lauantai 23. helmikuuta 2019

Viimeaikaisia ostoksia: Kicks, eBay, Hehku



Heipparallaa, ja kivaa lauantaita! Toivottavasti teidän viikonloppu on alkanut mukavasti. Moni taitaa olla hiihtolomalla jo, vai kuinka? Niillä joilla hiihtolomaa ylipäätään on, itse otin talvilomat rahana ja odottelen vaan kesää ja siellä siintävää 4 viikon lomaa.

Ostoksia on taas kertynyt vino pino ja ajattelin että käydään niitä hieman läpi. Ostoksia on otsikon mukaisesti siis Kicksista, eBaysta ja muutama juttu myös Hehkusta jossa oli aika pätevät alennukset ainakin muutama viikko sitten. Tuotteet ovat aikalailla 50 / 50 meikkejä ja ihonhoitoa, kivoja juttuja kaikki (kuka nyt ostaa epäkivoja juttuja muutenkaan :D). Käydään sitten asiaan.


Olen jo pitkään halunnut kokeilla Olivia Kleinin tuotteita ja kun Hehkussa oli kaikki tuotteet -30% niin mikäpä sen parempi tilaisuus toteuttaa tämä mieliteko. Alunperin halusin Vitamin Creamin tilalle Hydra Lotionin mutta se oli loppunut joten tilalle tuli tuo. Olen merkistä kuullut paljon hyvää joten tottakai pitää itse nyt kokeilla! Hehkun verkkokaupassa oli enää tosi pieni valikoima näitä tuotteita, joten katsoin hinnat merkin omilta nettisivuilta (johon pääsee tästä linkistä). Vitamin Cream sisältää nimensä mukaisesti A, B, C ja E-vitamiineja sekä runsaasti ravitsevia öljyjä ja lupaa tukea ihon elinvoimaisuutta ja vastustuskykyä ja olla samalla myös anti-age sekä pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Tämän 50ml putelin hinta OK:n verkkokaupassa on 31,50€ / 50ml.

Kosteuttava Hydra Serum sisältää hyaluronihappoa (niinkuin jokainen kosteuttava tuote nykypäivänä) ja B3 vitamiinia ja lupaa kosteuttaa tehokkaasti ja tasoitella ihonsävyä ja hillitä punoitusta, josta olen helposti punastuvan ihon omaavana tyytyväinen. 50ml pullon hinta on 48,40€. Olen tätä seerumia kokeillut ja ensivaikutelma on hyvä, testaus jatkuu. Vitamiinivoidetta en ole vielä ehtinyt kokeilla.


Hehkusta nappasin mukaani myös Polaarin Eternal Snow Creamin jonka hieman moussemainen koostumus veti puoleensa. Pakkaus on myös tosi kaunis katsella, mikä on aina plussaa. Käyttäisin mieluummin pullossa/tuubissa olevia kosteusvoiteita mutta minkäs teet, kyllä tämäkin toimii ihan hyvin varsinkin kun ei ota tuotetta sormilla purkista vaan käyttää jonkinnäköistä spaattelia (itse olen tilannut muutamaa eri kokoa eBaysta ihan tällaisia voiteita varten). Hehkun sivuilla koostumusta kuvaillaan "lumimaiseksi;" pehmeää kuin lumi ja sulaa levitettäessä iholle lumen tavoin. No, en siitä nyt tiedä, moussemainen tulee ekana mieleen minulle ainakin. Anyway, tämä on herkän ihon suojaava voide ja sisältää arktisten alueiden kukkakasveja. Olen tätä muutaman kerran yövoiteena käyttänyt ja vaikutelma ookoo, mutta tuo koostumus ei sula kasvoille kuitenkaan sormia napsauttamalla vaan sitä joutuu hieman työstämään että se imeytyy. Jatkan kuitenkin testailua ehdottomasti! Tämän hinta Hehkun sivuilla 38,90€ / 50ml.

Muunmuassa Ostolakossa-blogin Virve on hehkuttanut Huxleyn tuotteita, joten pakkohan niitäkin oli muutama eBaysta tilata kokeiltavaksi. Kyseessä on korealainen ihonhoitobrändi, jonka tuotteet ovat tosi nättejä ulkonäöltään ja sisältö kuulemma pelkkää kultaa. Tämä kuvassanäkyvä tuubi on Secret Of Sahara Good Night Sleep Mask ja pakkaus on matkakokoinen - ajattelin ensin kokeilla sen ja tilata sitten isomman jos tuotteeseen ihastun. Muunmuassa Bearelin sivuilla tätä kuvataan seuraavasti: Täynnä antioksidantteja, tehokosteuttava, hypoallergeeninen. What's not to like really. Tämä on siis 30g matkakoko ja maksoin siitä 7,84€. Mikäli hintatietoisia olette niin kannattaa ostaa näitä eBaysta sillä hinnat ovat ihan omaa luokkaansa moniin nettikauppoihin verrattuna (saatavilla muunmuassa Eleviltä sekä Bearelilta). Tarkistaa vaan että tuote tulee Koreasta ja silloin voi olla hyvillämielin tuotteen aitoudesta.


Tuon yönaamion lisäksi tilaukseen lähti tämä neljää eri seerumia sisältävä setti, jolle hintaa tuli 14,80€. Myös näistä jokaista on kehuttu runsaasti joten mahdollisimman pian kokeiluun. Pullot ovat pikkuruisia mutta kyllä näistä useamman käyttökerran saa ja mielipiteen muodostettua niin että voi tilailla täysikokoiset mikäli sitä halajaa. Tässä mukana siis Oil Essence, Brightly Ever After Essence, Grabwater Essence sekä Light and More Oil. Kaikki ovat enemmän tai vähemmän runsaasti kosteuttavia. En ole vielä näitä ehtinyt kokeilla joten arviointia seuraa myöhemmin.





Kicksilta tilasin tämän GlamGlow DreamDuo Overnight Transforming Treatmentin sillä tuote kuulosti kiinnostavalta; samassa purkissa jaoteltuna seerumi (Step 1) sekä kosteusvoide (Step 2). Seerumi on aavistuksen shimmeriä sisältävää (joka ei kuitenkaan mielestäni iholla näy) ja kosteusvoide tuota harmaata, hieman paksumpaa koostumukseltaan mutta on iholla väritön kun sen kunnolla hieroo ihoon ja imeyttää. Lupaa kosteuttaa ihoa kaksivaiheisesti yön aikana. Hintaa Kicksilla tälle on 49,90€ ja molempia tuotteita on purkissa 20ml. Ja GlamGlow'n purkit on aina tosi nättejä ja tässä tapauksessa myös pahvipakkaus oli silmiä hivelevän hologrammi. Olen tätä nyt muutamana iltana kokeillut ja iho on tuntunut kosteutetulta aamulla, joten hyvä fiilis tästä. Testailu kuitenkin jatkuu.



Siirrytäänpä sitten meikkeihin. Muistaakseni Jessica Braun/JAMbeauty89 Youtuben puolella nimesi tämän yhdeksi suosikikseen joten tietysti kokeiluun, varsinkin nyt kun IT Cosmeticsia saa helposti Kicksilta tilattua. Tämä on siis Celebration Foundation sävyssä Fair ja hintaa tällä 32€. Tämä on vielä kokeilujonossa, mutta pitäisi olla hyvin peittävä ja lisäksi superkosteuttava! En käytä puuterisia tällaisia ikinä pelkiltään vaan aina meikkivoiteen päällä tasoittamassa lopputulosta ja mattaamassa myös. Tykkään lisäksi IT:n pakkauksista kovasti: mustaa, sleekkiä ja samanlainen Narsmainen pinta tuossa puuterirasiassa. Toki se menee helposti vähän likaiseksi mutta toistaiseksi näyttää oikein kivalta :D

Googlettelin jokin aika sitten suosituimpia tyyny-meikkivoiteita ja tämä Etude Housen Any Cushion pomppasi muutamastakin lähteestä esille. Käytin näitä joskus aikaisemminkin (suosikkini silloin oli Misshalta) mutta nyt en ole pitkään aikaan niin tehnyt ja ajattelinkin että jospa sitä taas kokeilisi. Tilasin tämän pikkuisen tummassa sävyssä (sävyn nimi Beige) mutta kyllä tämä kevyellä kädellä ja vaalean puuterin kanssa on ihan käyttökelpoinen. Tyynymeikkivoiteet tuntuvat usein tosi kosteuttavilta mikä on tietysti talvisin hyvä. En ole tätäkään ehtinyt vielä käsiswatchia lukuunottamatta kokeilla, mutta mikään full coverage-meikkivoide tämä ei ole. Ulkopakkaukseltaan söpö kuin mikä ja mukana myös pieni levitysvippa. Tämän hinta eBayssa 13,77€.





Nämä ovatkin sitten aleostoksia. Lancomen Monsieur Big-ripsiväriä olen halunnut pitkään kokeilla ja nyt sen sai -50% eli hintaa jäi vaivaiset 14,75€. Olen tätä ehtinyt vähän kokeilla ja ei tässä mitään mullistavaa ainakaan aluksi saanut aikaan (ehkä tilanne muuttuu kun massa saa vähän kuivua) mutta ei kuitenkaan tosiaankaan huono yksilö.

ABH:n Moonchild-paletti oli niin hyvässä alessa että hulluhan olisi ollut jos ei sitä olisi ostanut - tämän normihinta oli siis 64,90€ ja alennuksessa hinnaksi jäi 22,71€. Ooämgee. Sävyt ovat kauniita ja pigmenttisiä - en usko että tulen oikean yläreunan Purple Horseshoeta käyttämään highlighterina vaan ennemmin luomivärinä, samoin ehkä Star ja Blue Moon. Sen sijaan vasemman nurkan Blue Ice, Pink Heart ja Lucky Clover toiminevat poskipäillä oikein hyvin.

Sellainen ostoskorillinen tällä kertaa, löytyikö mitään kiinnostavaa? 

2 kommenttia:

  1. Olivia Kleinista sen verran, että minä olen kokeillut tuota Hydra Lotionia, mutta se ei tehnyt oikein vaikutusta. Sen sijaan Hydra Spray Toner hoitoneste on ihan mieletön, jo ties kuinka mones pulloillinen menossa! Jos Hehkun aleista vielä löytyy, se kannattaa käydä nappaamassa mukaan. :)

    -Annu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä tiiraamassa vieläkö alet on ja mitä on jäljellä :)

      Poista