paljon kehuttu ja nappasin sen mukaani sävyssä Hippy Shake joka on täydellinen, pinkihkö nude arkikäyttöön. Koostumuksen pitäisi olla huippu, tuntua huulilla kuten huulivoide mutta tuoda silti pigmenttisyyttä. Can't wait to test. Tämä oli aika tyyris (olisko ollut 28,50€?) mutta kokeiltava on.


Vasemmalta oikealle: Powder Lipstick, Powder Blush, Bobbi Brown Crushed
MAC lanseerasi jokin aika sitten uuden huulipunakoostumuksen nimeltä Powder Kiss. Tämä näytti ja tuntui kivalta joten nudesävy (yllättääkö enää ketään..) Influentially It oli mun valinta. Sävymaailma muistuttaa hieman tuota Melbaa mutta nudempi ja vaaleampi tämä on. Punan hinta, kuten muidenkin punakoostumusten, oli 20,50€.


MACin ostosten yhteishinta oli 93€ josta sai vielä kantisalennuksella -10% joten hintaa jäi 83,70€. En ole pitkään aikaan hankkinut MACilta mitään ja nämä olivat toivelistalla joten avot. Onneksi en usko mihinkään low buy-juttuihin, koska olisin siinä ihan surkea. :D

Mikäli ostosten ja boksiesittelyiden tulva ärsyttää, niin worry not: muutakin on tulossa. Mutta myös niitä ostoksia ja bokseja :D

4 kommenttia:

 1. ooh, bobbi brownin puna näyttää niin nätiltä <3 tykkään lukea sun postauksia, joissa esittelet ostoksiasi ja bokseja, niistä bongaa aina jotain ihanaa, lisää näitä vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi nätti! Ihana kuulla, koska näitä kyllä riittää :D

   Poista
 2. Ostin viime vuoden puolella MAC:in ensimmäisen huulipunan ja täytyy sanoa että laatu ei ole mikään hyvä kuin vertaa Clarinsin, Urban Decayn, Lorealin, Isadoran taikka mihinkä tahansa edullisempaankin huulipunaan ! Hinta ja laatu eivät tässä mitenkään kohtaa enkä olisi millään uskonut että MAC:illa on näin huonolaatuisia tuotteita !

  VastaaPoista