perjantai 8. helmikuuta 2019

Glossybox - Tammikuu '19 / Uutuus Suomessa!

Heippa!

Monet teistä ovat varmaan kuullut Glossyboxista jossain vaiheessa - onpa niitä esitelty tässäkin blogissa vuosi-pari sitten. Alunalkaen boksia ei saanut tilattua Suomeen muuta kuin Shipiton kautta, mutta jokin aika sitten Glossybox lanseerasi sen myös Suomeen ja nyt sitä saa helposti tutustuttua tilailtua vaikkapa tästä linkistä (kyseessä ei ole affiliate-linkki).

Boksin kuukausihinta on 17.99€ ja boksi sisältää 5 tuotetta (tässä boksissa 4/5 tuotetta täysikokoisia joka on kyllä hyvä juttu).. Otin tosiaan tämän tammikuun boksin ns. testiajolle, mutta en jatkanut tilausta sen jälkeen. Lue alta miksi.
Se on sanottava että esteettisesti tämä kyllä miellyttää - söpö vaaleanpunainen laatikko ja sisältö pakattu varsin kauniisti. Mukana tulee myös tuotekortti, jossa mainittu myös tuotteiden hinnat (täysikokoisille tuotteille).Ikävä kyllä jo ensimmäisestä tuotteesta jäi vähän huono maku suuhun - ModelCOn varjostuskynä, jossa aivan liian lämmin sävy kasvojen varjostamiseen näin kalpealle iholle. Käytän myöskin todella harvoin ei-puuterimaista varjostustuotetta joten tämä laukkasi suoraan arvontapinoon. Eri ihonsävyllä varustettu henkilö varmasti löytäisi tälle käyttöä. Luulin itseasiassa että ModelCO on edullinen merkki, mutta tämän puikon hinnaksi oli merkitty 19.50€. Tyyristä tällaiselle tuotteelle mun mielestä.


Tämä oli toinen boksin viidestä tuotteesta joka jää omaan käyttöön. Kangasnaamiot on kivoja ja käytän niitä ahkerasti aina kun muistan. Tämä sisältää Q10 ja hyaluronihappoa ja sopii ikääntyneemmällekin iholle. Tämän hinta 5,65€.


EI TAAS! Voi kun joku kuuntelisi joskus asiakkaitakin ja heivaisi Manna Kadarin taivaan tuuliin Suomesta. Tämä merkki on niin MEH kuin olla voi ja silti sitä ängetään jokaiseen, siis jokaiseen boksiin. Olen tätä pientä shimmeriä sisältävää korostajaa/primeria kokeillut ja en huomannut mitään positiivista vaikutusta mihinkään. Mua sieppaa todella paljon tämä merkki ja se että sitä tulee joka tuutista, joten pardon my french :D Tämä on täysikokoinen ja hintaa 24,60€. Ihan vaan vinkkinä; säästäkää rahojanne ja investoikaa johonkin oikeasti toimivaan tuotteeseen.


Tämäkään ei riemunkiljahduksia aiheuttanut. En käytä koskaan nestemäistä poskipunaa, enkä myöskään tällaisia lip tintteja vaan mieluummin ihan normaalia huulipunaa tai -kiiltoa. Lisäksi tämän sävy on aikalailla tosi punainen ja punaisia huulituotteita löytyy myös bokseista tosi usein. How about some nudes once in a while?! Tämän Emité Makeupin Lip Tint maksaa 16,50€ eli ei ihan edullisin merkki. Essencelta saa 3-4 normaalia ja hyvää punaa samalla hinnalla - investoikaa mieluummin niihin.


Tämä on sitten se toinen näistä tuotteista joka jää omaan käyttöön. Figs & Rougen Hydra-Active Smart Nutrient Day Creamista tuli tällainen matkakoko, jonka arvoksi laskin 12,60€ / 20ml. Olen muistaakseni jotain merkin tuotetta joskus kokeillut mutta mitään muistijälkeä ei löydy - siksipä tämä menee testauspinoon odottelemaan vuoroaan. Tämän pitäisi sisältää runsaasti antioksidantteja ja erinomaista kosteutustehoa.Sellainen boksi. Kommenteistani ehkä huomaa syyn siihen miksi en tilausta jatkanut. Toivottavasti boksin taso kuitenkin nousee, niin voin harkita uudelleen tilauksen aktivointia.
Tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli 78,85e joka sinällään on varsin ok. Helmikuun boksi lupaa tuotteiden arvoksi yli 100€ ja teemaksi "Kauneutta kaikille aisteille".

15 kommenttia:

 1. Odotin innolla tämän boksin rantautumista Suomeen, mutta tämän sisällön perusteella ei tule tilaajaa minustakaan. Mietin tässä myös, että vaikka seuraan aika paljon myös jenkkien blogi/vlogiskeneä, en ole tuohon Manna Kadariin törmännyt koskaan missään muualla kun näissä bokseissa. Mistä ihmeestä se siis löytää tiensä aina näihin? :D

  -Annu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en tiedä, joku maahantuonnissa on tosi innokas pistämään tuotteita näihin bokseihin, liekö siksi että Suomessakin tutustuttais merkkiin.. oon tutustunut kyllä jo aikoja sitten ihan tarpeeksi. NO MORE please :D

   Poista
 2. Luin juuri paletilla-blogista, että tämä boxi on helmikuun boxi.. ja muualtakin lukenut milloin tammi- milloin helmikuun boxiksi ? Ensimmäisen samankaltaisen laatikon näin kyllä jo tammikuussa...! Itse tilasin boxin heti tammikuussa.. Mutta jostain syystä se ei ollut lähtenyt Visalta. Tilasin uudestaan ja nyt on tulossa. En kyllä tiedä onko tammi vai helmikuun tulossa. Jos tämä on tammikuun niin toivottavasti ei tämä . Ei vaikuta hyvältä /

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on tammikuun boksi, kaiketi. Toivottavasti saat helmikuun boksin!

   Poista
 3. Heippa! Uskoisin että tämä on tammikuun boksi sillä uusi veloitus piti mennä 1.2 ja se olisi kaiken järjen mukaan helmikuun boksi sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Spostissa lukeekin, että tammikuun boxi lähetetty ja tämä on se tammikuun boxi . Mitä enemmän ny tätä katselen ni sitä enemmän harmittaa koko boxin osto. Ainoa mitä varmaan käytän on toi kasvovoide. Mulla on vaa jo yli 20 päivävoidetta varastossa, että ei sekään ihan tarpeeseen tule :/.

   Poista
 4. Mulla oli aikalailla samanlaiset ajatukset kuin sullakin tästä boksista :D Tää oli muuten jotenkin hassusti lanseerattu, kun käsittääkseni tää oli juurikin tammikuun boksi ja seuraava sitten helmikuun boksi, vaikka tämäkin saapui helmikuun puolella. Johtunee varmaan siitä, että boksi tuli tilattavaksi vasta tammikuun puolivälin jälkeen.

  Manna Kadar ärsyttää mua merkkinä jo aika paljon myös ja yhtä huulipunaa lukuunottamatta en ole tuotteista tykännyt. Tuo Modelcon contour stick ei ole itseasiassa häivytettynä yhtä tumma kuin kynässä, mutta en siltikään sävystä ja sen lämpimyydestä tykkää. Oli siis aika huono aloitus Glossyboxilta :/ Mulle on tulossa ainakin vielä seuraava boksi niin katsotaan josko tulisia jatkossa parempia tuotteita :) Tää tuntui vähän tällaiselta "jämäboksilta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samat fiilikset ollut aika lailla kaikilta kanssabloggaajilta joiden postauksia olen lukenut. Harmi kun potentiaalia ja varmasti halukkaita tilaajia olisi paljon! Toivottavasti laatu paranee.

   Poista
 5. Kirosin hartaasti siinä vaiheessa kun paljastui Manna Kadar boxin yhdeksi tuotteeksi, koska en todellakaan merkin tuotteista välitä.
  Muutenkin oli huono boxi, en mä tästä mitään hyvää sanottavaa keksi vaikka asiaa kuinka päässäni vääntelisin.

  VastaaPoista
 6. Tää boxi oli jo jossain PR boxissa tiedossa,en tilannut,koska en tätä sisältöä halunnut.

  VastaaPoista
 7. Tilasin tänään boxin,jossa luvattiin sisältävän Avant kasvovoiteen,jonka arvo yli 100 euroa.Jos mulle lähetetään tammikuun boxi niin tulee riitana melkoinen.Tuo Avant voidehan oli tammikuun Cohorted Boxissakin,joka mulle tuli.Se boxi oli kyllä kalliimpi,että saman voiteen,jos saa gossyssa niin hienoa:)

  VastaaPoista
 8. Ei ois ollut minunkaan mieleen. Kiva kuitenkin oli lukea sun kokemuksia :)

  VastaaPoista