perjantai 29. maaliskuuta 2019

Suosikit - Maaliskuu '19

Heippa!

Tarkastelin asiaa ja olen tehnyt kuukauden suosikit-postauksen viimeksi lokakuussa 2017 (LOL), joten ajattelin että nyt on korkea aika palata niiden pariin ja tehdä tästä toivottavasti jokakuukautinen postaussarja.

* - merkityt tuotteet ovat saatuja pr-näytteitä


Maaliskuun suosikeissa on niin ihonhoitoa kuin kosmetiikkaakin, ja pari uutta suosikkisivellintäkin mahtui mukaan. Yritän linkata kaikkiin ostopaikat ja hinnat, jos vain löydän.


Glamglow'n Star Potion-kasvoöljy sisältää aktiivihiiltä ja tarkoituksena on kirkastaa ihoa ja torjua epäpuhtauksia. Tämä on siis mustaa väriltään, mutta kasvoille hierottaessa muuttuu läpikuultavaksi eikä kasvoille jää mitään mustaa tai harmaata kalvoa. Tämä imeytyy tosi hyvin, ja käyttäessäni tätä joka päivä huomasin kyllä ihonsävyn tasoittuneen, finnejä mulla nyt ei normaalisti kovasti tulekaan eikä niiden määrä ainakaan noussut tätä käytettäessä. Öljyjen tavoin tämä myös kosteuttaa ihoa, käytän öljyjä aina kosteusvoiteen alla (vaikka oikeasti pitäisi tehdä toisinpäin) ja tämä on sopinut seerumin tilalle oivallisesti. Omani ostin Kicksiltä ja tällä normaalisti hintaa 47,90€ / 30ml.

Kävin neulailtavana La Muerte Ink:issä ystävänpäivän tienoilla ja kuvan paranteluun ostin tämän Easy Tattoon voiteen joka kosteuttaa tatuointia (ja ihoa siis) ja pitää ihon joustavana. Vaikka kuva on jo parantunut niin käytän tätä edelleen joka ilta varmistamassa ettei iho kuivu tatuoinnin kohdalta. Tämä ei tuoksu miltään, ja sisältää panthenolia ja kehäkukkauutetta. Liikkeestä ostettuna tämä 50ml puteli maksoi muistaakseni 7-8e, ja tilattua tätä saa esimerkiksi Tattootukusta hintaan 9€. Suursuositus siis mikäli tatuointisi rasvaa kaipaa (ja heivatkaa ne vaseliinit jo hitoille jookos).




IT Cosmeticsin iso ja ihana Heavenly Luxe Flat Top Buffing Foundation-meikkivoidesivellin on uusin ihastus siveltimien saralla. Tykkäsin pitkään käyttää meikkisientä meikkivoiteen levitykseen mutta muistin vihdoin kokeilla tätä ensimmäistä kertaa ja voi veljet, I'm hooked. Kicksin sivuilla kerrotaan että tämä on puuterin levitykseen - sopinee siihenkin mutta meikkivoiteen kanssa ihan ykkönen! Tätä saa niinikään Kicksiltä, melko korkeaan hintaan (45€) kylläkin mutta jos haluat panostaa siveltimeen jolla naaman saa vaivatta meikkivoideltua niin go for this!

Poskipunasiveltimen paikan on varastanut tämä SLMissGlamin viistottu, pinkillä glitterillä koristeltu M03 Precise Angled Blusher, joka on osa Mermaid-settiä jota saa merkin omilta sivuilta hintaan $69.99 (alehinta, normaalisti kympin enemmän). Tämä on tullut joko Ipsyn mukana tai ehkä Marin tekemästä joulukalenterista, can't recall tähän hätään. Tämä levittää poskipunan todella kauniisti ja häivytys on helppoa. Tekisi mieli tutustua merkin siveltimiin enemmänkin, muistaakseni kokoelmassani on yksi tai kaksi silmämeikkisivellintä mutta kasvoille tämä on ainoa mitä multa löytyy.


Jean Paul Gaultierin tuoksu Scandal EdP tuli tutuksi pienen näytteen kautta joka tuli joskus Kicksin tilauksen mukana, ja tykästyin siihen niin että piti hankkia täysikokoinenkin (esimerkiksi Sokoksella hinta 63,90 / 30ml). Olen löytänyt tosi paljon suosikkituoksuja juuri tuollaisten näytteiden kautta, joten ne ovat aina kovasti tervetulleita. Pienestä näytespraysta riittää yllättävän moneksi kertaa ja ehtii muodostaa hyvin mielipiteen ennen ostopäätöstä. Olen tosi huono kuvailemaan tuoksuja (muuta kun että tämä on mausteinen eikä kovin kevyt) mutta Fragranticaa lainaten: "Creamy, earthy and balsamic gourmet effect with warm, deep and woody undertones". Olen kehittänyt tuoksumakuni kevyistä ja makeista tuoksuista tällaisiin hieman syvempiin ja mausteisempiin, ja valitsisin tällaisen yli jonkun Escadan kausituoksun any day (paitsi Cherry In The Air joka on paras Escadan tuoksu EVER).
Tuoksunuotteina tässä ensin veriappelsiinia ja mandariinia, keskellä hunajaa, persikkaan, appelsiininkukkaa, gardeniaa ja jasmiinia ja pohjalla patsulia, toffeeta, lakritsijuurta ja mehiläisvahaa. Näiden perusteella en tuoksua tunnistaisi, mutta kuten sanottu niin I'm crap of it ja haluan vaan tuoksua hyvältä omaan ja vähän muidenkin nenään. Kannattaa käydä tuoksuttelemassa tätä siis! Ja pullohan on superkaunis ja sopii hyvin myös esilläpidettäväksi (vaikka tuoksut kannattaisikin säilyttää suojassa valolta.


Sitten muutama huulituote. Bobbi Brown lanseerasi jokin aika sitten nämä Crushed Liquid Lipit ja ostin Stockalta ensin tämän yhden (sävy Hippy Shake ja ehdottomasti mun suosikkini saatavilla olevista sävyistä) ja ihastuin koostumukseen niin että tilasin Selfridgesilta 3 sävyä lisää, kaikki samaa sävymaailmaa (neutraalia ja nudea hieman eri pohjasävyillä). Tässä on tosi uniikki koostumus, kuin aavistuksen paksumpaa huulikiiltoa jossa on hyvä pigmetti ja se levittyy huulille hyvin, ja sen jälkeen tuntuu ettei huulilla mitään olisikaan. Kosteuttaa huulivoiteen tavoin, ja tuntuu kestävänkin yllättävän hyvin (vaikkakin ruokaillessa luonnollisesti kuluu varsinkin huulten keskeltä). Näitä saa tosiaan esimerkiksi Kicksiltä hintaan 29€, ja sävyjä on tarjolla montaa erilaista kirkkaanpunaisesta aavistuksen violettiin.

NYXin Suede Matte Lipstick oli mulle uusi juttu, ja tilasin sen jokin aika sitten Cocopandalta testiin. Tämä nudesävy on nimeltään Brunch Me, ja sitä saa tilailtua Cocopandalta jossa alehinta nyt 6,70€ eli ei juuri mitään. Sävyjä on useita erilaisia, melko neutraaleja kaikki. Tässä on ihana koostumus - aavistuksen puuterinen, matta ja kestää huulilla tosi tosi hyvin. Go get it!

ACO: Stay Sof Lips* sävyssä Shimmering Pink tuli testiin pr-toimistolta jokin aika sitten, ja olen siitä asti käyttänyt tätä joka päivä. Mitään näkyvää shimmeriä tästä ei huulille tule (vaikka tuubista puristettaessa voide on aavistuksen kimaltelevaa) eikä myöskään sävyä. Kosteuttaa ihanasti, eikä see huulia liian tahmeiksi. Ainoa miinus on että tämä tuntuu kuluvan aika nopeasti (tai sitten käytän sitä liikaa.. that's a possibility). Tätä saa ostettua apteekeista, ja verkkokaupoista esimerkiksi Yliopiston Apteekista ja Egosta hintaan 7,10€. Tämä on miedosti vaniljantuoksuinen (ei maistu mielestäni miltään) mutta vahva tuoksu ei ole eikä mielestäni jää huulille ja nenään tuoksumaan levityksen jälkeen.


Sellaisia suosikkeja maaliskuussa - onko tuttuja juttuja? Kiinnostaako nämä suosikkipostaukset teitä?

2 kommenttia:

  1. Tuo ACO:n huulivoide on mun suosikki kuukaudesta toiseen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! Seuraavaksi haluaisin kokeilla Sol De Janeiron puikkoa.

      Poista