sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Pari juttua Anastasia Beverly Hillsilta

Heippa! Ja hei ihanaa joulukuuta, nyt saa luvan kanssa availla joulukalentereja ja höpsötellä muita joulujuttuja.

Jatketaan täällä blogissa hiljattain hankittujen tuotteiden parissa, nimittäin aikaisemmin viikolla postipate (tai oikeammin DHL) toimitti lähi-Ärrälle paketin Anastasian verkkokaupasta. Käytän aina brittipuolta (klik tästä) joten mitään alv- tai muita kuluja ei tilauksiin tule. DHL toimi tässä yhteydessä oikein hyvin, sieltä tuli tekstiviesti paria päivää aikaisemmin ja linkki sivulle jossa sai valita toimitustavan (muutama eri noutopaikka, pakettiautomaatti ja kotitoimitus tietyllä aikavälillä. Valitsin tosiaan tuon lähimmän R-kioskin eikä ongelmia minkäänlaisia ollut.



ABH:lla oli kivat Black Friday-tarjoukset, olisiko ollut -40% tai -50% normaalihinnoista jolloin tilaisuus piti tottakai käyttää hyväksi. Merkkaan tuotetietojen yhteyteen hinnat jotka tuotteista maksoin. Postikuluja ei tilaukseen myöskään tullut, kaikki tilaukset yli 25 punnan sisältävät ilmaisen postituksen. Tilauksen saapumisessa meni 4 arkipäivää, joten ostopäivästä huolimatta pakkaus ja postitus hoitui vauhdilla.



Blush Trio sävyssä Peachy Love suuntautui ensimmäisenä ostoskoriin. Tämä oli tarjouksessa puoleen hintaan, normaalihinta £30 ja nyt maksoin siitä  £15. Näitä on muutamaa eri väriyhdistelmää, mutta tämä nudeisuus (anteeksi mikä) vetosi enemmän kuin pinkimmät sisaruksensa. Sävyistä kaksi reunimmaista (Nectarine ja Miami) sisältävät pientä hilehippua, mutta eivät ole mitenkään chunkyja vaan sileää jälkeä saa aikaiseksi. Nämä on kuvattu ABH:n sivuilla mattasävyiksi, ja tuo oikean reunimmainen selvityksen mukaan sisältää hippuja, kaksi muuta ei. Kuvasta kuitenkin näkee että vasemman reunimmaisessakin sitä hieman on. Keskellä oleva Ginger on sitten matta korallin sävy. Koostumus on pigmenttinen ja sileä, ja odotan kovasti tämän kokeilemista. Pannut ovat hieman pienet osua jos käyttää isompaa poskipunasivellintä, mutta eiköhän siitäkin selviä.



Powder Bronzer sävyssä Rosewood (light golden ABH:n sivujen mukaan) iski akuuttiin aurinkopuuterin puutteeseen (niitä mulla on aika vähän, ehkä noin 10 joten valinnanvaraa tarvitsee lisää :D) ja kun tämäkin oli -50% (normaalihinta £29, nyt £14.50) niin why not. Sävy on aika neutraali, mutta selkeästi enemmän aurinkopuuteri kuin varsinaisesti varjostustuote. Harvemmin enää varjostan kasvoja erikseen, vaan sudin aurinkopuuteria myös poskipäiden alle ja näin kevyesti varjostan ne samalla kun rusketan muuta naamaa :D. Koostumus on todella sileä, kermainen ja pehmoinen, ja periaatteessa matta mutta ehkä hieman satiininen samalla.




Blush Kit sävyssä Radiant näyttää olevan yhtä sävy-yhdistelmää lukuunottamatta loppu verkkokaupasta, mutta tilauksenteon aikaan tätä sai vielä ja myös tämä oli tarjolla puoleen hintaan kustantaen £15.50 kun normaalisti hinta on £31.I can sense a pattern here, olen viimeaikoina ollut kovasti kallellaan nudeen ja koralliin kasvotuotteissa, ja sitä linjaa noudattelee tämäkin. Toki mukana on yksi pinkki, mutta muutoin liikutaan korallin ja persikan sävymaailmassa. Näistä tuossa vasemman yläreunan pinkissä on pientä hilettä seassa, muutoin sävyt ovat mattaa tai satiinia. Taas kerran koostumus on taattua ABH-laatua, kermaista ja pehmeätä ja sileää. Pigmenttiä riittää, joten kevyt käsi on paikallaan itseasiassa kaikkien tämän postauksen tuotteiden kohdalla.




Sellaiset ostokset Anastasialta, hyvin poskipainotteista tällä kertaa :D Kokoelmasta löytyy kaikki saatavilla olevat luomiväripaletit (Modern Renaissance, Subculture, Prism, Soft Glam, Norvina, Sultry ja lisänä limited edition Self-Made) joten keskityin tällä kertaa ihan muuhun. Merkin meikkivoidepuikko on laadultaan ihan kakkaa, joten sitä en halunnut lainkaan. Anastasian kulmatuotteet eivät ole ikinä olleet mulle mitään maanmahtavaa, halvemmallakin saa yhtä hyvää joten nekin jäivät rauhaan.

Mikä on sun suosikkituote ABH:lta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti