torstai 16. elokuuta 2018

Heinäkuun Bette Box - mitä mieltä olin tuotteista?



*** Postaus yhteistyössä Bette Boxin kanssa. Heinäkuun boksi ja sen tuotteet saatu arviointia varten.

Moikka!
Ja hirveä pahoittelu yli kuukauden radiohiljaisuudesta - me nimittäin muutetaan parin viikon päästä ja hommaa on... riittävästi. Muutamme tiloiltaan yli kaksinkertaiseen nelimäärään, joten ostettavaakin on ja pakkailua ja all that jazz. Viimeistään syyskuussa pääsen takaisin normaaliin aikatauluun (useampi postaus viikossa, toivon mukaan) kun uudessa kodissa on kunnon tilat tälle harrastukselle - ja varsinkin kaikille meikeille, ihonhoitojutuille yms! Mikäli haluatte, niin voisin tehdä vaikka postauksen aiheesta kun ollaan saatu kaikki paikoilleen ja pientä remonttia tehtyä. Helsinkiläisistä tulee 28 vuoden jälkeen Vantaalaisia - iik.


Tämän postauksen tuotteet on siis saatu Bette Boxilta blogiyhteistyönä. Normaalin boksiesittelyn sijaan halusin kokeilla kaikkia tuotteita ja muodostaa niistä kunnollisen mielipiteen jonka nyt kerron teille. Boksin teema oli On The Road, tuotteita kesäihmisen tarpeisiin ja vaikkapa mökkireissulle mukaan.


No nyt heti huijaan, en ole kokeillut tuote urheilujuomajauhetta koska en voi sietää moisia. Turha tuote siis minulle.
Biorén pantterikuvioinen mustapääliuska sen sijaan pääsi kokeiluun, ja ei ole minun mielestäni mikään supertehokas - olen käyttänyt Biorén lappuja aikaisemminkin ja tulos oli aika samaa tasoa. Kyllä mustapäitä lähti mutta aika paljon jäi vielä jäljellekin. Toki jos olisi höyrytellyt ihoa ja huokosia auki sun muuta niin tämä olisi voinut olla tehokkaampi.


Pahoittelut sumeasta kuvasta - tarkennus ei jostain syystä onnistunut ja huomasin tämän vasta koneella kuvia muokatessani. Dermosilin Organic Body Butter tuoksussa Mint oli melko perus mintuntuoksuinen vartalovoi - ei kuitenkaan liian paksua mutta ihanan viilentävää tuon mintun ansiosta. En ole kovin innokas käyttämään vartalon kosteuttajia sillä kropan iho ei oikeastaan ole ikinä kuiva, mikä on omituista sillä kädet ja huulet kyllä kuivuvat ja niitä rasvaan tehokkaasti. Dermosil ei ole merkkinä kaikkein innostavin, mutta kokeilen kaikkea toki mielelläni.


Happy Smilesin hiilikuituhammasharja oli jännittävä tuote - musta hammasharja! Kaikenlaiset hiilihammastahnat ja muut valkaisevat jutut ovat olleet kovassa huudossa tänä vuonna. Tämä hammasharja lupaa olla antibakteerinen ja hoitaa hampaidenpuhdistuksen hyvin tehokkaasti ja niinhän se on tehnyt. Mitään erityistä valkaisevaa ominaisuutta en ole huomannut. Yllätyksenä tuli se ettei harja ole oikeastaan normaaleja markettihammasharjoja kalliimpi - tämä on nimittäin 3,50€ kpl.


Monia ärsyttää saada bokseista deodorantteja, mutta minua ei! Eipä tarvitse ostaa niitä vaan aina on back-uppeja kotona odottamassa, ja aina tietysti etsin sitä parasta ja tehokkainta versiota. Herbinan versio loppui juuri (sekin tuli aikoinaan Bette Boxista!) ja otin käyttöön nyt tämän. Varsinkin tänä kesänä dödöt ovat olleet koetuksella kun ei tarvitse raahautua kuin vaikka kylpyhuoneeseen ja jo on hiki. Tämä hoitaa mielestäni homman hyvin, tuoksuu raikkaalta koko päivän eikä tahraa.

Korresin Olympus Tea 3in1 Cleansing Emulsion on mulle tuttu tuote jo entuudestaan, ja ihan toimiva kakkosvaiheen putsari. Tuoksuu aavistuksen teeltä, joka ei minua haittaa muttei nyt varsinaisesti innostakaan. Mitään mullistavaa tässä tuotteessa en ole huomannut, mutta hoitaa hommansa kyllä. Kuten ennenkin olen maininnut, käytän meikkejä puhdistaessa kaksivaiheista puhdistusta; ensin öljy/balmi liuottamaan meikkivoiteen rasvoja ja muuta iholta, ja sitten kakkosvaiheen putsarina tällainen mieluiten emulsiotyyppinen, puhdistusvaahdot ovat mielestäni turhan kuivattavia.


Viimeisinä tuotteina boksista paljastui Four Reasonsin duo. Vaikka lyhensin hiuksiani alkuvuodesta ihan reippaasti, niin silti tämä takkujen selvitystä lupaava Daily Treatment-hoitoaine tuli tarpeeseen. Kosteuttava Hydro Wash-shampoo oli uusi tuttavuus, ja pidän kyllä näistä 4R:n tuotteista. Ovat järkevänhintaisia ja toimivia.


En ole hetkeen tilannut Bette Boxia, joten oli mukava yllätys kun tämän pitkästä aikaa itselleni sain. Tuotteista aktiiviseen käyttöön tulevat Dermosilin vartalovoita (ja tuote energiajuomajauhetta) lukuunottamatta kaikki tuotteet.

Tilaatko sinä Bette Boxia? Mitä mieltä olet ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti