torstai 31. tammikuuta 2019

Trash Talk / Lokakuu 2018 - Tammikuu 2019

Heippa!

Edellisestä loppuneet-postauksesta on jo useampi kuukausi aikaa (viimeksi käytiin näitä läpi lokakuun alussa) ja sininen kori oli taas täyttynyt tyhjentyneistä joten here we go. Kuten ennenkin todettu, mulla on niin paljon tuotteita ylipäätään samaan aikaan käytössä ettei kuukaudessa-kahdessa yleensä lopu sen vertaa puteleita että niitä kannattaisi esitellä erikseen vaan pitäydytään tässä muutaman kerran vuodessa ilmestyvässä postauksessa.


Mukana on tällä kertaa sekalainen kattaus sekä meikkejä että ihonhoitoa. Pahoittelut että jotkut kuvat eivät ole ihan täysin esteettisiä - en oikeen tiedä miten ihmiset pitävät tyhjät purkit niin siistin näköisinä :D
Käydään sitten asiaan!


Olen suuri huulirasva-addikti ja tässäkin satsissa niitä on useampi. Ipsyn mukana tullut noyahin orgaaninen piparminttuinen huulirasvapuikko oli todella hyvä ja käytin sen mielelläni loppuun.
Sen sijaan Hurraw'n Vanilla Beam Lip Balm oli luonnonmukaisuudestaan huolimatta tuoksultaan jotenkin keinotekoinen, eikä koostumuskaan ollut ihan mieleeni. Merkillä on kyllä hyviäkin versioita, esimerkiksi Moon Balm jossa myös ihana tuoksu!


Tämä kupliva kangasnaamio oli itseasiassa ensimmäinen kokeilemani 'Bubble Sheet Mask', ja kokemus oli hauska. Miehen sanoin näytin friikiltä. Mitään suurta syväpuhdistusta tai kuorintaa en kokenut, mutta iho jäi kyllä ihan hyvännäköiseksi ja -tuntuiseksi.


Vasemmassa laidassa Bellapierren liquid lipstick oli kamala, se kirveli huulilla ja kuivui natisevan halkeilevaksi. Siksi se lähti koriin heti ja samantien.
Shiseidon ripsiväri oli ihan huti, ei sillä saanut edes kunnolla mitään ripsiä aikaiseksi.
Rimmelin Clear Complexion Clarifying Powder hajosi enkä jaksanut sitä enää alkaa kokoamaan takaisin, sillä se oli puuterina keskinkertainen eikä siinä mitään erikoista ollut.
Nyxin kulmaväri oli ihan ookoo, mutta käytän useammin vain värittömiä kulmageelejä.
MACin Select Moisture-Cover peiteaine oli jo vanha, eikä siellä juuri mitään ollut jäljellä. Ihan ookoo, muttei mitään erikoista siinäkään. Oli kyllä hyvä kuiville silmänalusille. Värikään ei ollut ihan niin vaalea kuin mitä normaalisti käytän.
Tarten matkakokoinen Lip Paint on koostumukseltaan moussemainen ja laatu erittäin hyvä; ei kuivu halkeilevaksi ja on mukava huulilla.


Joskus eBaysta ostamani Banila Co.:n neljän Clean It Zero-puhdistusbalmin setti on nyt kokonaan käytetty kun nämä kaksi loppuivat. Puhdistusteho on ihan ookoo, mutta suosin ennemmin öljyjä.
Carmexin huulirasva on perushyvä, mutta mitään innostusta sen uudelleenostamiseen ei ole. Ja muistaakseni yksi tällainen löytyy vielä avaamattomana.


Nivean MicellAIR puhdistusliinat ilmoittavat sopivansa myös vedenkestävän meikin poistoon; en juuri sitä kokeillut sillä käytin nämä lähinnä swatchien puhdistukseen käsistä. Tuoksu oli miellyttävä ja liinat sopivasti kosteita (ei ole mitään niin ärsyttävää kuin liian kuivat puhdistusliinat, am I right?).
Kiehls'in Midnight Recovery Eye oli sy-voiteena ihan ookoo, ei mitään ihmeellistä kuitenkaan. Kosteutusteho tuntui aika ohuelta, kuten koostumuskin oli.
Filorgan Time-Filler Eyes oli enemmän mieleeni, koostumus oli paksumpi ja tuntui kosteuttavan hyvin.
Dermalogican Total Eye Care on yksi suosikkejani jos silmänympärystuotteista puhutaan; kosteutustehot erinomaiset, samoin koostumus joka on tarpeeksi paksu muttei liian. Kallistahan tämä on kuten merkin tuotteet yleensäkin (59e / 15ml) mutta toki tuubi kestää käytössä hyvän aikaa.


Four Reasons Black Edition-sarjan Daily Treatment-hoitoaine oli etenkin mieheni mieleen; ei tehnyt hiuksia raskaiksi vaan oli hoitoaineeksi aika kevyt. Omiin pitkiin hiuksiini tarvitsen vähän hoitavampaa (ja silottavampaa) koostumusta.
Philosophyn Purity-putsari oli jo niin vanha että sai mennä pois. En kauheasti tästä tykännyt muutenkaan; tuoksu on jotenkin pistävä (ja oli jo ihan alunalkujaan, eli ei tullut iän mukana) ja tehoja ehkä liiaksikin omalle helposti pintakuivalle iholle.
Unanin Il-Luminate Milk Cleanser oli tosi kiva tuttavuus, tuoksu oli hyvä ja toimi kakkosputsarina erinomaisesti. Voisin käyttää uudelleenkin (sitten joskus 10 vuoden päästä kun olen käyttänyt kaikki muut putsarini loppuun.. :D). Jos en ihan väärin muista niin tämä on luonnonkosmetiikkaa ja tullut aikoinaan Jolie Boxista.
Lumenen Arctic Berry Coctail oli ihan suosikki; ihana tuoksu ja ihanan hoitava ja kosteuttava ollen kuitenkin suht kevyt ja lähmäämätön eikä tehnyt ihon pintaa öljyiseksi. Tämä kuitenkin alkoi mennä vähän kyseenalaisen näköiseksi (tuota valkoista alkoi tulemaan enemmän ja enemmän; näytti olevan jotain vaahtoa, epäilyttävää silti) joten nakkasin sen harmissani loppuneisiin. Voisin kyllä hankkia uudelleen; vieläkö tätä on Lumenen valikoimassa?


Tämä on nyt vähän turha koska en muista lainkaan minkä merkin sieni tämä oli.. tunnistaako joku? Muoto ja tuntuma oli samanmoinen kuin suosikissani Real Techniquezin Miracle Complexion Spongessa (joka on siis oranssi). Toimi virassaan oikein hyvin tämä - ei valittamista.


The Ordinaryn High-Spreadability Fluid Primer oli tosi kiva primer, mutta alkoi menemään keltaiseksi joten aika oli lähteä pois hänelläkin. Tässä oli hauska, tosi juokseva mutta samalla silikoninen koostumus mutta meikki asettui sen päälle hyvin.
Mossan Vitamin Oil Cocktail oli oikein hyvä öljy, ihana tuoksu ja toimi hyvin. Voisin ostaa uudelleen kunhan öljyvarastoni joskus vähän harvenevat.
Rexonan Maximum Protection oli nääh, parempiakin löytyy jotka pitävät kainalot kuivina ja hyväntuoksuisina.
Dermalogican Daily Microfoliant on parasta parsaa kuorintojen saralla; toivon saavani jostain tällaisen minipurkin taas, mutta jos ei näy niin pitänee ostaa se iso purkki joka ei kyllä monessakaan vuodessa lopu. Jos jollekin tämä ei ole tuttu niin konsepti on seuraava; purkista kaadetaan märille käsille kuorintajauhetta, sitten hierotaan kädet yhteen jolloin yhdessä veden kanssa jauheesta muodostuu tahnaa jota sitten hierotaan kasvoille noin minuutin ajan. Toimii hyvin vaikkei minuuttia jaksaisikaan. Iho on pehmeä muttei punoita jälkikäteen, eli sopii herkällekin iholle erinomaisesti vaikkei normaalisti tällaisia mekaanisen oloisia kuorintoja tykkäisi käyttääkään.


Palmoliven body butter washit on ihania, eikä tämä erehtymättömästi mansikantuoksuinen Strawberry Touch ollut poikkeus. Koostumus ei ole kaikkien mieleen, koska se on kuin vanukasta mutta mää tykkään. Ei kuivata ihoa ollenkaan mikä on erinomainen asia.
Me ollaan addiktoituneita käyttämään eukalyptus-löylytuoksua joka kerta saunoessa (niin kotona kuin anoppilassakin) ja tällä kertaa loppui tämä Rento:n puteli. Toimi kuin häkä (mikä nyt kirjaimellisesti saunoessa ole kovin hyvä juttu. HEHE.), mutta kokeilen mielellään eri valmistajia näissä joten tuskin heti ostan tätä nimenomaista uudestaan. Seuraava pullokin on muuten jo loppu.. muttei ehtinyt tähän postaukseen.
Biloun Cotton Candy-suihkumousse oli muuten hyvä muttei se kyllä hattaralta tuoksunut, tai sitten en tiedä millaisiin hattaroihin valmistaja tässä on tutustunut. Anyway, koostumus oli ihanan vaahtoinen mutta tuoksu olisi saanut olla parempi. Tämä on Lontoosta, olisko Bootsista tai Superdrugista.


Victoria's Secretin Bombshell in Bloom-tuoksu oli pitkään ihan ykkössuosikkeja, mutta tämä pullo on ollut mulla jo niin kauan että tuoksu ehti muuttua pistäväksi. En tiedä saako tätä enää edes?
Tresor La Nuit ja löytyy täysikokoisina tuoksuvalikoimasta by now - näytteet vakuuttivat.


Lumenen Glow Boost-essence on ihanan pirtsakka tuoksultaan ja oiva koostumukseltaan. Mitään suuria eroja en ihossa huomannut (paitsi että pysyi kosteutettuna) mutta ilolla tämän käytin silti pois. Pikkukoko odottelee vielä laatikossa, nyt käytössä on muut essencet ja seerumit.
Kiehl'sin Amino Acid-hoitoaine oli ihan priimaa ja tuoksui ihanalta, voisin todellakin ostaa uudestaan (niin tätä kuin saman sarjan shampootakin). Jatkoon.
Coco&Even Like A Virgin-hiusnaamio tuli Asoksen (Asosin?) joulukalenterista ja käytettiin se hoitoaineena miehen kanssa äkkiä pois. Ei tehnyt hiuksista silikonisen liukkaita mutta hyväntuntuisiksi tulivat silti. Jos kaapissa ei olisi niin montaa hiusnaamiota ja hoitoainetta odottelemassa, niin ostaisin lisääkin.


Pixin ikoninen Glow Tonic löytyi pikkukokona ja käytin sen loppuun. Toimi hommassaan hyvin ja tuoksuu hyvältä. Nyt käytössä toisen merkin vastaava, joku tällainen pitää aina olla kaapissa; käytän 1-2 kertaa viikossa yleensä herkän ihon omaavana.
Kicksin oma Thirsty Skin-yövoide oli ihan peruskauraa, eikä jäänyt mieleen mitenkään. Tuoksusta en välittänyt (olikohan siinä omenaa?).
Decleorin Aromessence Neroli-öljyseerumi pikkupullossaan on todella vahvan tuoksuinen (kuten kaikki tässä Neroli-sarjassa) joten herkkänenäiset eivät ehkä tästä välitä. Oli suht paksua ja tuntui iholla hyvältä. Olen pienestä asti käynyt kasvohoidossa hoitolassa jossa käytössä juuri Decleor joten tuoksu on sen takia hyvin kotoinen.

Sellainen setti tällä kertaa! Palailemme asiaan loppuneiden merkeissä tuossa muutaman kuukauden päästä jos vanhat merkit paikkansa pitävät.
Mun postaukset tuppaa nykyään venymään aika pitkäksi - toivottavasti se ei haittaa.

2 kommenttia:

  1. "En oikeen tiedä miten ihmiset pitävät tyhjät purkit niin siistin näköisinä :D" SAMA! Itse suttasin just eilen peittoni hopeashampoolla, kun perkasin tyhjentyneitä, ja pullo oli ihan räjähtäneessä kunnossa....... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo.. Ja jotenkin en saa itseäni putsaamaan puhdistusliinoilla tyhjiä purkkeja vaan että ne näyttäis esteettisemmiltä :D

      Poista