perjantai 1. helmikuuta 2019

Muutamat tuliaiset + muitakin uusia juttuja

Hellou!

Taas olisi aika käydä vähän läpi viimeaikaisia ostoksia, ja joukossa on pari tuliaistakin vanhempieni Dubain matkalta. Äiti on ihana ja tuo kosmetiikkahullulle tyttärelleen aina jotain upeaa! Muutoin ostokset ovat joko Kicksista tai eBaysta.


Ihan kaikkien hintoja en muista (niistä jotka on ostettu ihan liikkeestä) ja tietysti tuliaisten hintaa en tiedäkään, mutta laittelen linkit/hinnat vastaaviin tuotteisiin.




Tämä ihastuttava Diorin Backstage-kasvopaletti oli tuliaisista toinen. Olen kauan halunnut kokeilla Diorin highlightereita, ja tässä kompaktissa paketissa tuli niitä kaksi, ja lisäksi poskipuna/blush topper ja hyvin hohtava aurinkopuuteri. Kaikki sävyt tulevat varmasti käyttöön. Tämä vaan on niin nätti etten ole viitsinyt vielä edes swatchata.. Mutta lukemieni arvioiden perusteella mitään ongelmaa pigmenttisyyden kanssa ei pitäisi olla. Tätä saa tilattua Kicksilta hintaan 57,50€.





Kicksille tekemäni tilaus sisälsi nämä kaksi; IT Cosmeticsin CC-voiteesta uudehko mattaversio sekä klassikko By Terryn hyaluroni-irtopuuteri. Puuteri oli alennuksessa 36,25€ ja CC-Cream normaalihintainen 39€. Molempia saa siis Kicksin nettikaupasta tilattua, ja tällä hetkellä tuo cc-voide on alennuksessa 31,20€, puuterin ollessa normaalihinnassaan 45,31€. Ylempänä kuvassa vertailua sävyeroissa, normaaliversiosta minulla on sävy Fair ja mattaversiosta Light, ja onhan se vähän tummempi mutta kasvoille laitettaessa sävy ei ole minunkaan vaalealle iholle liian tumma. Puuteria en ole  vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta sen sisältäessä hyaluronihappoa voisin kuvitella että se passaisi talviselle kuivalle iholle hyvin.





Nämä kaksi ostin heti joulun jälkeen ihan liikkeestä alennuspöydästä, molemmat olivat normaalihinnastaan -50% alessa. Buxomin Lightweight Liquid Lipstick-punalle (ihana nudesävy Centerfold!) hintaa jäi 12€. Siinä on moussemainen koostumus ja tuoksu hyvä. En ole vielä huulille ehtinyt kokeilemaan, josko siinä on samanlainen aavistuksen kirpeä huulituntuma (vähän pientä kutittelua, kuten pullistavissa tuotteissa yleensä). Estee Lauderin Double Wear Nude Cushion Stick olikin aika jännä; alhaalta kierrettäessä tuote tulee tuon sienen keskeltä ja siitä levitetään kasvoille. Sieni on irroitettava joten sen saa pidettyä puhtaana. Olen tätä kasvoille kerran kokeillut ja vaikutti ihan hyvältä, peitto tietysti on kevyempi kuin originaalissa Double Wearissa. Tämän normaalihinta oli 44€ joten alennuksen jälkeen maksettavaksi jäi 22€. Sävy on 1N2 Ecru. Tarjoushaukka täällä hei :D




Ebaysta haalin sitten nämä kaksi, jotka on toivelistalla keikkuneet jo iäisyyden; Fentyn Pro Filt'r Sof Matte Longwear Foundation sävyssä 120 ja Too Facedin persikantuoksuinen (ja -makuinen, kuten joka kerta huomaan kun pitää luukku auki laittaa puuteria naamaan :D) Peach Perfect-irtopuuteri. Tätä puuteria etsiskelin jo vuosi sitten Lontoon matkalla mutta oli silloin TF:n liikkeestä loppu. Nyt sen sain kuitenkin kohtuuhinnalla (n. 30€) tilattua. Fentyn meikkivoide kustansi 28,99€ eli ei tosiaankaan paljon. Molemmat siis aitoja tottakai, jos joku sitä eBayn kohdalla epäilee. Saa sieltä feikkejäkin, mutta aitojakin löytyy kun jaksaa ja osaa hieman etsiä.

TF:n puuteri on ihan jumalainen ja yksi suosikkipuutereistani for sure. Tuo kauniin pinnan iholle, ja aavistuksen vaaleanpunainen/persikanvärinen koostumus kirkastaa ihonsävyä mukavasti. Ei korosta kuivia kohtia tai muutakaan negatiivista. Ehdottomasti jatkoon siis. Fentyn meikkivoidetta en ole ehtinyt vielä kokeilla, mutta kokeilujonossa on!


Tuo takana näkyvä Rahuan shampoo on toinen mainitsemistani tuliaisista. Sekin odottelee kokeilua, mutta merkistä olen kuullut tosi paljon hyvää!

Sellainen tuotekasa taas, joko nämä ostospostaukset alkaa kyllästyttää? Hope not koska lisää on tulossa kunhan posti saa ne perille toimitettua.

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

4 kommenttia:

  1. Ei todellakaan kyllästytä ostospostaukset!! :D Ku lukee (=ihastelee tuotteita) niitä, ni se on melkein ku ite ois ostanu (=mieluummin saanu) tuotteet :) Ja eikö äidit ookki IHANIA! <3

    VastaaPoista