tiistai 28. maaliskuuta 2017

So Choix - maaliskuu '17

Moikka!
Tänään kurkataan viikko sitten saapuneeseen So Choix-pakettiin. So Choix on omien sanojensa mukaan "The Makeup Counter Delivered To You" ja ihan uudenlainen "kuukausiboksi". Yllätysmomenttia tässä ei ole, mutta muutoin kyllä tosi virkistävä ja hauska konsepti! Tästä linkistä pääset tutustumaan So Choixiin.So Choix toimii seuraavasti: Luo tili, hanki jäsenyys (Elite-jäsenyys $15 kuukaudessa), valitse testijonoosi haluamiasi tuotteita ja järjestä ne haluamaasi järjestykseen, ja joka kuun 25-27 päivän tienoilla So Choix poimii jonostasi 4 tuotetta, jotka lähetetään sinulle testikokoisina. Tarkoitus on, että jokaisesta testikappaleesta riittää ainakin yhteen testikertaan - minulla ainakin riittänyt jokaisesta kyllä useampaan.
So Choixilla on valittavissa todella kalliitakin meikkejä, joita ei testaamatta viitsisi täysikokoisina ostaa - kuten vaikka Nars, Burberry, Marc Jacobs, Clinique, Hourglass, Kevyn Aucoin.. muutamia mainitakseni. Valittavissa on meikkivoiteita, ripsivärejä, highlightereita, poskipunia, kynsilakkoja, huulipunia, primereitä, aurinkopuutereita.. melkein mitä tahansa värikosmetiikkaan kuuluvaa! Mikäli ihastuu johonkin tuotteeseen kovasti, sitä voi tilata sitten täysikokoisena So Choixilta. Jokaisesta Elite-jäsenyyden tilatusta kuukaudesta kirjautuu Elite-pisteitä 250, ja näiden pisteiden avulla saa täysikokoisten tilausten hinnoista alennusta. 250 pistettä vastaa $5 alennusta, eli melko hyvä diili!
So Choix ei toimita suoraan Suomeen, vaan on käytettävä välityspalvelua kuten Shipito jotta paketin saa tänne kotimaahan. Shipito kuitenkin toimii niin luotettavasti ja käytän sitä niin paljon, että se on melkolailla yhtä vaivatonta kuin tilata paketti suoraan Suomeen. Kannattaa tutustua siihen, jos ette ole vielä tutustuneet.

Vilkaistaanpa sitten mitä näytteitä valitsin ensimmäiseen tilaukseeni. En ole vielä ehtinyt näytteitä kertaa-paria enempää testailemaan, joten nämä ovat lähinnä ensituntumalta annettuja kommentteja.


Kevyn Aucoin The Volume Mascara - Rich Pitch Black tuli pikkuruisessa pullossa, ja mukana tuli tavallinen ripsiväriharja. Tässä onkin ripsivärisamplejen ongelmallisuus - minä ainakin valitsen ripsivärejäni osittain myös harjan perusteella, en pelkän massan, ja sitä harjaa tässä ei tosiaan saa kokeiltua. Itse ripsiväri oli kuitenkin ihan toimiva, levittyi nätisti eikä karissut. Poistaessa irtosi 38-maskaroiden tapaan "palasina" eikä suttautunut kädelle siinäkään vaiheessa. Täysikokoinen mascara maksaa So Choixilta tilatessa $28.


Ellis Faas Ellis Skin Skin Veil Foundation - S101 Light/Fair tuli pienessä testipurkissa, mutta tästä riittää ainakin pariin-kolmeen kertaan koko kasvoille. Sävy oli minulle (oma iho n. NC15-sävyinen) juuri passeli, ja meikkivoide tuntui levittyvän ihan kauniisti. Sen enempää en ole tätä vielä ehtinyt testaamaan, mutta ei mikään susi ainakaan! Täysikokoinen pullo kustantaa huimat $90, ihan täydellä hinnalla en tätä kyllä ostaisi.


Hourglass Ambient Lighting Powder - Ethereal Light korostuspuuterista olin kuullut paljon hyvää, mutta ihan vielä en ole tämän kanssa ainakaan päässyt sinuiksi. Testikappale on uudelleenpressattu pieneen luomiväripannuun, ja tuotetta riittää aika paljon enemmälle kuin yhdelle testikerralle. En sitten tiedä miten uudelleenpressaus on vaikuttanut tuotteen koostumukseen - parempiakin korostustuotteita nimittäin löytyy. Jatkan testailua vielä. Allaolevassa kuvassa kaikkein oikeanpuolimmaisin. Täysikokoinen tuote maksaa $46.

Hourglass Ambient Lighting Blush - Radiant Magenta poskipuna on pakattu samanlaiseen pannuun kuin edellämainittu, ja tällaisessa kaikki puuterimaiset tuotteet taitavat tullakin. Kuten edellä, myös tästä riittää useampaan testikertaan. Tätä en ole kuitenkaan vielä ehtinyt kertaakaan testaamaan, mutta pikaisen swatchailun perusteella sävy on ainakin kaunis. Toisaalta olisi kiva omistaa myös täysikokoinen tuote, jotta voisi verrata tuon uudelleenpressauksen aiheuttamia vaikutuksia. Allaolevassa kuvassa keskellä. Täysikokoinen tuote $38.

Dior DiorBlush Vibrant Colour Powder Blush - Lucky Pink oli toinen valitsemani poskipuna, ja tätä olen ehtinyt jo kerran kokeilla. Todella kaunis sävy, ei liikaa pigmenttiä eikä siten vaaraa "pelleposkista". Omaan makuun nämä poskipunat näin pienissä pannuissa ovat vähän epäkäteviä kun tuntuu että tuotetta tarttuu siveltimeen vain osittain ja siksi tasainen levittäminen on haastavaa. Onnistuu se kuitenkin. Tämä kyllä herätti uteliaisuuden Diorin poskipunia kohtaan, etenkin sitä ikonista Rosy Glow'ta tahtoisin kokeilla! Allaolevassa kuvassa tämä Lucky Pink on vasemmanpuoleisin. Täysikokoinen poskipuna maksaa $44.


Seuraava So Choix-paketti on jo tulossa, ja se sisältää ainakin Cliniquen Cheek Pop-poskipunatesterin (Tämä vilahti Wishlist-postauksessakin!) ja Armanin meikkivoidesamplen. Can't wait!

Miltäs tällainen high end-tuotteiden testailutilaus kuulostaa? Oliko tuttuja tuotteita?

10 kommenttia:

 1. Onpa kekseliäs systeemi. Nuo on just niitä brändejä ja tuotteita, jotka löytyvät kuolauslistaltani;) Tuskin koskaan niitä hankin, mutta kiva on haaveilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveiluhan on elämän suola ;) mutta tällainen testaileminen on kyllä tosi kivaa!

   Poista
 2. Jos tätä olisi suoraan Suomeen tilattavissa niin olisi mielenkiintoista kyllä testata, joskus niitä hutejakin shoppaillessa kun sattuu tulemaan.. o.O

  VastaaPoista
 3. Kiva, että säkin päätit tilata tätä! :) Mä tykkään tästä konseptista tosi paljon ja itse asiassa omani sain käsiini juuri tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää tuntuu kivalta. Vähän vain huolestuttaa, että miten tuotteiden koostumus (esim puuterisissa) kärsii uudelleenpressauksesta.. Olin aistivinani ainakin Hourglassin tuotteiden kanssa hienoista pigmentin uupumista.

   Poista
 4. Tää on kyl ihan kiva et tällänenki on olemassa, pääsee testailee uusia tuotteita :) ite en oo tosin vielä sortunu tilaamaan ku noita boxeja ny tulee jos jonkinmoista jo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama täällä :P ihanaa kun tulee postia niin monta kertaa kuussa!

   Poista
 5. Ihan hauska idea että tuotteet ei tule täysikokoisena vaan boksi perustuu testereille, tuleepahan testattua enemmän tuotteita!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja tuotteet on täysikokoisina sen verran kalliita ettei tulis välttämättä testattua!

   Poista