lauantai 18. elokuuta 2018

Pieni eBay haul - amerikkalaista drugstore-kosmetiikkaa!


Moikka!
Oon näitä tällaisia pienimuotoisia haalintapostauksia tehnyt jo useampia, ja muutama viikko sitten postilaatikkoon tupsahti tällainen paketti jossa muutama tuote ns. drugstore-kosmetiikkaa. Eli siis markettimeikkejä :D

Tilasin (tälläkin kertaa) ilmaisten postikulujen tuotteita, best-beauty-products nimiseltä myyjältä. Koko tilauksen summa oli 40,10€ ja paketti ei jäänyt tullin haltuun.


Milanin Conceal+Perfect 2in1 Foundation + Concealerin olen itseasiassa omistanut pariinkin otteeseen, mutta eri sävyissä jotka eivät ole olleet omalle iholle sopivia. Nyt tilasin kokeiluun tämän vaaleimman 00A:n, toivotaan että se sopii. Sävy on vaalea ja melko neutraali. Itse meikkivoide on peittävää ja nimen mukaisesti peitevoidetta ei välttämättä tarvitse. En käytä sitä kyllä arkikäytössä muutenkaan paitsi ehkä finnejä tai muita näppyjä peittämään. Tämän hinta oli 9,77€.

Toinen tuote Milanilta oli Make It Last Setting Spray pidentämään meikin kestoa. Suihkutan tätä iholle siis viimeisenä ja testaus on vielä hieman kesken - mielipide on pääosin kyllä positiivinen. En kuitenkaan ole varma peittoaako tämä ihan UD:n All Nighteria mutta katsotaan. Itse pullosta tuleva suihke on hyvä, ei liian voimakas eikä ns "niistä" ainetta naamalle. Viimeistelysuihkeen hinta oli 9,63€, eli hinta verrattuna All Nighteriin on kyllä kilpailukykyinen.

L.A. Girlin PRO.conceal peitevoide sävyssä Green oli puhtaasti heräteostos - haluan kokeilla näitä color corrector-tuotteita ja tämä ei ollut hinnalla pilattu (5,84€). Tämän peitevoiteen sävyvalikoima on muuten ihan kamala - vaaleinkin sävy on todella tumma. Tätä kyseistä vihreää en itseasiassa ole vielä kokeillut kun en ole näillä helteille juurikaan meikkiä naamalle laittanut, mutta syksyn tullen käyttöä tulee varmasti. Vaikuttaako teillä muuten nämä ilmat meikkausjaksavuuteen (mikä sana :D)?



Luomiväriaddikti täällä hei! :D On oikeastaan tosi hauskaa että käytän arkena luomiväriä todella harvoin mutta sen sijaan haalin about jokaisen paletin jonka sävyt muhun vetoaa. Norvina-paletti muuten julkaistaan Kicksissa ensi viikon keskiviikkona 22.8 - I will SO be there! Anyway, tämän paletin sävyt on tosi nättejä, korallisia ja viileän liilan sekoitus. Paletin nimi on Ultimate Multi-Finish Shadow Palette sävyssä Sugar High. Nimi Multi-Shadow tulee siitä, että paletin jokainen väri on hieman erilainen - päällä mattoja, keskellä satiinisia ja alla kimaltavia. Paletin hinta oli 14,86€. Olisi tämän varmaan saanut Suomestakin mutta lisäsin sen tähän tilaukseen kun hinta oli mielestäni hyvin kohtuullinen. Suomessa nämä maksavat esimerkiksi Sokoksella 23,90€. En ole vielä itseasiassa ehtinyt edes swatchaamaan tätä kaiken muutto- ja muun touhun keskellä mutta tämä on kyllä saanut hyviä arvosteluja joten ei varmaan mikään katastrofi ole. Mitä kokemuksia teillä on?

Kertokaa kokemuksianne näistä tuotteista kommenttikenttään! Tai mitä tuotteita toivoisitte että tilaisin eBaysta testiin? Kertokaa myös omia toivelistojanne tästä ns. drugstore-kosmetiikasta.

2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt parikin tuubia tuota L.A. Girlin vihreää correctoria naamani punakoiden kohtien taltuttamiseksi ja katkenneille verisuonille nenänpielessä (eeww...). Toi aine on todella riittoisaa, yksi pienen pieni tipan neljännes riittää peittämään puolet kasvoista;) Joten tuubi riittää ainakin kaksi vuotta päivittäisessä käytössä;) L.A.Girlin peiteiaineiden sävyvalikoima on minunkin mielestä ihan vinksallaan. Vaaleita sävyjä on oikeastaan yksi, max. kaksi ja tummia sävyjä ainakin tusina:(

    VastaaPoista