lauantai 6. toukokuuta 2017

Boxycharm - Maaliskuu '17

Heippa taas, johan viikko vierähti niin ettei huomannutkaan. Kesäloman pari ekaa viikkoa odottelee enää neljän työpäivän ja muutaman vapaapäivän päässä, ja sitten kutsuu Pariisi! En malta odottaa. Lisäksi jääkiekon mm-kisat alkoivat eilen, ja intohimoisena Leijonat-fanina katson tietysti kisojen joka matsin jos vaan mahdollista, Suomen pelit nyt aivan ehdottomasti. Löytyykö sieltä muita lätkäfaneja? Suomen alkulohkohan pelataan Pariisissa, ja juuri siitä syystä mekin olemme sinne menossa; matsit Sveitsiä ja Kanadaa vastaan katsotaan ihan paikan päällä.
Parhaat shoppailu- ja ruokavinkit Rakkauden Kaupunkiin otetaan vastaan! Sephoroita sieltä ainakin löytyy ihan tarpeeksi ;)

Nomutta, katsotaanpa sitten tämän päivän puheenaihetta eli Boxycharmia. Syy siihen, että tutustutaan nyt vasta maaliskuun boksiin on yksinkertaisesti se, että Boxylaiset olivat unohtaneet lähettää boksin ja se tuli yhdessä huhtikuun boksin kanssa viikko-pari sitten. Ne teistä jolle konsepti ei ole tuttu, niin kyseessä on amerikkalainen yritys, kuukausiboksi täynnä ihan huippumerkkejä (kuten Tarte, Ofra, Makeup Geek ym!), ja hintaa on 21 dollaria. Suoraan Suomeen tätäkään ei saa, mutta Shipito works every time.


Maaliskuun Boxyn teemana oli "Creepy Cute", whatever that means :D Tuotteiden sävyt ehkä oli vähän sopivampia johonkin vampyyriteemaan kuin kevääseen, mutta tällä teemalla mentiin.
Mukana tulee siis aina tällainen tuotekortti, jota itse pidän hyvin hyödyllisenä etenkin bloggailun kannalta ja onhan siitä hyvä katsoa, jos joku tuote vaikuttaa mysteeriltä.


Ensimmäisenä boksista kaivelin esiin RealHer-merkin huultenrajauskynän sävyssä I Am Loved. Tuollainen tummanpunainen vampy-sävy, mutta sopii hyvin seuraavaan tuotteeseen. Tämän ovh-hinta $12.50 ja tuote oli täysikokoinen.


Seuraava tuote siis oli kuin tehty edelliselle rajauskynälle - saman merkin Ladylove Matte Liquid Lipstick sävyssä I Am Rockstar. Kivoja nämä nimet! Merkiltä löytyy myös muuten Lip Kitteja, joissa sävy sävyyn rajauskynä, mattahuulilakka ja huulia pullistava huulikiilto. Tämän sävy siis samaa vampy-värimaailmaa, merkin sivujen mukaan "Dark Purple" mutta sanoisin enemmän tumman viininpunaiseksi. Tuote oli täysikokoinen ja ovh-hinta $15.


Seuraava tuote oli boksin ainoa travel size, ja tuttu tuote olikin (kellepä ainakaan blogimaailmaa seuraavalle ei..): Smashboxin ikoninen Photo Finish Primer. Tuote on öljytön ja hyvin siloittava. Normaalikoko on tilavuudeltaan 30ml, ja tämä boksissa tullut 15ml ja sen ovh $16. Suomessa Smashboxisi saat ostettua yksinoikeudella Kicksista. Ja kuten kuvasta näkyy, merkin tuotteissa myös hyväntekeväisyysaspekti.


Jee, sivellin! Tämä isokokoinen viuhkasivellin on Crown Brushin SS023 Jumbo Kabuki Fan. En itse oikein tykkää käyttää viuhkasiveltimiä (paitsi luomivärejä poistaakseni silmänalusilta meikin teon aikana) mutta monelle tämä oli varmasti mieluinen esimerkiksi korostusten viuhtomiseen kasvoille. Ovh olikin yllättävän korkea, $18.99. Crown Brushin viistopäinen contour brush on minulle ihan go-to varjostamiseen, joten tykkään tästä merkistä kyllä. Omistan myös ainakin yhden luomivärisiveltimen Crownilta.


Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, Naked Cosmeticsin kolmen sävyn luomiväripaletti joka kantaa nimeä Ultra Rustic Palette ja onkin sitä sävyjensä puolesta. Todella kauniit sävyt aksentoimaan silmämeikkejä, ja laatu pitäisi olla oikein hyvää. Tämäkään ei ole mikään markettimerkki hinnan puolesta, sillä tämän pienen paletin (jossa pannut kuitenkin varsin hyvin kokoisia) vähittäismyyntihinta on $39.99.
Tässä vielä swatch-kuva tuosta rajauskynä-huulipuna-kaksikosta, ja näkyypä siinä aavistus erästä kultaista highlighteriakin josta lisää myöhemmin :)Sellainen Boxy pitkästä aikaa (pidin tyhmyyksissäni kuukauden-pari taukoa) ja onhan tämä boksi ihan kuukausittaisten boksien parhaimmistoa, yhdessä Look Incrediblen kanssa. Huulipunamania suosittelee lämpimästi!
Boksin tuotteiden yhteishinta on noin 102,50 dollaria, joten rahalle saa taas kerran oikein hyvin vastinetta.

Mikä olisi ollut sinun suosikkituotteesi?
Ja nyt ne matkavinkit Pariisia varten alle myös!

2 kommenttia:

  1. Mahtava kokonaisuus, kaikki tuotteet ihan superkiinnostavia. Tosin viuhkasivellin ei ehkä ole ihan mun juttu, mutta merkki on varmasti laadukas. Luomiväripaletin sävyt aika jännät, joten niillä saa varmasti persoonallisen ja näyttävän meikin aikaiseksi:)

    VastaaPoista