keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Tavoite: Näitä tuotemerkkejä haluaisin kokeilla 2019!

Heippa!

Lueskelin tuossa blogeja ja katselin Youtubea ja silmiin sattui paljon juttua aiheesta "beauty brands I would like to try in 2019" ja päätin lainata ideaa tänne omaankin blogiin. Tavoitteitahan on aina hyvä olla (kröhöm..) joten tässä ne tulee - katsotaan sitten vuoden päästä mikä on tilanne. Muutamat merkeistä ovat sellaisia joissa joko kotoa löytyy merkin tuote jota en ole vielä ehtinyt kokeilemaan tai se on postissa jo tulossa.

Laitan kuvien ja merkin yhteyteen myös tiedon miten ja mistä sitä saa helpoiten hankittua.
Kuvat lainattu, ja kuvatekstissä linkki mistä. Linkit eivät ole mainoslinkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta mitenkään.

Kuva (c)

BY TERRY
By Terryn hyaluronihappoa sisältävää irtopuuteria olen halunnut kokeilla ikuisuuden, ja Kicksin aleista sen tilasinkin äskettäin, mutten ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Merkki on melkoisen selektiivinen hintatasoltaan (puuterin normaalihinta 45€ kieppeillä), mutta tuotteetkin ovat kehuttuja. Merkkiä tosiaan saa esimerkiksi Kicksilta (mutta ilmeisesti vain verkkokaupasta) sekä Eleveniltä.

Kuva (c)

CHARLOTTE TILBURY
CT:n tuotteet ovat keikkuneet wishlistilla jo pidempään, mutten ole saanut aikaiseksi hankkia merkiltä mitään vaikka kiinnostavia tuotteita löytyy useita. Helpointa Tilburyn tuotteita on saatavilla Cultbeautysta, josta myös hinnat on napattu. Toivelistalla on muunmuassa Matte Revolution-huulipuna ikonisessa Pillowtalk-sävyssä (£24), Hollywood Flawless Filter-meikkivoide (£30) sekä Airbrush Flawless Finish-puuteri (£34).

Kuva (c)

DOMINIQUE COSMETICS
Tämän merkin tuotteisiin olen törmäillyt Youtubeissa ja ulkomaisissa kauneusblogeissa, ja merkin luomivärit (tällä hetkellä merkki tarjoaa vain luomivärejä sekä huulikiiltoja) ovat saaneet varsin ylistäviä arvioita kaikinpuolin. Merkin omistaja/perustaja Christen Dominique aloitti uransa niinikään Youtubessa. Merkkiä myy Beauty Bay, mutta tällä hetkellä luomiväripaletit ovat loppu. Esimerkiksi kuvassa näkyvän Latte-paletin hinta on 35,75€. Merkki ilmeisesti toimittaa omilta nettisivuiltaan myös Suomeen.

Kuva (c)

FARSÁLI
Mikäli on yhtään viime vuosina seuraillut esimerkiksi Youtubea niin tämä merkki seerumeineen on tullut aika varmasti vastaan. Merkki aloitti supersuositulla Rose Goldilla (lupailee heleyttää ja kosteuttaa ollen silti koostumukseltaan kevyt), mutta nyt valikoimasta löytyy myös Volcanic Elixir (ideaali akne- ja herkälle iholle rauhoittavan koostumuksensa ansiosta) sekä pinkki Unicorn Tears (joka lupaa olla paras primer ever) sekä Jelly Highlighter (nestemäinen/hyytelömäinen highlighter), joka lienee ensimmäinen lajissaan mutta jota muut merkit ovat sittemmin seuranneet. Hinnat ovat 10ml £20 ja 30ml £50. Löytyy Cultbeautysta.

Kuva (c)

FENTY BEAUTY
Mitä luultavimmin jokainen alaan perehtynyt on kuullut Fentysta, joka on siis Rihannan ideoima ja omistama tuotemerkki. Ensimmäinen tuote oli meikkivoide ja primer, ja sitä ovat seuranneet erilaiset korostus- ja varjostustuotteet, puuteri ja siveltimiä. Meikkivoide julkaistiin noin sadassamiljoonassa eri sävyssä todella vaaleasta todella tummaan, jotta jokaiselle löytyisi varmasti omansa ja tämä onkin fiksua. Itse 90% vuodesta todella vaalean ihon omaavana kiroilen merkkejä joilta löytyy noin 3 sävyä, joista vaaleinkin on liian tumma (L.A. Girl, here's looking at you).  Fentyn tuotteita saa tilattua ainakin Harvey Nichsilta ja tietääkseni myös merkin omilta sivuilta (sivut eivät tällä hetkellä toimi joten en saa asiaa varmistettua. Harvey Nichsillä esimerkiki Pro Filt'r Soft Matte Longwear-meikkivoide kustantaa 30€ joten suhteellisen kohtuuhintainen ainakin meikkivoiteeksi. Tilasin oman kappaleeni eBaysta säästääkseni postikuluissa (puteli onkin vielä matkalla), mutta jos eBayn kanssa kikkailu ei innosta niin muitakin paikkoja löytyy.

Kuva (c)

MELT COSMETICS
Meltin luomiväritornit (sisältää noita pannuja päällekkäin, jotka saa esiin kuten ylläolevassa kuvassa ns. kiertämällä) ovat huhujen mukaan superpigmenttisiä, ja toki niitä kiinnostaisi kokeilla. Ovat suhteellisen hintavia (vaikka pannukoko onkin iso), neljän sävyn stack maksaa Beautybayssa 54€. Merkiltä löytyy myös huulimeikkejä, esimerkiksi huulipunan hinta on 18€ joka on selektiivisen merkin punasta suhteellisen normaali hinta. Sävyissä löytyy näistä punaisen/liilan setistä hyvinkin neutraaleihin ja toisaalta myös tosi värikkäisiin vaihtoehtoihin. Tästä linkistä Beautybayhin josta näkee koko Melt-valikoiman.

Kuva (c)

NABLA
Nabla on ns. indie-brändi, eli tuotannossaan suhteellisen pieni eikä ehkä kovin laajalti tunnettu. Olen sen verran kuitenkin tutustunut että esimerkiksi luomivärit olisivat hyviä ja pigmenttisiä, ja onhan ylläoleva Dreamy-paletti kovin kaunis. Merkkiä myy Beauty Bay, ja valikoimaa löytyy luomiväreistä aurinkopuutereihin ja huulituotteisiin. Esimerkiksi tämä paletti on hinnaltaan 39,95€ joten mistään ryöstöhinnoista ei ole kyse, vaikka merkki ei ihan maailmanlaajuinen (ainakaan vielä) ole. Tuotteet ovat 100% Cruelty-Free.

Kuva (c)

NATASHA DENONA
Kellä on kalleimmat luomiväripaletit? Kärkisijaa pitävät varmaankin Natasha Denona ja Viseart. Silti merkin isot luomiväripaletit (kuten tämä) houkuttelevat vaikka hintaa on erittäin kirpaisevat 239 dollaria. Hieman pienempiä paletteja löytyy edullisemmin ($139) ja kuvassakin olevia viiden sävyn paletteja hintaan $48. Edullisempiakin siis löytyy ja varmasti laadultaan vastaavia, mutta mieliteoille ei voi mitään, pakko näistä joku on kotiuttaa kunhan rahatilanne sallii. Onhan oltava harrastuksia ja tavoitteita :D Merkkiä Suomeen saa Beautylishilta. Merkiltä löytyy myös paljon muitakin tuotteita; varjostus- ja korostusjuttuja, huulituotteita, siveltimiä yms.

Kuva (c)


SUNDAY RILEY
Yhdessä Drunk Elephantin kanssa, nämä olivat must try-listalla jo viime vuonna. Drunk Elephantia jo kotiutin pienen kokoelmapakkauksen, ja seuraavana vuorossa on siis Sunday Riley. Kuten suurimmalta osin, tutustuin tähänkin tuotemerkkiin Youtuben avulla ja tämä on Drunk Elephantin tavoin erittäin epähuokea hintatasoltaan (pullo kehuttua U.F.O (Ultra-Clarifying Face Oil) öljyä kustantaa 68 puntaa) mutta tarjolla on muutamia erilaisia, matka- ja samplekokoisia tuotteita sisältäviä kokeilupakkauksia ja tällaiseen ajattelin piakkoin tarttua. Merkkiä myy Cultbeauty ja SpaceNK jossa jälkimmäisessä ilmaiset postit yli 40 punnan tilauksiin.

Kuva (c)

VIOLET VOSS
Joulukuun BoxyLuxe (joka tulossa blogiin piakkoin) sisälsi kuvassakin näkyvän HG-paletin joka menee kokeiluun mahdollisimman pian, eli tämän saan ruksata yli tavoitelistalta hyvinkin piakkoin. Merkki tarjoaa luomiväripaletteja ja erilaisia pigmenttejä ja joitakin highlightereita, ja niitä saa tilattua Beauty Baysta. Isot paletit ovat hinnaltaan 45€ eli kovin kalliiksi nämä eivät tule, ja sävyjä tulee paletissa tosiaan 20 erilaista. Sävymaailmoja on useita, neutraalista hyvinkin värikkääseen. Youtubettajista esimerkiksi Laura Lee ja Nicol Concilio ovat käsittääkseni tehneet paletit yhteistyössä merkin kanssa. Kokeilua siis vailla vielä, mutta uskallan silti suositella! (tulen korjaamaan jos statement osoittautuu kokeilun jälkeen vääräksi :D).

Sellaisia tavoitteita, mielelläni toteuttaisin jokaisen mutta katsotaan miten taloudellinen tilanne antaa myöden :P
Onko teillä kokemuksia näistä merkeistä, ja jos niin minkälaisia ja mistä tuotteista? Let me know your favorites / jos on jotain mitä on syytä välttää!

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole omakohtaista kokemusta mistään noista sun suosikeista, vaikka toki tulee Youtubesta seurattua ja ihailtua. Jotkut kehuu maasta taivaaseen Natasha Denonan luomivärejä ja jotkut taas ei tykkää niistä yhtään. Sellaista se on.

    Mun tekis mieli kokeilla sellaisia merkkejä kuin Pacifica, Flower Beauty, CYO, Collab, JCat Beauty....

    VastaaPoista
  2. Nuo Natasha Denonan paletit ovat kyllä houkuttelevia!

    VastaaPoista