torstai 2. marraskuuta 2017

Boxycharm - Lokakuu '17


Heipparallaa lukijat, ja ihanaa torstaita. Täällä kaakkoisessa Helsingissä ainakin on todella kaunis auringonpaiste. Tänään käydään lokakuun Boxycharmin kimppuun ja katsotaan mitä ihanuuksia se tällä kertaa tarjoilee.Teema oli halloweeniin sopivasti "Spellbound", mitään tematiikkaan viittaavaa en kuitenkaan tuotteista löytänyt.
BECCA SHIMMERING SKIN PERFECTOR LIQUID 'PROSECCO POP - $41
Ei viimeisimpänä eikä todellakaan vähäisimpänä, BECCAA! Beccalta oli kaksi vaihtoehtoista tuotetta, tämä ja puuterinen versio ja olisin kyllä ottanut mieluiten korostuspuuterin, en oikein osaa käyttää näitä nestemäisiä. Tämäkin lähti jo uuteen rakastavaan kotiin. Hintaa tällä on aika paljon, mutta löytyi kyllä pigmenttiäkin.DIRTY LITTLE SECRETS EYESHADOW CHUBBY 'ILLUSION' - $14
Tätä merkkiä on tullut aiemmin bokseista aika usein, mutta tämä luomivärikynä on ihanan ruusukullan sävyinen ja tulee ihan varmasti käyttöön (toisin kuin kirkkaanvihreä joka joskus tuli..).


DR. BRANDT POREDERMABRASION - $58
Nojuuuu nyt on kasvokuorinnalla hintaa! Tätä taisi tulla viime joulun kalenterista (Lookfantastic) tai jostain muusta kuukausiboksista. En ole tätä vielä kokeillut kun en juurikaan käytä muuta kuin Dermalogican kuorintajauhetta, mutta kai se on pakko testata miten näin kallis aine toimii.TARTE TARTEIST QUICK DRY MATTE LIP PAINT 'PILLOWTALK' - $20
Jee Tartea! Parissa viimeisessä boksissa on tullut Colourpopin tuotteita joten kiva saada vaihteeksi muutakin. Tämä on kiva nudesävy, joskin aavistuksen oranssi. Kuivuu mataksi huulilla ja on nestemäiseksi huulipunaksi jopa ihan mukavan tuntuinen.


JONTEBLU LIP LINER '955 SPICE' - $5
Tämä tuntuu jotenkin MAC-dupelta, mutta kiva sävy ja tuntuu olevan mukavasti pigmenttiä, eikä tarvitse raapia pitkin huulia. Tämä ei muuten ole tuossa yhteiskuvassa lainkaan, koska se oli piiloutunut laatikon pohjalle ja löysin sen vasta myöhemmin..


Siinäpä he ovat. Todella hyvä boksi mielestäni, ainoa pettymys oli ettei Beccaa saanut puuterimaisena. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli huikeat $138. Tuntuu, ettö Boxycharm ylittää itsensä ja tuon tuotteiden arvon joka kuukausi uudestaan. Mutta siitä en todellakaan valita, ihan huikeita tuotteitahan tässä boksissa aina tulee. Shipiton postikulujen kanssa maksan tästä noin 30€ kuussa.

6 kommenttia:

  1. Upea boxi. Sävyt kivan syksyiset ja toisiinsa mätsäävät. Harmi, että Beccan korostustuote on nestemäinen. Puuteriset sopii mullekin paremmin.

    VastaaPoista
  2. Dr. Brandtin kuorinta alkoi heti kiinnostamaan. ^_^

    VastaaPoista
  3. Mä olin tän lokakuun Boxycharmin boksin kanssa vähän huuli pyöreenä, kun ei tullutkaan luomiväripalettia! XD Niihin ehti jo tottua. Ensivaikutelma ei hurmannut, mut kuten yleensä, nyt olen oppinut tykkäämään siitä <3 Dr Brandin kuorinta on ihan huippu, tulee mieleen Lancerin vastaava, joka just saatiin... jostakin boksista!! :) Tarten huulituotetta ootin kovasti, harmi vaan et näytin ihan ruumiilta se huulilla, joten jakoon menee. Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista