tiistai 28. marraskuuta 2017

Facetory - Marraskuu '17 / Kuukausittain uusia sheetmaskeja!

Heippa ihanat, ja hei jouluaattoon on alle kuukausi aikaa! Anyone else who is beyond excited? Besides me.. Mulla tulee olemaan 5 kosmetiikkakalenteria, joita availen yhdessä teidän kanssa aina muutaman päivän välein. Kuulostaako hyvältä?
Anyhoo, tänään voitaisiin vilkaista tämän kuun hemmotteluboksin eli Facetoryn sisään. Kuukausittain 7 kangasnaamiota tuotuna suoraan kotiovelle, mikäs sen parempaa.
Facetory viettää tässä kuussa 1-vuotissyntymäpäiväänsä ja sen kunniaksi mukaan oli laitettu arkillinen söpöjä tarroja. Tämä paketti on aina todella kaunis ja hyvin pakattu, näitä on ilo avata.DR. PLUS BANANA MILK MASK PACK - OVH $4
Tämän pitäisi tuoksua ihan banaanijugurtilta! Tämä on syväkosteuttava kangasnaamio, jossa tulee mukana erityisen paljon hoitonestettä joka kannattaa ilman muuta käyttää hyväksi.


YADAH REVITALIZING JELLY PACK - OVH $4
Tässä on söpöin pakkaus ever! Tämä lupaa elvyttää ihoa ja sisältää ginseng-juurta, avokadoa ja kollageenia. Tässä on kuulemma erityisen paksua ja geelimäistä hoitonestettä, joten naamiosta ei tipu vaikutusajan aikana nestettä vaatteille. Tämä sopii myös herkälle iholle.


ENTIA MERINGUE CLOUD MASK - OVH $4.50
Tämä naamio lupaa tehdä kaiken: poistaa kuollutta ihosolukkoa, vähentää rasvaisuutta ja mustapäitä. Sisältää kananmunanvalkuaista (hence the name 'meringue'), C-vitamiinia ja AHA-happoa. Tämä on ns. bubbling mask, eli muodostaa vaikutusajan aikana vaahtoa ja tämä myös pitää pestä pois vaikutusajan loputtua, eli eroaa siinä mielessä perinteisistä kangasnaamioista. Tämä saattaa myös vähän pistellä iholla, mutta sen sanotaan olevan normaalia. Herkkäihoiselle tämä ei siis ehkä sovellu parhaiten.


WONJIN EFFECT RELIEF CURE MASK - OVH $4
Tässä boksissa olikin kaksi tällaista multi step-naamiota, tässä niistä ensimmäinen. Step 1 on pyyhkiä kasvot hellävaraisella tonerilla, joka puhdistaa ja jättää iholle oikeanlaisen PH-arvon. Step 2 on laittaa iholle rauhoittava nesteampulli, ja Step 3 tietysti on laittaa kangasnaamio iholle. Tämä kuulostaa herkkäihoisille juuri sopivalta naamiolta.


MEDIHEAL AIRPACKING MINT WRAP - OVH $4.50
Tässä naamiossa tuo kangasosa on tehty TPU filmistä ja minttu-helmi-jauhosta joka suojaa ja blokkaa iholle tulevia saasteita. Myös naamion hoitonesteessä on minttua. Sopii kuulemma hyvin myös herkälle iholle.DEWPIEL DEFENSE MASK PORE - OVH $4.50
Tämän merkin nimi tulee sanoista dew, sekä espanjan ihoa tarkoittavasta sanasta piel, ja tämä siis käännettynä dewy skin (hohtava/heleä iho), joka meillä kaikilla on tietysti tavoitteena. Tämän naamion hoitavia aineita ovat pähkinäuute, portulakka (yrtti) sekä teepuu-uute.COSRX ONE STEP ORIGINAL CLEAR KIT - OVH $4.50
Tätä olen jo kokeillut, ja kokemus oli hyvä! Ensin naama on tarkoitus pestä COSRX:n PH:ta tasapainottavalla Good Morning-putsarilla, sen jälkeen pyyhkiä kasvot hoitonestelapulla joka kemiallisesti kuorii ihoa hellävaraisesti ja lopuksi laittaa naamio kasvoille ja antaa sen vaikuttaa 15-20min. Ja tuloksena oli erittäin heleä, ei lainkaan punoittava iho jolle meikki asettui kauniisti. Voisin ostaa näitä lisääkin!


 Tämän kuun naamioiden yhteisarvo oli $30, eli aika perustasoa. Kivointa tässä boksissa on juuri se, että tulee kokeiltua ihania naamioita joita ei yksittäin osaisi edes ostaa!

2 kommenttia: