sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Kaksi uutta, ihanaa highlighteria Kicksista!

Moikka! Ihanaa sunnuntaita, lepäilkää tässä kuumuudessa ettei tule nestehukkaa ja jaksatte huomenna taas mennä töihin. Tai mikäli ootte lomalla, niin jaksatte jatkaa lomailua <3


Kävin viime kuussa Ison Omenan Kicksissa Espoossa, sillä siellä oli jokin juhlahäppeninki ja kaikesta sai -20%. Tottahan sellainen tarjous pitää käyttää hyödyksi, varsinkin kun Iso Omppu oli ihan työmatkan varrella.

Kumpaakaan näistä tuotteista en varsinaisesti tarvinnut, vaan tämä oli puhtaasti halua kokeilla ja ihastella uusia juttuja. Tai no, toinen näistä ei ole kyllä uusi ollenkaan.


ANYWAY, käydäänpä sitten kimppuun. Molemmat tuotteet ovat saatavilla Kicksin verkkokaupasta (ja luulisin että ihan liikkeestäkin) ja laitan linkit tuotteisiin ja hinnat sun muut. En hyödy linkkien klikkailuista mitään. Niin ja hei, Kicksilla on voimassa alekoodi rekisteröityneille jäsenille - koodilla KICKS15 saa kaikista tuotteista -15% alennusta. Mullakin on ostoskori täynnä tavaraa..


MAC MINERALIZE SKINFINISH 'LIGHTSCAPADE' ovh. 36,50€
Tämä korostuspuuterihan on ihan kulttimaineessa kauneusmaailmassa, ja onhan se tosi kaunis. Ja tuo pinta on niin hienon näköinen, marmorikuviointi toimii ainakin allekirjoittaneeseen ihan satasella. Tämä ei ole mun mielestä mikään 'blinding' vaan enemmänkin tällä saa arkikäyttöön hillityn hohteen (ainakin kuivalla siveltimellä). Swatchit muuten löytyy postauksen lopusta. Mulla on joskus ollut tämä, mutta myin sen mielenhäiriössä pois. Otin nyt siis vahingon takaisin :D Tämän sävy on tuollainen hillitty, melkein valkoinen ja sopii kalpeimmillekin ihonsävyille. Eikä kannata pelästyä tuota pintaa, värit sekoittuvat kauniisti eikä poskille tule sinistä tai vaaleanpunaista viirua (niihin on sitten täysin omat tuotteensa).




ANASTASIA BEVERLY HILLS AMREZY HIGHLIGHTER ovh 39,90€
Tämä taas oli 'Youtube made me buy it' ostos ihan puhtaasti. Mutta siis katsokaa miten nätti se on, aina pakkauksesta tuohon aaltoilevaan pintaan asti <3. Tässä on sitten voimakkaampi korostus kuin tuossa MACin highlighterissa, ja tällä saa kuuhun asti loistavan lopputuloksen suht vähällä vaivalla. Sävy on kaunis shampanjankultainen, ja onneksi kultaisuus ei ole mitenkään dominoiva tässä vaan sävy on juuri sopiva. Ihan kalpeimmille ihoille tämä ei välttämättä ole optimaalinen vaan saattaa olla liian tumma, mutta ainakin omalle, vähän päivettyneelle iholle sopii hyvin.




Onko teillä jompikumpi tai molemmat näistä? Kertokaa ihmeessä kokemuksia, hyviä tai huonoja tai molempia.
Ilmianna myös oma suosikkihighlighterisi!

2 kommenttia:

  1. Amrezy on ihana! <3 Lightscapade mulla oli myös aikoinaan, mutta päädyin myymään sen pois kun oli liian "mieto" mun makuuni :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihmeekseni löytänyt nuo ei-niin-häikäisevät sopivina just duunipäiviin kun meikin pitää olla suhteellisen hillitty. Laura Mercierin Baked Matte Radiance on esimerkiksi ihana!

      Poista