perjantai 10. maaliskuuta 2017

Bettebox / Maaliskuu 2017

Tänään vilkaistaan lauantaina saapunutta Betteboxia, joka oli teemaltaan bloggaajaboksi, eli pelkkiä arvon kollegoiden valitsemia tuotteita. Mukana oli Stay Fresh-Mariannen, Essie's-Essin, Miten niin liikaa?-Elisan, Ida Jeminan ja Glitz&Glam-Minnan valkkaamat suosikit.
Bettebox (entinen Livbox) on konseptina varmaan melkein kaikille tuttu, joten ei höpistä siitä sen enempää. Kuukausittainen hinta on varsin kohtuullinen (varsinkin jos ostaa 6kk kerralla) ja toimitus pakettiautomaattiin (tai Ärrälle PostNordin kautta) tulee nopeasti, minulla paketti oli noudettavissa lauantaina 4.3. jo.


Ekana boksissa kiinnitti huomion kaksi isokokoista tuotetta, jotka olivatkin täysikokoisia, sekä Lumenen meikkituote. Käydäänpä sitten käsiksi (jos joku ei ole näitä vielä nähnyt.):Ensimmäisenä käteen sattui Miten niin liikaa-blogin Elisan suosikki Lumenelta, CC Meikkivoide ja ihan oikeassa sävyssä (Fair) joka ei sekään ihan kalmankalpealle iholle kyllä sovi. Minun ihoni on vissiin tummunut vuosien saatossa niin, että nykyään käy talvellakin tällainen lumivalkoisesta asteen tummempi meikkivoidekin :D Olen tätä vasta pari kertaa testannut enkä ole vielä ihan muodostanut kattavaa mielipidettä, joten testailu jatkukoon. Paljon hyvää olen kyllä tästä kuullut! Boksissa tullut tuubi oli täysikokoinen ja 30ml pakkaus kustantaa n. 15.90€.


Seuraavana vuoroon boksin isokoisin tuote, Stay Fresh-blogin Mariannen suosikki Biozellin sävyttävä tyvispray. Sain omani täsmälleen omiin hiuksiin passaavassa sävyssä, ja koska juurikasvu on ikuinen ongelmani niin testaan tätä erittäin mielelläni! Onpa kampaajanikin joskus varovasti ehdotellut tällaista tuotetta mikäli haluan ehdoin tahdoin käydä kampaajalla vain kaksi kertaa vuodessa.. *nolo* Tuote oli siis täysikokoinen ja sen hinta päivittäistavarakaupoissa on noin 8,30€ / 200ml. Ei siis lainkaan paha hinta jos tuote on toimiva! Nähtävästi myös Trendi-lehden Best Beauty Buy-maininnan saanut.


Kolmantena ongin käteeni tutun tuotteen, Glitz&Glam-Minnan valitseman Madaran Exfoliating Oil-To-Milk Scrubin. Tämä mulla löytyy jo täysikokoisena, joten matkakokoinen pakkaus lähtee odottelemaan lähitulevaisuudessa siintävää blogiarvontaa. Tuote on toimiva, joskin kuorivat partikkelit ovat melkoisen isoja ja karheita josta syystä en couperoottisen ja herkän ihon omistaja voi käyttää tällaista mekaanista kuorintaa kovin usein. Käytän kuitenkin oikein mielelläni tuon täysikokoisen kuorinnan pikkuhiljaa pois! Madara muuten merkkinä on vakuuttanut suuresti esimerkiksi kasvovoiteiden saralla. Tämä pikkukoko oli 12,5ml, täysikokoinen on 24,90€ / 60ml, näytteen arvo siis 5,20€ noin suunnilleen.


Neljäs tuote, ja toinen kahdesta matkakokoisesta tuotteesta oli  Batisten Stylist XXL Volume Spray jonka oli boksiin valinnut Essie's-blogin Essi. Tuntuu että kuivashampoita ja tyvisprayta tuppaa tulemaan joka toisesta kuukausiboksista (kaikkien niiden joukossa mitä minulle kuukausittain tulee) ja siksi en tästä niin innostunut kun en oikein osaa näitä käyttää. Ehkä kuitenkin säästän ja kokeilen, tai sitten menee tuohon aiemmin mainittuun arvontakasaan. Boksissa ollut tuote oli neljäsosan täysikokoisesta eli 50ml, ja näytteen arvoksi tulee 1,98€ (täysikokoinen esimerkiksi Sokoksella 7,90€ / 200ml.)


Viimeinen tuote oli täysikokoinen, ja pisti kyllä hymyilyttämään kun tämän boksista kaivoin. Bettebox ja Ida Jemina ovat kyllä olleet hyvin kartalla tulevista ja menevistä trendeistä kauneudenhoidon saralla, sillä boksiin oli pistetty Nivean Sensitive Aftershave - mitäs muutakaan kuin meikinpohjustustarkoitusta varten. En ole itse testannut tätä kikkaa kuin pari kertaa joten suurempaa mielipidettä tai muistijälkeä siitä ei ole jäänyt, täysikokoinen pullo lähes täysinäisenä siis löytyy jo kaapista. Ehkä annan tämän miehelle käyttöön jos kelpaa, tai sitten lahjon jotakuta ystävää. Tai arvon teille, lukijat! Tämän hinta on n. 7.75€ / 100ml.


Yhteensä boksin tuotteiden arvo oli siis karvan alta 40 euroa. Ei nyt mikään pohjanoteeraus, ja tuotteet ovat oikein käyttökelpoisia ja tulevat yhtä-kahta lukuunottamatta omaan käyttöön (ja ne parikin etsivät uuden kodin vain siksi, että ko tuote löytyy minulta jo avatussa pakkauksessa).
Jotenkin bloggaajaboksilta olisin toivonut vielä enemmän - esimerkiksi highlighteria? Anyone?


Tässä kaikki tältä yöltä, nyt ei enää ajatus kulje joten nukkumaan :D Nämä iltavuoroputket on siitä huonoja ettei aikaa bloggaamiselle tahdo liioin jäädä - nytkin kirjoittelen tätä postausta klo 4 aamuyöstä. Kunhan vapaat alkavat lauantain jälkeen, kirjoitan sitten muutamat postaukset valmiiksi ja ajastan niitä ensi viikolle.

Joko tämän kuun Bettebox-postaukset joka toisessa blogissa alkaa tulvia yli?
Seuraavissa postauksissa pysytellään melko samalla linjalla, mutta esittelyssä kaksi muuta maaliskuun boksia.


8 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin boxista! Mulle Nivea oli mieluisin, kaikki muutkin kelpasi paitsi tyvispray kun vaihdan hiusten väriä :)

  VastaaPoista
 2. Minusta boxi vaikutti ihan hyvältä, vaikken itse sitä tilaakaan;) Nivea ei minua olisi mitenkään riemastuttanut. En sitä omaan nassuuni laittaisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan kokeilla voi! ;) en ainakaan omalla iholla huomannut että maskuliininen tuoksu jäisi leijumaan iholle, kaikenkaikkiaan primerina oli "ihan ok".

   Poista
 3. Highlighter olisi ollut kyllä ihan super löytyä boxista - ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
 4. Plussaksi voi sanoa, että boksissa ollut ainakaan hammastahnaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu :D Joskin mun mies diggaa kovasti ettei oo tarvinnut ostaa pitkään aikaan hammastahnoja. Mutta ehkä niiden tilalla mieluummin nään jotain kosmetiikkaan liittyvää :P

   Poista
 5. Ahhahahaa, voi eikä apua onko siellä tosiaan toi Nivean aftershave :D Hyvä tuote varmasti ja menee meillä vissii yhteiseen käyttöön. Muuten ihan jees boksi :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 6. Joku meikkituote ois kylla sopinut boksiin hyvin, Nivean olisin itse skipannut..

  VastaaPoista