tiistai 30. huhtikuuta 2019

My Makeup Collection: Kasvopaletit





Moikka!

Suurpahoittelu postaustauosta, joka yllättäen venyi melkein pariviikkoiseksi - real life got in the way niinsanotusti. Kuvia postauksiin kyllä on, kun ehtisi vaan runoilla tarinat niiden ympärille.

Jatketaan meikkikokoelmapostauksia, nyt vuorossa ovat kasvopaletit eli ne jotka sisältävät useampaa eri kategoriaa; poskipunat, highlighterit, contourit, aurinkopuuterit yhdisteleviä siis. Niitä löytyy kiitettävä määrä, mutta ihan hanskasta tämä ei ole kuitenkaan (ainakaan vielä) lähtenyt.

As usual, laitan tuotteiden yhteyteen ostopaikan ja tämänhetkisen hinnan (mikäli nämä tiedot edelleen jostain netin syövereistä löytyvät). Linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.



Ensimmäisenä käsittelyyn Catricen joulukalenterista putkahtanut paletti, joka sisältää muutaman highlighterin, pari poskipunaa ja kaksi varjostus/aurinkopuuterisävyä. Pigmenttiä on ihan ookoosti, mutta ei tässä mitään erikoista ole. Sävyt ovat vaaleallekin iholle sopivia. Tätä saa Kärkkäiseltä hintaan 15,09€.



Tämä tässä on Diorin Backstage Glow 1 Face Palette, jota saa Kicksiltä hintaan 57,50€. Omani on saatu tuliaisena muistaakseni Abu Dhabista. Tässä on periaatteessa 2 highlighteria, yksi poskipuna (tai oikeastaan blush topper kun on niin shimmerinen) ja erittäin hehkuva aurinkopuuteri jota voisi hyvin käyttää vaikka luomivärinä. Sävyt ovat pigmenttisiä, mutta paletti on tuosta pinnaltaan niin kaunis ettei malttaisi edes käyttää ettei mene sotkuiseksi :D yritän kuitenkin päästä tästä probleemasta yli ja antaa tälle ansaitsemaansa rakkautta. Diorin tähän Backstage-sarjaan kuuluu samanmallinen luomiväripaletti sekä ainakin meikkivoide (jota tahtoisin myös kovasti kokeilla!).



Tämä värikäs paletti on PÜRin käsialaa, nimeltään Midnight Masquerade ja se sisältää 4 kasvoille sopivaa sävyä ja 6 luomiväriä joista 1 on matta ja loput 5 shimmereitä. Nuo naamalle tarkoitetut puuterit ovat suhteellisen tummia ja sanoisinkin että sopivat hieman tummemmalle iholle paljon paremmin, tuo vaalein highlighter ehkä kävisi kevyellä kädellä laitettuna, samoin tuo pinkinkorlli poskipuna. Pigmenttiä löytyy runsaasti. Tätä en enää uutena löytänyt mistään, mutta eBaysta näyttäisi löytyvän (hinta merkin omilla sivuilla merkittynä $38). Tämä tuli viime vuoden puolella Boxycharmin mukana.



Tässä seuraava joka olisi paljon passelimpi tummemmalle iholle; niinikään PÜRin Bronze and Brighten Cheek Palette, joka sekin tuli Boxycharmin mukana ja oli pikkuisen rikki (lue: boksi täynnä oranssia ja kultaista shimmeriä). Paljon jäi edelleen pannuun, joten kyllä tämä käyttökelpoinen vielä on. Lähtenee kuitenkin ilahduttamaan jotakuta muuta, jolla ei ihan näin vaalea iho ole. Tätäkään ei näytä saavan enää uutena mistään eBayta lukuunottamatta. Hinta on merkin omilla sivuilla ollut 34 dollaria.



Boxycharm näyttää olevan palettien ystävä, sillä tämä yksilö saapui joulukuun BoxyLuxen mukana. Kyseessä on siis Wander Beautyn Wanderess Dusk Till Dawn joka sisältää 2 poskipunaa sekä highlighterin. Highlighter on mun iholle turhan tumma, mutta jos pitää shimmerisistä poskipunista niin nämä kaksi alinta ovat hyviä vaihtoehtoja ja sävyt kauniita. Pitää laittaa kokeiluun! Merkin omilla sivuilla tämän hinta on $26 ja mainitaan että tämä on soveltuva myös silmämeikkiin. Tätä ei saa suoraan Suomeen tilailtua, mutta Shipiton kautta onnistunee.



Tämä paletti on vähän tällainen Collector's Item; nimittäin Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette. Sisältää 3 poskipunaa (Rose Spritz, Amaretto ja Pamplemousse) sekä 2 highlighteria (ikoninen Champagne Pop sekä Prosecco Pop. Poskipunasävyt ovat tosi kauniita ja pigmenttisiä (ehkä turhankin, pitää olla tooosi kevyt käsi ettei saa aikaan pelleposkia) ja highlighterit samoin - joskin eivät ihan kaikista kalpeimmalle iholle sopivia. Ostin omani Pariisin Sephorasta aikamoisen riemunkiljahduksen kera. Tätä ei ole enää ikävä kyllä saatavilla mistään; eBaysta saattaa löytyä. Rakastan myös tämän paletin ulkoasua; valkoista ja kultaa ja on todellakin jykevä ja suhteellisen painava (ei siis matkailuun se optimaalisin). Ja näyttää kivalta pitää esillä (vaikka omat palettini asustavat toistaiseksi kaapissa, ennen kun saan meikkihuoneeni järjestykseen.



Tämä on Morphen ja Deysi Dangerin yhteistyönä tehty kasvopaletti, jonka sain muistaakseni jonain pistetarjouksena (eli kertyneiden pisteiden käyttö johonkin tuotteeseen) jonkin kuukausiboksin mukana. Tämä ei ole mitenkään erikoinen; sävyt eivät ole juurikaan mitään erikoista sävyjen tai pigmentin osalta, ja en osaa viimeistelypuuterina/silmien alla käyttää tällaisessa muodossa olevia puutereita. Tämä lähtenee siis eteenpäin. Uutena tätä ei mistään saa.



Tämä on yksi Pariisin Sephoran löydöistä, Kat Von D:n Alchemist-paletti joka sisältää 4 pigmenttistä ja superkaunista duochrome-sävyä jotka näyttävät tosi kivoilta silmämeikissä esimerkiksi sisäkulman highlighterina. Nämä eivät pannuissa näytä miltään, mutta swatchissa näkyy tuo ihana värikkyys. Paletti on edelleen myynnissä KvD-nettisivuilla hintaan $32. Tiedän että merkki (ja Kat itse) on tällä hetkellä aikamoisessa epäsuosiossa tiettyjen mielipiteidensä kanssa (joita ei minäkään ymmärrä) mutta en näe siinä yhteyttä olla käyttämättä hänen tuotteitaan; rokottaa tai ei rokota lapsiaan, myytiin tuotteita miten paljon tahansa. Tämä siis tottakai vain mun mielipide, ja jokainen muodostaa omansa.


Tämä on Ofran magneettipaletti (joka muistaakseni tuli joskus Boxyn mukana), johon olen depotannut yhden Benefitin kasvopaletin (jossa aurinkopuuteri Hool sekä poskipunia muunmuassa Dandelion ja Coralista. Lisäksi mukana on muutama sävy joiden alkuperästä ei ole tietoa sekä pieni pannu UD:n Sin.highlighteria. En näitä kovin usein käytä mutta silloin tällöin kuitenkin.



Tämä kaunokainen on Smashboxin Cali Contour, jonka hankin aikanaan Kicksista sen ollessa -50% alessa (normaalihinta 39,50€, palettia edelleen saatavilla). Tämä on matkailuun tosi kätevä, se on pieni ja sievä ohut mutta sisältää kuitenkin 6 sävyä jossa mukana poskipunat, highlighterit, varjostus- ja aurinkopuuteri sekä silmien alle kirkastamaan sopiva kellertävä puuteri. Me likes! Pigmenttiä on sopivasti muttei liikaa, ja kerrostaminen onnistuu hyvin ja sävyt ovat aika hyvin sopivia myös vaaleahkolle iholle (paitsi toinen highlighter joka menee kuitenkin vaikka silmissä taikka poskipunan päällä).



Tämä korostus- ja varjostuspaletti tuli muistaakseni Lookfantasticin joulun 2018 joulukalenterista. Ja tämä on ihan kamala. Pigmenttiä ei ole juuri nimeksikään ja sävytkin ovat vähän off; varjostus/aurinkopuuteri on tosi tumma ja muut sävyt taas suhteellisen vaaleita. Stay away from this, ellet halua tosi haaleita sävyjä joita joutuu työstämään aikalailla. Nimeltään tämä on siis HD Browsin Contour and Colour.




Tämä on NARSin Nordstrom's Best-paletti joka sisältää 4 poskipunaa (muunmuassa ikonisen Orgasmin), highlighterin ja aurinkopuuterin. Tämä sopii erinomaisesti vaalealle iholle hyvin, sillä pigmentti on kerrostettava ja näin ollen hallittavissa helposti. Albatross-korostussävy on tosi nätti vaalea joka shiftaa kultaan. Tämä alkaa olla jo useita vuosia vanha (vaikkakin säästeliäästi käytetty) ja mielestäni pigmentti ei ole sitä mitä se aikoinaan oli, ja pientä kovettumaakin (englanniksi hard pan) on puutereiden pinnalle muodostunut (vaikka sen voisi kyllä rasputella tietysti irtikin). Tämä on mukavan ohut mutta silti kestävä, ja olen tämänkin kanssa matkustanut sillä tästä löytyy kaikki tarvittava ja hätätilanteessa tuplaa myös luomiväreinä. Tätä ei enää uutena saa kun oli limited edition, mutta NARSilla on yleensä valikoimassa useita paletteja jossa näitä kauniita sävyjä on. Itse haluaisin kovasti tämän Exposed-poskipunapaletin, katsokaa kuinka kaunis!



Mulla ei enää ole ABH:n supersuosittua contourpalettia, mutta tämä IBY Beautyn versio on suht läheinen dupe sille sekä kuulemma myös KvD Shade & Light:lle. Tässä on kalpealle iholle tosi hyvät varjostus- ja aurinkopuuterisävyt ja käytänkin niitä eniten, ylärivi on lähes koskematon ja swatchissakin on tarjottu vain nämä alemman rivin yksilöt. Tätä saa merkin sivuilta hintaan $25, mutta eivät toimita suoraan Suomeen vaan Shipiton kautta pitää tilaus tehdä. Suosittelen tätä kyllä jos jostain käsiinsä helposti saa; koostumus on pehmeä ja sopivan pigmenttinen ja erittäin helppo ja mukava käyttää, ja tuntuu myös riittoisalta. Tämäkin tuli joskus jonkin boksin mukana (olisko ollut taas kerran Boxycharm).




Best for last - tämä on hands down mun suosikkipaletti näistä kaikista. Siis katsokaa sitä, niin ulkoa kuin sisältä! Natural Face-paletti sisältää 2 highlighteria sekä 4 poskipunasävyä joista 1-2 menettelevät myös aurinkopuuterina. Kaikki sävyt ovat SUPERkauniita; alempi highlighter shiftaa pinkkiin ja kultaan ja alarivin keskimmäinen sekä ylärivin oikeanpuolimmaisin ovat tosi hyviä, nudeja ja neutraaleja poskipunia. Löytyy toki myös tuo kirkkaanpinkki (nimeltään sopivasti Pink Wink) poskipunasävykin. Tätä saa helposti tilattua Selfridgesilta hintaan £35, joka on mielestäni ihan kohtuuhinta tälle ihanuudelle. Suurensuuri suositus siis, hus siitä tilaamaan jo! Jos tuo aiempi Beccan paletti oli ulkoasultaan imarteleva ja sisustukseen sopiva, niin tämä on sitä kolminkertaisesti. Kaikki sävyt ovat todella pehmeitä ja kermaisia, kerrostuvat hyvin mutta pelleposkia tällä ei helposti saa aikaan. Tässä on kyllä kaikki kohdallaan <3.


Sellainen kasa! Yhteensä 14, joista declutteroin (mikä sana olis hyvä suomeksi, karsin?) 4 pois (HD Brows, Morphe, Pür Bronze and Brighten, Catrice sekä Morphen DD-paletti) ja mahdollisesti vielä NARSinkin.

Mikä on sun lemppari kasvopaletti, vai suositko yksittäisiä poskipunia tai aurinkopuutereita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti