lauantai 2. joulukuuta 2017

MorpheMe - Marraskuu '17 / Highlighterpaletti siveltimien sijasta!

Moikkuli!
Viime kuun MorpheMe-siveltimet eivät juurikaan puhutelleet minua, joten valitsin vaihtoehtoisista tuotteista tämän Morphe x Deysi Danger-paletin, jossa oli 9 korostussävyä. Muita vaihtoehtoja oli muistaakseni Tarten poskipuna ja huulipuna.
Paletti oli pakattu kullankimaltelevaan pahviin, ja itse paletti oli tuttua Morphea - hieman halvantuntuista muovia. Sävyillä ei ollut nimiä, joten swatchit ovat riveittäin järjestyksessä. Paletti on edelleen myynnissä Morphen sivuilla, ja sinne pääset tästä.


Ylin rivi

Keskimmäinen rivi

Alin rivi

Ehdottomasti pigmenttisimpiä olivat alarivin kaikki kolme, sekä ylimmän rivin oikeanpuolimmaisin vaalea sävy. Ylimmän rivin kaksi mattasävyä eivät juurikaan ole käyttökelpoisia korostussävyinä (eivät kyllä alimmatkaan), mutta voisin kuvitella tätä palettia käyttäväni myös luomiväreinä ja siihen nuo kaksi mattaa soveltuvat varsin hyvin.

Ja jos MorpheMe konseptina kiinnostaa, niin klikkaa tuosta alhaalta tunnisteesta ja näet kaikki vanhat postaukset. In a nutshell, kyseessä on kuukausiboksi josta saa Morphen siveltimiä tai sitten vaihtoehtoisesti jotain tällaista.

2 kommenttia:

  1. Tosi pigmenttisiltä näyttää, musta on tosi kiva, että voi valita jotain muuta, jos ei siveltimet nappaa joka kuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa mieltä! :) tän kuun siveltimet oli kyllä hyviä, ne kannatti ilman muuta ottaa.

      Poista