torstai 9. toukokuuta 2019

Boxycharm BoxyLuxe - Maaliskuu '19

Helou helou!

Pitkästä aikaa boksipostausta (ja nyt näitä on tulossakin useampi kun paketit ovat löytäneet perille asti -.-) ja aloitellaan maaliskuun BoxyLuxen kanssa. Jos on epäselvää mikä tällainen BoxyLuxe on, niin kyseessä on kuukausipakettifirma Boxycharmin lanseeraama "luksuspaketti" joka sisältää vain täysikokoisia tuotteita ja tuotteiden yhteisarvo on aina yli 250 dollaria. Paketin hinta on n. 45€ ja postikulut Shipitolta Suomeen ovat about saman verran. Kallista, mutta ah niin ihanaa. En ole tilausta lopettamassa anytime soon, kun tämä tulee vain 4 krt vuodessa. Muina kuukausina tulee se ihan normaali 21 dollarin boksi, joka sekin lajissaan on ihan huippu ja tuotteiden yhteisarvo huitelee usein 100 dollarissa tai yli.

Kuva napattu screenshottina Boxycharmin sivuilta 




Mennäänkö vihdoin asiaan? Se vielä piti sanoa, että Shipitolla on rajoituksia siitä minkälaisia tuotteita saa Suomeen postittaa, ja lista sisältää paloherkät aineet (kuten kynsilakat) sekä akkuja sisältävät tuotteet. Tästä syystä tästä boksista puuttuu tuotekortissa listattu kynsilakkaduo, mutta henk koht en ole tästä harmissani - geelikynnet ja niin edelleen. Valitsen tämän Luxen postitukseen yleeensä muutaman dollarin Airmailia kalliimman vaihtoehdon, jossa tulee seurantakoodi (ja mahdollisesti myös vakuutus) koska paketti on sen verran arvokkaampi. Lähetys myös tulee jonkin verran nopeammin (ja pakettiautomaattiin koska Suomen seurantakoodi päivittyy automaattisesti kun pakettiin sellainen luodaan). Hintaeroa ei yleensä ole kuin 5-10 dollaria, ja maksan sen ihan mielelläni tämän kanssa.



Mukana tuli tällainen ihana, suht tilava meikkipussi johon kaikki tuotteet mahtuivat mainiosti ja tälle on varmasti käyttöä jatkossakin matkailun merkeissä (heti huomenna siis kun anoppila kutsuu). Tälle on annettu arvoksi $20, mutta epäilen ettei tätä saa ostettua kuin Boxyn omilta sivuilta. Kiva lisä tämä oli, ja mun mieleen. Väritys oli tuollainen vähän duochromen kaltainen kultainen.


Ensimmäisenä boksista kaivoin Wander Beautyn (jota on nyt tullut bokseissa runsaasti, toivottavasti ei tule samanlainen kokemus kuin Betten ja Manna Kadarin kanssa.. if you know what I mean) kirkkaan pinkinvärisen (itse tuote siis) Lift Off Purifying & Brightening Peel Off-naamion. Tämä on siis sellainen joka levityksen jälkeen "kuivahtaa" ja sen saa kieriteltyä iholta sormin pois. Naama kannattaa toki huuhtaista / sivellä misellivedellä tämän jälkeen jottei naamaan jää jäämiä. Tälle on annettu hinnaksi $34 ja sama hinta löytyy merkin omilta sivuilta. Kokeiluun menee, kunhan kerkiää joskus naamioida. Sisältää tietojen mukaan muunmuassa mustikkaa, litsiä, acai- ja gojimarjaa sekä vihreää teetä. Merkki on cruelty free sekä gluteeniton ja vegaaninen.

Lilly Lashesilta boksista löytyi nämä Gaia-ripset, joille hinnaksi on ilmoitettu $25 ja sama löytyy merkin omilta sivuilta (tästä pääset katsomaan miltä ripset näyttää in action). En kovin usein ripsiä käytä, mutta varastossa on muutamat hyvä olla. Näiden pitäisi olla laadukkaita, ja ovat myös synteettisiä (Faux Mink).

Moda Brushes tarjosi boksiin Powder & Soft Glow-sivellinduon jossa kaunis, tumman ruusukultainen/pinkki väri. Siveltimet ovat synteettisiä ja tuntuvat pehmeiltä iholla. Mukana tuli siis puuterisivellin (jota arvelen käyttäväni poskipunalle) sekä Soft Glow joka nimensä mukaisesti on ilmeisesti highlighterille - on siihen vähän liian iso mun makuun mutta katsotaan. Tälle annettu hinnaksi 29.99 dollaria myös merkin omilla sivuilla.






Iconic Londonilta tuli jännä tyynymuotoinen kulmatuote, jossa tarjolla vaaleampi ja tummempi väri - näistä luulen että tuo vaaleampi passaa tämänhetkisiin dirty blonde-hiuksiin paremmin. En ole vielä kokeillut kulmissa, mutta vaikuttaa tosi pigmenttiseltä ja joudun varmasti vähän harjoittelemaan kun käytän yleensä kulmissa vain kynää ja vahaa. Tässä on ihana, laadukkaantuntuinen pakkaus. Hinnaksi annettu suht täpäkkä 40 dollaria. Tämä Sculpt & Boost Eyebrow Cushion tuli sävyssä Medium - Cool Fair olisi sopinut paremmin.

Becca on merkkinä tuttu, mutta huulipuniin en ole tutustunut. Tämä korjaantuu lähiaikoina, sillä kokoelmasta löytyy nyt tämä Ultimate Lipstick Love sävyssä Sorbet joka on suht neutraali, tiilenruskea/punainen. Koostumus on kermainen ja pigmenttinen, ja uskoisin että tämä ei kuivu mataksi vaan on enemmän satin-tyyppinen puolikiiltävä. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka on huulipunissa tarpeen tällaiselle jolla on krooninen tarve käyttää huulirasvaa jatkuvasti. Hintaa $24.


Tästä olin tosi innoissani! IT Cosmeticsin Confidence In A Cream-kosteusvoide on kerännyt kehuja esimerkiksi Youtubessa (saman sarjan meikkivoide ei niinkään..) ja tätähän saa myös suoraan Kicksiltä tilattua hintaan 49€ (jenkeissä hinta $48). Tämä kertoo olevansa Anti-Aging kosteusvoide nro 1, joka sopii kaikille ihotyypeille (myös herkälle iholle) ja lupaa imeytyvänsä nopeasti, korjaavan kaikki ihovaivat laajentuneista ihohuokosista punaisuuteen ja varmaan käy myös kaupassa ja vie roskat sun puolesta. We'll see about that. Tosi kiva päästä kokeilemaan tällaista supervoidetta! (Their words, not mine) Koostumus on geelimäinen, ei tuhti eikä ihan kevytkään.




Kuvassa swatchattu brightener (ylärivin keskellä), vasemmanpuoleinen highlighter, contour-sävy sekä poskipuna





Sitten pari viimeistä tuotetta, ja jes näistä olen superinnoissani! CoverFX:n Perfector Face Palette tuli juuri oikeassa sävyssä Light-Medium ja tässä kaikki sävyt natsaa mun ihoon (tummin highlighteri joutuu ehkä mixaamaan vaaleamman kanssa). Tuo keskimmäinen iso pannu viimeistelypuuteria on suhteellisen shimmerinen, joten luulen että on parempi ihan vaan korostajana puuterin sijaan. Pigmenttiä tuntuu olevan tarpeeksi muttei liikaa, ja tämä tuoksuu tosi hyvältä, vaniljaiselta tms. Paletin hinnaksi ilmoitettu $45. Instagramissa osa tilaajista valitti sitä että ovat saaneet tummemman version vaikka ovat vaaleaihoisia - en tiedä sitten ovatko he täyttäneet Boxyn sivuilla olevan kauneuskyselyn johon täytetään ihonsävy, hiusten väri yms ja tuotteiden sävyjä valitaan sen perusteella. Mulle siis tuli ainakin juuri oikea paletti.

Lämminsävyisiä luomiväripaletteja tulee edelleen ovista ja ikkunoista, eikä tämä Morphen 15 Shade Night Master-paletti ole poikkeus. Tässä on tosi kivoja sävyjä tumman oranssista violettiin, mattaa ja shimmeriä sopivassa suhteessa. Nämä ainakin swatchasivat tosi kauniisti, joten odotuksia on. En ole silmissä vielä ehtinyt kuitenkaan kokeilla. Morphet ovat tosi edullisia - tämänkin hinta on vain 16 dollaria!



Listauksessa oleva Deborah Lippmannin kynsilakkaduo siis poistettiin pyynnöstäni paketista Shipiton toimesta, joten sitä ei tässä sen takia näy. Sille oli annettu arvoksi 20 dollaria, mutta ilman sitäkin paketin arvo on 282 dollaria, eli originaali oli yli 300 dollarin arvoinen!

Mikä tuote olisi teille ollut eniten mieleen?

4 kommenttia:

  1. Mä itse laitoin tuo Morphen paletin eteenpäin koska sävyt ei olleet niin pigmenttisiä kuin odotin ja vaikuttivat aika kuivakoilta. Sen sijaan toi kasvopaletti, rasva ja huulipuna oli ihan super kivoja! oon ihan fiiliksissä niistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla swatchasi kyllä aika hyvin, täytyy katsoo miten silmissä käyttäytyy! :)

      Poista
  2. Ehdottomasti Cover FX! Mutta huippu boxi. :)

    VastaaPoista