torstai 5. heinäkuuta 2018

Uusia ihanuuksia kokeilussa!

Heippa, ja kesäistä torstaita!
Sain Kauneutta.com:ilta paketillisen kaikkea kivaa kokeiluun, ja nyt olen niitä testaillut ja kokeillut ja ajattelin jakaa ajatukseni niistä teillekin.
Kauneutta.com on suomalainen verkkokauppa, jolla on valikoimissaan muunmuassa IHANIA Swarovski-kristallein koristeltuja meikkipöydän peilejä (katsokaa vaikka!) ja esimerkiksi Nüggin tuotteita, joita pr-pakettikin sisälsi. Yli 40€ ostoksille saa ilmaisen toimituksen. Tuollainen peili muuttaa kyllä meille heti kun päästään uuteen kotiin.

** tuotteet ovat pr-näytteitä jotka on saatu blogiarviointia varten.Paketti sisälsi siis erilaisia naamioita niin jaloille, käsille, naamalle kuin huulillekin. Lisäksi mukana oli La Riven tuoksu Aqua Bella EdP (100ml). La Riven tuoksut ovat käsittääkseni edullisia dupeja tunnetuille tuoksuille, ja tämän Aqua Bellan vastine olisi Giorgio Armanin Acqua Di Gio. Tuo Armanin tuoksu ei ole itselleni tuttu joten en osaa sanoa tästä sen enempää. Aqua Bellan tuoksunuotteja ovat sitruuna, minttu, jasmiini ja pioni. Mielestäni tämä on äärimmäisen kukkainen tuoksu, eikä ehkä ihan omaan nenään sopiva. Kevyt tuoksu kuitenkin ja sopii kesään, ja pullo on tosi iso, 100ml! Tämän hinta on 9,90€ eli todella edullinen tuoksu kyseessä.


Lähdin tosi innolla kokeilemaan Nüggin tuotteita, sillä olen nähnyt niitä eri puolilla maailmaa reissatessa mutta en Suomessa. En ollut koskaan tullut myöskään kokeilleeksi, joten nyt pääsin tekemään senkin. Kuoriva kertakäyttöpakkauksessa oleva naamio sisältää tehoaineenaan karpalonsiemenöljyä ja kuorivat rakeet ocat Jojobahelmiä. Tämä tuntui hyvin hellävaraiselta iholla, eikä minun herkkä ihoni ainakaan ottanut tästä itseensä. Toisaalta kuorimisteho tuntui myös aika vähäiseltä, koska kuorintaa tuli oikeastaan tehdyksi vain naamiota poispestessä. Tämän kerta-annoksen hinta on 3,95€.

Olen huulirasva-addikti, joten tämä Hydrating Lip Mask tuli tarpeeseen! Tuote on itsessään paksua ja hieman voin kaltaista, ja tämä sisältääkin sheavoita, kookosöljyä ja lakritsinjuuriuutetta. Tuoksu on aavistuksen minttuinen, mutta mitään viilentävää tunnetta huulille ei tule. Pakko sanoa että tämänkin kosteutustehot jäivät vähän piippuun tai sitten olen tottunut superkosteuttaviin omilla huulilla :D Hinta on 9,90€.


Naturelin Hydrogel Gold Face Mask aiheutti innostusta, sillä tykkään kangasnaamioista tosi paljon ja eritoten näistä kaksiosaisita, geelimäisistä versioista. Kokeilin tätä toissapäivänä, ja harmikseni tämä aiheutti kasvoillapidon loppuvaiheessa hieman kutinaa ja kiristelyä. Naama ei kuitenkaan punoitellut tai ottanut itseensä sen enempää. Mitään superkosteutusta en tästä huomannut, mutta ihan kiva oli kokeilla kuitenkin. Yhden yksittäisen naamion hinta on 4,90€.

Mitomon Snail + EGF Essence Sheet Mask on mulla vielä kokeiltavien jonossa. Tämän pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Hinta Kauneutta.com:issa on 2,90€. Tätä on ollut myynnissä myös Elevenin verkkokaupassa ja sieltä kopioitu seuraava esittelyteksti: Anti-age-vaikutteinen MITOMO Facial Mask Snail Essence + EGF -kangasnaamio hyödyntää ihon hyvinvointia lisääviä tehoaineita kuten vaurioituneiden ihosolujen uudistumista tukevia epidermaalisia kasvutekijöitä (EGF) ja luonnonmukaista etanaseerumia.


Viimeiset tuotteet olivat Naturelin kuorintasukat ja käsiin ja jalkoihin laitettavat kosteuttavat naamiot. Säästän tuota kosteuttavaa käsinaamiota syksyyn ja talveen kun ilmojen kylmetessä kädet alkavat kuivua eksponentiaalisella vauhdilla. Jalkoja katsoessa voisin todeta että ne vaatisivat suuresti tuota kuorintaa ja kosteutusta, ja ehkä otan sen to do-listalle viikonloppuna niin saisi nätit kesäjalat joita ulkoilutella sandaaleissa. Kuorintasukkien hinta on 8,90€ ja sekä jalka- että käsinaamioiden hinta on 3,90€ kappaleelta.

Kiitos vielä Kauneutta.com ihanasta pr-paketista!

2 kommenttia: