perjantai 27. lokakuuta 2017

Uutuuksia Kicksiltä - Glow- ja Blush paletit + swatchit!

Heippa!
Kävin tässä Kicksillä jokin aika sitten ja huomasin pari uutuutta hyllyssä, jotka kiinnostivat suuresti minunlaistani poskipuna- ja highlighteraddiktia. Valikoimaan olivat nimittäin tulleet Glow Kit ja Blush Palette, joiden sävyt olivat hyvin universaaleja ja sopivat minusta niin vaalealle kuin medium-sävyisellekin iholle.Kumpikin paletti maksoi 19,90€ ohjehinnaltaan, mutta Kicksissa oli jokin alennuskampanja jossa heidän omista tuotteistaan sai vielä -25% alennusta, eli paletit kustansivat yhteensä 30€. Ei paha minun mielestä! Pigmentti on molemmissa paleteissa hyvä, muttei liikaa - överit ovat siis helposti vältettävissä. Sävyt tuossa poskipunapaletissa ovat hyvin samanlaisia, mutta silti hivenen erilaisia ja swatchautuivat kaikki oikein kauniisti. Highlighterpaletissa on sitten vähän enemmän eroavaisuuksia sävyissä, ja ne näyttävät pannussa tummemmilta kuin mitä olivat sitten swatchatessa.

Sellaisia uutuuksia Kicksilta! Yllätyin kovasti näiden hyvälaatuisuudesta ja pigmentista, ja tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä ihan arkimeikissä. Hintakin on minusta varsin kohtuullinen. Olen käsittänyt että nämä tulevat olemaan ihan perusvalikoimassa ja pysyvät myynnissä pidempään.

Oletko sinä kokeillut näitä, tai muita uutuuksia Kicksilta?
Sieltähän tuli myös uusia nestemäisiä huulipunia. :)

4 kommenttia:

 1. Highlighterit näyttää ihanilta! Poskipunat sen sijaan on mun makuuni vähän turhankin samansävyisiä. Tykkään kyllä poskipunista ja niitä melkoisesti multa löytyykin, mutta itselle ei tulisi käyttöä kaikille noille sävyille - yksi tai kaksi noista riittäisi hyvin kun ovat niin samanlaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä huomasin että parhaan lopputuloksen saa kun kerrostaa kahta poskipunaa päällekkäin! Yksinään ehkä turhan haaleita vielä.

   Poista
 2. Mä swatchailin näitä Kicksissä ja oli pakko jättää ostamatta. Poskipunapaletin sävyt on hurjan lähellä toisiaan ja highlighter paletista kaksi neljästä olisi mulle liian tummia. Tosi kauniit ja näppärän kokoiset paletit kyllä muuten oli :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas kaikki highlighterit menee, osa blush toppereina ja osa sit ihan korostajina. Ei olleet onneks mitään megatummia!

   Poista