maanantai 25. joulukuuta 2017

Jouluhenkinen kosmetiikkakysely - The Christmas Beauty Tag

Huomasin Marin blogista tämän aiheeseen ja vuodenaikaan sopivan kyselyn, ja ajattelin täyttää sen itsekin. Joten here comes:

(C)


The Christmas Beauty Tag

1. Millainen on täydellinen pikkujoulumeikki?

- Täydellinen pikkujoulumeikki on kestävä, kultaista ja punaista yhdistelevä ja tietysti koko yön kestävä.

2. Paras kinkun kestävä huulipuna?

- Tänä vuonna käytössä oli Isadoran Twist-Up Matt Lips sävyssä Raving Red, ja se toimitti punan virkaa oikein hyvin. Toki rasvaisia ruokia syödessä se vähän kului keskeltä, mutta sitä oli helppo korjailla uudelleen. Puna oli matta, muttei liian - ei siis kiristellyt epämukavasti. Muina vaihtoehtoina voisin suositella jotain Jeffree Starin punaista, nekään eivät ole liian kuivia ja epämukavia huulilla.

3. Kulta vai hopea?

- Tänä vuonna olen ihme kyllä tykännyt kultaisesta (ne edellisen postauksen joulukynnet..!) vaikka kihlasormus on hopeaa. Käytän tosi vähän koruja (en oikeastaan mitään muita kuin sormusta) mutta yleensä käytän esimerkiksi hopeanvärisiä metalliosia laukuissa. Nyt kuitenkin kultakin on alkanut kummasti kiehtomaan!

(C)

4. Kuuluuko glitter joulumeikkiin?

- Ilman muuta, jos se omaan tyyliin ja meikkiin sopii! Mun joulumeikki oli tänä vuonna oikeastaan normimeikki + punaiset huulet, joten mun meikissä ei glitteriä ollut.

5. Miten hemmottelet ihoasi jouluna?

- Ihanilla kangasnaamioilla ja käymällä saunassa. Hemmottelen ihoani joka päivä kunnon putsauksella ja kosteutuksella oikeastaan, ja kangasnaamioitakin kuluu useampi viikossa.

6. Millainen on joulumeikkisi?

- Se oikeastaan tulikin tuossa jo aiemmin - olen jo useampana vuonna pitänyt kombosta normi meikkipohja - punaiset huulet. Olen muutenkin sitä koulukuntaa joka vielä uskoo sääntöön "älä korosta molempia" , eli mikäli silmämeikki on runsasta, huulet on nudet ja tietysti myös toisinpäin.7. Jos saat tehdä joulumeikin vain neljällä tuotteella, mitkä valitset?

- Mattameikkivoide, kulmakynä, ripsiväri ja punainen huulipuna.

8. Toivotko kosmetiikkaa joululahjaksi?

- Tänä vuonna toivoin vain hajuvesiä, ja lahjakortteja ja hyvin oli pukki kuunnellut. Sain siis lahjakortit Kicksiin ja Stockalle, josta käyn sitten kotiuttamassa jotain ihanaa. Kicksista kiehtoo Smashboxin Primerizer ja Stockalta esimerkiksi MAC.

9. Paras joulutuoksu?

- Joulutortut ja piparit sekä laatikot in the making. <3

10. Jouluinen ihonhoito ja meikkausrutiinisi?

- Punaista huulipunaa lukuunottamatta ihan sama kuin muutenkin - matta meikkipohja, kulmat, neutraalit silmät, tuuheat ripset ja se kirkkaanpunainen huulipuna. Olen viimeaikoina unohtanut contourin ja aurinkopuuterin ja käyttänyt kasvojen muotoiluun vain poskipunaa - niin paljon vaivattomampaa!

(C)Erinomaisen hyvää ja rauhallista joulupäivää ihanat lukijani!
Kertokaa ihmeessä kommenteissa mitä saitte lahjaksi?

Mun lahjasaalis koostui parista ihanasta hajuvedestä (Kenzo World ja Elie Saab Le Parfume L'eau Couture) ja lahjakorteista Stockalle, Kicksiin ja kasvohoitoon. Lisäksi pari pakollista (mutta herkullista!) suklaarasiaa. Kaikenkaikkiaan, jouluaatto oli ihana päivä.
2 kommenttia:

  1. Oi vitsit täähän oli kiva<3 Mun jouluaaton meikki koostui punaisesta ja hopeasta ja joulupäivän taas kullasta ja ruskeasta :) Punaiset huulet kruunaa kyllä sekä joulu- että pikkujoulumeikin! ♥

    VastaaPoista
  2. Nyt vasta huomasin tämän! Tosi kiva kun vastailit kysymyksiin ja aika samoilla linjoilla olin itsekin monissa kohdissa :)

    VastaaPoista