maanantai 9. lokakuuta 2017

MorpheMe Brush Club - Syyskuu '17Moikka ihanat! Tänään voitaisiin vilkaista syyskuun MorpheMe Brush Club-pussukan sisältöön. Kyseessä on siis LiveGlamin operoima palvelu, jossa saat parillakympillä (postitus suoraan Suomeen) 3-7 sivellintä Morphelta. Mulla löytyy tähän suosittelulinkki, jolla saat valita ekaan pussukkaasi ilmaisen siveltimen, mikäli tämän kokeilu kiinnostaa! MorpheMe:n sivuihin pääset tutustumaan tästä ei-yhteistyölinkistä. Ja mikäli Morphen sivuilta tilaaminen kiinnostaa (Shipiton avulla saa paketin Suomeen!) niin LiveGlamin tarjoama 10% alennuskoodi on AQUATIC2017.


Syyskuun teemana oli Aquatic Dreams, jonka henkeen tuo infolappu ja tekstit oli tehty. Sain jostain syystä ylimääräisen siveltimen tässä kuussa, jota ei löytynyt tuosta listauksesta - jaan toki hinta- ja muut detaljit siitäkin tässä postauksessa.
E6 PREMIUM FLAT BUFFER - $15 - LINKKI
Hauska yhteensattuma; olin juuri paria päivää aiemmin tilaillut tämän sisaren Y6:n Morphelta, ja sitten tämä tipahti postiluukusta. Olen tätä jo testaillut, ja on erinomainen meikkivoiteen levitykseen ja häivytykseen. Samalla häivyttelee myös kiireessä peiteaineen ja nestemäisen contourinkin. Sivellin on synteettistä karvaa.

E22 POINTED BLENDER - $7 - LINKKI
Tämä oli sitten se ilmainen yllätyssivellin, mutta todella mieluinen sellainen! Todella hyväntuntuinen, pehmeä muttei liian iso häivytyssivellin, täydellinen silmämeikin tekoon sanalla sanoen. Myös tämä sivellin on synteettistä tekoa. Tällaiset yllätykset kelpaa kyllä aina :)


 M576 POINTED BLENDER - $6 - LINKKI
Samaa sarjaa edellisen kanssa - sama nimi ja väritystä lukuunottamatta aikalailla samanlainen sivellin. Tuo E-sarjan kaveri on ehkä aavistuksen vielä pehmoisempi luomella! Tämä sivellin on aitokarvainen, soopelia.

M578 ROUND PENCIL CREASE - $4 - LINKKI
Tämä on aavistuksen isompi, kuin mitä tykkään kynäsiveltimieni olevan (jotta saa tarkempaa jälkeä). Eiköhän tällekin kuitenkin käyttötarkoitus löydy. Karva on pehmoisaa soopelia. Synteettiset tuntuu olevan silti pehmeämpiä.

M577 JUMBO CREASE - $6 - LINKKI
Nojuu, tämä on sitten nimensäkin puolesta jumbokokoinen, mutta sopinee häivyttelyyn ja esimerkiksi highlighterin levitykseen tarkasti (tykkään laittaa sen tällaisella kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan + amorinkaarelle). Soopelia tämäkin.


Sellainen setti! Tykkäsin kyllä kovasti tämän kuun siveltimistä, tuo meikkivoidesivellin on huippu ja myös yllärisivellin yksi ihan lemppareita Morphelta. Tämän setin siveltimien yhteisarvo (kun myös yllätyssivellin lasketaan mukaan) oli $38 joka on ihan pätevä juttu, saa omansa takaisin.

Lokakuussa teemana näytti olevan ruusukulta, mitä nopeasti vilkaisin. Tässä palvelussahan on sellainen kiva juttu myös, että pystyt aina vaihtamaan siveltimet jonkin aikaisemman kuukauden siveltimiin mikäli tarjolla olevat ei nappaa, tai vaihtoehtoisesti vaihtamaan siveltimet kokonaan johonkin muuhun, tarjolla on esim Tarten tuotteita (ripsiväri, highlighter, nestemäinen huulipuna). Joko sain teistä jonkun ylipuhuttua tilaamaan oman MorpheMe:n?

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvä sivellinsetti. Houkuttelisi (ja on houkutellut jo pitkään), tilata Morphen siveltimiä, mutta tällä hetkellä on siveltimiä vähän liikaakin. Mutta jos saan aikaiseksi käydä läpi ja karsia joitakin, niin sitten varmaan kokeilen Morphea. Tämmöstä jossittelua tällä kertaa;)
  Kivaa päivää, Idsu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on niitä kyllä ihan superpaljon, mutta siveltimet on ihania enkä ikinä onnistu karsimaan niitä :D
   Ihanaa päivää sullekin, Sari <3

   Poista
 2. Kiva setti, tota meikkivoidesivellintä katsoin heti sillä silmällä. Just sellainen millä saa tuotteet buffattua ihoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just sellainen se onkin ja nyt mulla on niitä kaksi, jee!

   Poista