torstai 4. huhtikuuta 2019

My Makeup Collection: BB-voiteet ja drugstore-meikkivoiteet

Heippa!
Lupailin edellisessä, selektiivisten merkkien meikkivoiteiden kokoelmapostauksessa että seuraavaksi käydään läpi edullisemmat vaihtoehdot yhdessä korealaisten bb-voiteiden kanssa, joten here goes! Fair warning: tämä postaus on PITKÄ, varaudu esim kupillisella teetä tai kahvia ja lautasellisella keksejä.

*-merkityt tuotteet on saatu pr-toimistolta testiin





Kuten näissä postauksissa aina, pyrin etsimään hinnan ja ostopaikan ja linkkaamaan sen tuotteiden yhteyteen. Aiemmat tässä sarjassa ilmestyneet postaukset löydät tunnisteen 'makeup collection' alta.


Käytän paljon korealaista kosmetiikkaa, ja yhdessä ihonhoitotuotteiden kanssa yhtä parhaimmistoa edustavat erilaiset bb-voiteet. Nämä ovat verrannollisia ihan länsimaisiin meikkivoiteisiin peittävyyden ja koostumusten osalta, eli vuosia sitten marketissa myydyt Garnierin bb-litkut voi tässä kohtaa heittää romukoppaan. Täytyy toki muistaa että näissäkin koostumuksia löytyy paksusta ihan juoksevaan ja peittävyyttä täysin peittävästä hyvin kevyeenkin makuun. Näistä kaikki olen ostanut eBaysta (koska ovat huikeasti edullisempia siellä kuin esimerkiksi suomalaisissa nettikaupoissa), ja kun Koreasta tilaa niin ne ovat käytännössä aina aitoja. Eli tilailkaa sieltä, älkää Kiinasta jossa on tarjolla näistäkin niitä feikkituotteita on. Linkkailen ostolinkkejä näissä nyt sekä eBayhin sekä muualle hintojen kera niin voitte niitä vertailla.

Korealaisissa BB-voiteissa on käytännössä aina suhteellisen vaaleat sävyt sillä sielläpäin maailmaa halutaan kasvojen olevan hyvinkin vaaleat. Esimerkiksi Missha tarjoaa muutamia tummempiakin sävyjä, mutta eivät nekään lopulta kovin tummia ole. Tämä kannattaa siis pitää mielessä. Merkkailen kuvausten yhteyteen myös käyttämäni sävyt (jos tarjolla on enemmän kuin yhtä sävyä). Lähestulkoon kaikissa on myös eriasteisia aurinkosuojia sisällytettynä, korealaiset ovat hyvin tarkkoja auringoltasuojautumisen kanssa, se kun vanhentaa ihoa.

Eturivissä Holika Holikan Petit BB:t versioissa Moisturizing ja Bouncing ovat oikein budjettivaihtoehto; molempia (ja useita muita versioita) löytyy esimerkiksi tältä myyjältä hintaan 5,89€ / kappale. Moisturizing:n kuvaus on "Thank to it's hydrating effect, it keeps skin moisturized all the time" ja Bouncing:a kuvaillaan näin: " It's anti-wrinkle and whitening effect helps skin look elastic and vitalized". Suurta eroa en ole näiden välillä kuitenkaan huomannut, molemmat ovat keskipeittäviä ja kestoltaan ihan ookoo, ei mitään erikoista kuitenkaan. Näitä on tarjolla vain yhtä sävyä, joka menee mun vaalealle iholle hyvin.

Näiden vieressä keskirivissä on valkoinen EyeNLip:n Pure Cotton BB-voide on niinikään edullinen vaihtoehto; täältä hintaan 5,78€. Sävyjä löytyy kaksi; minulla vaaleampi 21 Light Beige. Tämä on hintaisekseen tosi hyvä vaihtoehto, ja lupaa olevansa myös vedenkestävä ja sisältävänsä ihonhoidollisia ominaisuuksia (niinkuin jokainen bb-voide) ja kosteuttavan ihoa.

Keskirivin viimeisenä oleva musta tuubi on Misshan Complexion Coordinating BB-Cream näyttää olevan lopetettu tuote sillä en sitä enää eBaysta lainkaan löytänyt. Tämäkin on ihan hyvä vaihtoehto, mutta punaisen tuubin Perfect Coverille se ei vedä vertoja.

Takarivin vasemmanpuoleisin, kaksivärinen Missha Signature Wrinke Fill-Up sävyssä 21 on aika tymäkkää tavaraa, mutta peittävyys on hyvä vaikkakin tämä on helposti iholla vähän rasvaisen tuntuinen jos voidetta raskaalla kädellä iholle laittaa. Tämän pullo on vaihtunut kullanvärillä koristellusta hieman hienostuneempaan, ja hintaa eBayssa esimerkiksi tällä myyjällä on 16,23€. Tästäkin löytyy sävyt 21 ja 23, ja minulla aina yleensä se vaaleampi sävy.

Tämän vieressä on BB-voiteista mun ehdoton suosikkini; Misshan klassinen Perfect Cover, ja sävyssä 21 kiitos (löytyy 4 eri sävyä; yksi vaaleampi ja kaksi tummempaa). Tätä saa ostettua eBaysta sekä tätä isompaa tuubia että matkakokoista, ja tämä täysikokoinen maksaa 8,89€ (vertailun vuoksi K-Citymarketissa hintaa taitaa olla melkein tuplat enemmän?). Tässä on iholle ensin levitettäessä vähän epäilyttävä, harmaahko sävy mutta sienellä levitettäessä väri sulautuu ihonsävyyn ja tekee todella kauniin pinnan joka yhdessä puuterin kanssa pysyy kasvoilla tosi hyvin. Suursuositus tälle!

Tämän vieressä takarivissä (toinen oikealta) on It's Skin-merkin Nutritious Magic BB-voide ja tästä joudun sanomaan että en yhtään muista mitä mieltä tästä olen, siitä on toooodella kauan kun olen tätä viimeksi käyttänyt. Tilanne pitää korjata kyllä asap! En tätäkään enää eBaysta myynnistä löytänyt, sen sijaan merkki tarjoaa muita bb-voidevaihtoehtoja kyllä, esimerkiksi söpöillä siivillä koristettua ja edullisen hintaista Babyfacea.

Etummaisen rivin kaksi pikkuputelia ovat näytekokoja; toinen on Misshan Perfect Cover matkakäyttöön ja toinen Skin79:n Super+ Beblesh Balm joka on saanut hyviä arvosteluja muttei mun muistaakseni ollut mitenkään erikoinen. Täysikokoisen version voipi ostaa eBaysta, hinta 23,11€, myynnissä on näitä näytekokojakin jotka luonnollisesti edullisempia jos kokeilla haluaa. Näitä löytyy muutamia eri versioita erivärisissä pulloissa jotka sopivat eri ihotyypeille. Tämä pinkki on tarkoitettu sekaiholle, joka taittaa vähän öljyiseen päin. Ehkä tämä siksi ei toiminut mulla niin hyvin, kun oma iho on varsinkin talvisin kuivempaan suuntaan.


Sitten ihan tavan meikkivoiteisiin (joita löytyy aikamoinen kasa, I can assure you..). L'Orealin Infallible Pro-Matte taitaa kuulua niihin joita ei Suomesta tällä nimellä taida saadakaan. Ebaysta olen omani ostanut taannoin, mutta mitään tiettyä kauppaa ei nyt näytä olevan joka näitä myisi, joten sieltä selaamaan jos tämä kiinnostaa. Tämä on yksi mun suosikeista, tosi kaunis mattapinta joka kestää hyvin ja levittyy kuin unelma sienellä. Mun sävy on 102 Shell Beige. Jos jostain löytyy niin suosittelen suuresti kokeilemaan!

Mun toinen suosikkikoostumus on Lumenen Matt Control (tai nykyiseltä nimeltään ja pakkaukseltaan hieman erinäköinen pelkkä Lumene Matte Foundation) jota saa esimerkiksi Sokokselta (ja jokaisesta paikasta missä Lumenea ylipäätään myydään) hintaan 13,90€. Tämä on Lumenen meikkivoiteista mun mielestä paras koostumukseltaan, pysyy iholla kauniina ja mattaisena. Pystyn käyttämään tästä kahta sävyä (0 ja 1), nämä kaksi näyttävät nyt olevan sävyä 1 Classic Beige.

En tiedä myydäänkö tätä Essencen Camouflage 2in1 Make-Up & Concealer (ilmeisesti ei) mutta tällä tuntui olevan suuri määrä faneja kyllä. Ja olihan tässä ihan hyvä peittävyys, mutta mun mielestä kakkuuntui iholla aika helposti vaikka lupaa "no mask-effect". Käytän sävyä 10 Ivory Beige joka oli käsittääkseni vaalein (muttei mikään vaalein mahdollinen todellakaan).

Jenkkiläistä drugstore-osastoa edustaa tuo Covergirlin Ready, Set, Gorgeous Fresh Complexion Oil-Free Foundation sävyssä 115 Buff Beige. Olen tämänkin tilannut eBaysta, ja tästä sitä saa aika edullisesti suoraan Australiasta (yht. 10,09€). Tämä on ihan peruskiva hajutonmauton, ei suuria tunteita kumpaankaan suuntaan. Käyttelen pikkuhiljaa pois. Edullinenhan tämä on, ja esimerkiksi Youtubessa tämä keikkuu kyllä jonkin verran suosikkilistoilla.


Revolution Beautyn (ent. Makeup Revolution) Matte Base Pore-Blurring Full Coverage Foundation nimensä mukaisesti todella full coverage, ja toki samalla peittää myös (ainakin hetkeksi) myös ihohuokoset mutta ajan kuluessa ne tuntuvat tulevan kyllä varsinkin nenältä esiin (tai sitten en ole löytänyt tarpeeksi tehokasta primeria siihen hommaan). Tämän merkin tuotteet ovat ilahduttavan edullisia (tämä yksilö 5,99€), ja niitä saa tilattua helposti suoraan merkin omilta sivuilta Suomeen, yli 45€ tilauksiin ei lisäksi tule postikuluja lainkaan ja alvitkin voi (ainakin toistaiseksi, voi Brexit) unohtaa kun tuotteet tulevat Briteistä.

Lumenen Blur ei vedä vertoja mun listoilla tuolle mattaversiolle. Olen tätä joskus käyttänyt, ja nyt ostin uudelleen testiin mutten ihan ole päässyt vielä sinuiksi. Tuntuu että tämä menee kasvoilla omituisen näköiseksi eikä ollut kovin peittäväkään. Valikoin vaaleimman sävyn 0 Light Ivory, joka passaa kyllä ihan hyvin muttei kaikista vaaleimmalle iholle käy kylläkään. Tämä on vähän kalliimpi kuin tuo Matte, Sokoksella 16,90€. Sama hinta lienee kaikkialla jos oikein muistan, tarjoukset luonnollisesti poislukien.

Tätä seuraavaakaan L'Orealia ei mun mielestä Suomessa myydä, tämä on superpaksua jankkia nimeltään Infallible Total-Cover. Tätäkin saa eBaysta tilailtua eri myyjiltä, esimerkiksi Briteistä tilattuna hintaa tulee postikulujen kanssa yhteensä n. 19€. Tämä on mun mielestä tosi kakkumaisen fiiliksen tekevä ja niin paksua että sitä on hankala saada kasvoille häivyteltyä. Kiinnittyy myös kuiviin kohtiin. Pitää nyt vielä kokeilla miten toimisi öljyisemmällä iholla kun kesä on tulossa, ja etsiä tälle uusi koti jos ei vaan mulle sovi. Mulla on tästä sävy 301 Classic Ivory.

Maybellinen Fit Me Matte & Poreless oli pitkään käytössä vain kesäisin, sillä iho oli enemmän kuiva talviaikaan. Nykyisin ihon kosteustasapaino pysyy huolellisen hoidon ansiosta kohtuullisena myös talvella, joten olen tätä käyttänyt nyt vuoden ympäri. Tämä on kivan kevyt koostumukseltaa, levittyy hyvin niin sienellä kuin siveltimelläkin ja pysyy mukavasti. Peittokykyä saisi ehkä olla vielä hitusen enemmän, mutta se nyt on personal preference. Maybellinea saa, kuten kaikki varmasti tietävät, supermarketeista kautta maan eikä hintakaan ole paha, Sokokselta vaikkapa 9,90€. Sävyjä on mukava määrä, 20 erilaista tummasta vaaleaan. Mulla sävy 105 Natural Ivory, vaaleampia eri pohjasävyillä löytyy muutamakin eri.

NYXin Stay Matte But Not Flat ei ole kovinkaan monen suosikki, mutta mulle tämä on toiminut aina ihan mukavasti. Ei ole se pitkäkestoisin eikä mattaisinkaan, mutta peruskiva arkimeikkivoide. NYXia saa Stockalta ja Sokokselta, hintaa kohtuulliset 9,50€ ja sävyjä 28. Mun sävy on 01 Ivory joka on käsittääkseni vaalein saatavilla oleva.

Toinen Revolution Beautylta hiljattain tilaamani meikkivoide on tuo reunimmaisin putkilo nimeltään Full Cover Camouflage. Mun mielestä Matte Base oli peittävämpi ja parempi kaikin puolin muutenkin, tämä meni myös vähän hassunnäköiseksi hetken päästä ja alkoi karkaamaan joistain paikoista kokonaan pois. Mulla on tästä sävy F2 (en tiedä mikä aivopieru kävi etten tilannut molempia samassa sävyssä eli F2) mutta se ei ole liian tumma mulle kuitenkaan. Hintaa on hieman Matte Basea enemmän, tämä on 7,99€.


Sitten muutama näytekoko; Make Up For Everin Ultra HD on tosi hyvä ja pitäisikin ostaa se täysikokoisena (esimerkiksi Feeluniquelta, hinta 37,80€). Tämä sävy on R230, mutta se on aavistuksen tumma. Isadoran Natural Matt sävyssä 10 Matt Porcelain on muistaakseni ihan ookoo, en ole tätä nyt hetkeen käyttänyt. Ei kuitenkaan mitään suosikkiosastoa. Eleviltä löytyy täysikokoisena hintaan 16,10€.

Jos puhutaan tuotteista joiden hypeä en ymmärrä niin tämä Lumenen Instant Glow Beauty Serum (tässä aavistuksen liian tumma sävy, medium universal) on yksi niistä. Tai ehkä vaan oma iho ja preferenssit vaatii peittävämpää tavaraa. Tämä on vähän kuin sellaista ikivanhaa Garnierin bb-litkua levittäisi iholle (kuvaillaankin sanalla "sävyseerumi" - ei tee mitään mutta sotkee kädet levittäessä. Tällainen kuva mulle on tästä jäänyt kun täysikokoisen joskus omistin - pitäisikin varmaan nyt kokeilla uudelleen että onko mielipide muuttunut. Saisihan puuteria päälle kerrostamalla vähän peittävyyttä lisää mutta se taas vähän vesittää tuon glow-efektin.. Katsotaan. Täysikokoinen puteli maksaa huimat 34,90€ - not worth it in my humble opinion. Sävyjä on saatavilla 3 erilaista. Quit angst nyt. :D


Okei kuka jaksaa vielä lukea :D Eturivin ekana Essencen #InstaPerfect Liquid Makeup joka muistaakseni lanseerasi viime vuoden loppupuolella. Tämä on nimensä mukaisesti hyvinkin juoksevaa, ja levittyy mun mielestä parhaiten siveltimellä, mutta menee iholla omituisen näköiseksi ja karkailee jättäen kaljuja läikkiä. Ei jatkoon. Kärkkäiseltä tätä kuitenkin saa (ja varmaan kaikista paikoista jotka Essencea myyvät, mun mielestä tämä on valikoimissa vielä) hintaan 5,59€. Mitään kovin mairittelevia arvioita tämä ei ainakaan Kärkkäisen sivuilla ole saanut. Oletteko te saaneet tämän toimimaan? Ainoa hyvä asia truly tässä on sävy, 10 Cool Porcelain passaa mulle hyvin.

Colourpopin No Filter Foundation Stix on niinikään suhteellisen budjettivalinta; hintaa on $10 ja tilaus onnistuu merkin sivuilta suoraan. Kannattaa pitää mielessä että jos tuotteiden yhteishinta ylittää 22€ niin ALV on maksettava paketin Suomeen saapuessa. Colourpopilla on usein ilmaisten postikulujen tarjous, joten niitä kannattaa hyödyntää niin voi tilata vaikka yhden tuotteen kerrallaan ja välttää näin verojen maksun. Yli 50 dollarin tilauksiin saa aina ilmaisen toimituksen.  Kasvotuotteista peitevoiteen jälkeen nestemäinen meikkivoide lanseerasi seuraavana, ja jokin aika sen jälkeen myös tämä puikkomuotoinen meikkivoide. Tämä on yksi harvoista stickeistä jonka olen saanut omalla iholla toimimaan, ja tykkään tästä. Sävyjä on tarjolla 30 erilaista (mun sävy on 07N Fair) joten jokaiselle varmasti löytyy omansa. Samaa sarjaa on tosiaan peitevoiteen ja nestemäisen meikkivoiteen lisäksi (joka sekin on varsin kiva) pressattu puuteri ja irtopuuteri mutta niitä en ole vielä päässyt kokeilemaan.

Eturivin oikeanpuoleisin on myös edullinen, Catricen HD Liquid Coverage Foundation. Tämän kanssa koin joku aika sitten ahaa-elämyksen - olin unohtanut töihin lähtiessä ottaa siveltimen ja sienen mukaan ja jouduin levittämään meikkivoiteen käsin - ja voi jumpe miten hyvin tämä toimi siinä! Pohja pysyi kauniina iltaan asti ja peittävyys oli erinomainen. That said, koen sormillalevityksen liian aikaavieväksi ja sotkuiseksi joten sivellintä tämän kanssa käytän enimmäkseen kun kyseessä on koostumukseltaan hyvin juoksevaa tavaraa. Tätä myydään joka paikassa jossa Catricen ständi on, mutta esimerkiksi Kärkkäiseltä saa tilattua hintaan 7,99€. Sävyjä ei ainakaan vielä montaa ole saatavilla joka on harmi, kaikki meistä kun eivät ole vaalean ihon omaavia. Mulle sopiva sävy on 010 Light Beige. Tässä on tuollainen pipettipullo joten meikkivoiteen määrää pystyy hyvin kontrolloimaan.

Takarivin vasemmaisin on hyvin viimeaikainen ihastus; Physician's Formula ilmaantui Suomen Citymarketteihin (hyvin harvaan kylläkin, en tiedä miksi) ja ostin testiin tämän Healthy Foundation-meikkivoiteen sävyssä LC1. Ja tämä on ihana! Tässä on iso, peitevoiteissa usein nähty (samoin Tarten Shapetape-meikkivoiteessa) doe foot-applikaattori jolla tämä levittyy helposti ja on vaivaton buffata sienellä tai siveltimellä ihoon. Peittävyys on keskiluokkaa mutta tämä luo iholle yhdessä puuterin kanssa tosi kauniin pinnan ja kestää kiitettävästi. PF ei ole markettimerkeistä se edullisin; tällä hintaa 17,90€ mutta ei se toisaalta kovin paljoa näin hyvästä meikkivoiteesta ole. En ole muuten ollut tietoinen että Adlibris myy nykyään myös meikkejä, mutta ainakin joitain sävyjä sieltä saa tilattua aavistuksen edullisemmin (16,10€).

Revolution Beautyn dupe (niin peite- kuin meikkivoiteessa) Tarten Shape Tapelle on tämä Conceal & Define jossa ihan samanlainen pullo ja applikaattorisauva (kuten myös yllämainitussa PF:n tuotteessa). Merkin tuotteita saa siis ihan Prismasta (melko rajoitettua valikoimaa kylläkin) mutten ole nyt varma onko tämä meikkivoide valikoimassa. Merkin omilla sivuilla hintaa on 10€. Tämä on ihan ookoo kaikinpuolin, mutta PF:n versio vie kyllä voiton joka kategoriassa. Sävyjä on tarjolla kiitettävästi tummasta vaaleaan.

Wet 'n Wildin Photofocus on tilattu aikoinaan eBaysta (mulla sävy Porcelain) mutta saapa tätä Cocopandaltakin, tällä hetkellä tarjoushinta 6,15€ joten suhteellisen steal! Kannattaa tilata kokeiluun, tämä on kiva kaveri, peittää hyvin ja kestää kohtuullisesti. Tässä on aika voimakas tuoksu (tulee mieleen vähän liima tms kemikaali) joten tuoksuherkille ei ehkä se paras valinta. Itseä ei tuoksut haittaa ja se haihtuu kyllä iholle levitettäessä. Eikä ainakaan omalle iholle ole aiheuttanut näppyjä tms reaktiota. Tässä on vähän omituinen "applikaattori", se on kuin pieni lapio :D


Paesen Lush Satin on kyllä aika vanha kaveri, tilattu aikoinaan Kosmetologikauppa.fi:sta ja saapa tätä sieltä edelleen hintaan 17,90€. Tässäkin on suht voimakas tuoksu muistaakseni; en ole kyllä hetkeen tätä käyttänyt joten en tarkkaan muista ominaisuuksia. Pitäisikin korkata taas ja tarkistaa onko vielä käytettävää; ei tämä ainakaan ulkonäöllisesti ole koostumukseltaan muuttunut eikä esimerkiksi erottunut ainesosiltaan tms. Tämä sisältää mango- ja papaijauutetta sekä koktailin vitamiineja (A, E, C) jotka lupaavat ravita aikuisempaakin ihoa.

Lisää Essenceä! Fresh & Fit Helthy Glow ei taida olla enää saatavilla kun Essence päivittelee tarjontaansa hyvin usein, mutta mulle tämä ei muodostunut lainkaan suosikiksi; usein nämä hehkua lupaavat ovat mulle liian kevyitä ja toisaalta öljyisen näköisiä eivätkä pysy tietenkään mattana jota itse meikkipohjalta 99% ajasta haluan. Tämä on sävyltään 20 Fresh Nude joka on toiseksi vaalein saatavilla oleva. Tätä myydään nähtävästi edelleen Tokmannin nettikaupassa hintaan 6,25€. Mitä olen kauneusfoorumeja lukenut niin Suomessa tällä on ainakin vankka kannattajakuntansa joten jos haet glow'ta ja hehkua meikkipohjaltasi niin kokeile ihmeessä tätä!

Kicks toi markkinoille paljon uusia meikkituotteita, mutten nyt ole ihan satavarma ovatko nämä Lasting Full Coverage* ja Perfecting Base* ihan uusia vaiko eikö (miten huono muisti pitää olla, olin justiinsa pari viikkoa sitten pr-toimistolla käymässä näihin tutustumassa..). Näistä kahdesta Perfecting Base on mun suosikki; tosi kaunis pohja tulee vähällä vaivalla. Tämä on mun mielestä peittävämpi kuin Lasting Full Coverage vaikka pullojen kyljessä lukee tälle peittävyys 3/5 ja toiselle 5/5. Go figure. Molempien ovh on 19,90€, mutta ovat nyt Kicksillä tarjouksessa hintaan 14,92€. Olin tosi iloisesti yllättynyt näiden laadusta - go Kicks! Nämä molemmat ovat vaaleimmassa sävyssä 01.

Bourjoisin Healthy Mix tuli mulle eräältä bloggaajakollegalta mutta pakko sanoa että meistä ei tullut kavereita sitten lainkaan. Tuntuu ettei tämä pysy kasvoilla sekuntiakaan ennen kuin karkaa johonkin, naama rasvoittuu ja kaikki on pilalla. Hyh, en suosittele. Jos tämä teidän suosikki kuitenkin on tai haluatte muuten vain kokeilla niin tilaus onnistuu esimerkiksi Lookfantasticilta, jossa putelin hinta on 12,95€. Sävyjä tarjolla huikeat 3. Feeluniquella sentään muutama enemmän. Mulla sävy 51 Light Vanilla.


Tätä Lorkun uutta Infallible 24H Fresh Wear on Youtubessa pitkinpoikin hypetetty ja innoissani nappasinkin sen Citymarketista mukaan kun sitä täällä bongasin. Ajattelin ettei se nyt millään ole tänne asti vielä saapunut mutta olikin. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan (on kyllä meikkipussissa mutten ole nyt jaksanut meikata pariin päivään vaikka tarkoitus oli) mutta odotukset on kovat. Tällä on hintaa esimerkiksi Kicksilla 17€ jos et vaikkapa Citymarkettiin ostoksille pääse (siitä en ole varma että onko tätä esim Prismassa).

Rimmelin valkokorkkinen Lasting Finish piti pitkään perää Bourjoisin kanssa mun inhokeissa, mutta nyt kokeilin tätä pitkästä aikaa ja levitin nimenomaan siveltimellä ja AVOT, lopputulos oli kiva ja voin nyt siis siirtää tämän inhokeistani ihan ookoiden arkimeikkivoiteiden joukkoon. Vieläkään tämä ei mikään varsinaisen pitkäkestoinen ole ja saattaa ajan kuluessa vähän karata nenältä yms, mutta it's doable. Tässä on SPF20 ja sävy 091 Light Ivory. En enää löytänyt tätä mistään myynnistä joten on joko lopetettu tai nimeä vaihdettu, pakko rehellisesti tunnustaa että nyt en tiedä. Informoikaa kommenttikenttään jos tietoa on, kiitos!

Lisää Catricea! 24H Made To Stay Make Up lupaa kestää kasvoilla 24h (kuka tarvitsee sitä kasvoillaan niin kauan, one can wonder) mutta muistaakseni ei ollut siinä mitenkään ylivertainen. Muutenkin vähän hajuton ja mauton. Etsiskelin ympäri nettiä mutta tätäkään ei taida olla enää saatavilla. Ei haittaa minua, aikaisemmin mainittu Liquid Coverage on paljon parempi. Sävy mulla oli tässä 005 Ivory Beige, eli asteen vaaleampi kuin tuossa LC:ssa.

Maybellinen Superstay 24h Full Coverage reivasi ympäri Youtubea kun se lanseerattiin, ja kovat odotukset oli mullakin kun tämän Lontoosta Superdrugista nappasin mukaan (nykyään saa jo Suomestakin). No, on tämä ihan kiva muttei mikään super. Täytyy levittää tosi ohuelti, muuten kakkuuntuu ja karkailee. Ei ehkä tosi kuivalle iholle mitenkään optimaalisin. Tällä hetkellä Sokoksella tarjouksessa 12,40€ (norm. 15,50€). Mun ihonsävyyn oli sopiva sävy 03 True Ivory.


L.A. Girlin PRO.Coverage Illuminating-meikkivoiteesta mulla on vaan tämä valkoinen versio muiden voiteiden vaalentamista varten, sillä tästä saatavilla oleva vaalein sävy on oikeasti todella tumma. Ei mitään toivoa että sitä voisi sellaisenaan käyttää. Jos olet tummempi-ihoinen niin esimerkiksi oletkaunis.fi myy tätä hintaan 9,90€.

Revlonin Colorstayn muistaakseni nappasin mukaani vuosi sitten Lontoosta, ja olen tästä kyllä tykännyt, peittää hyvin. Ja on Youtubessa muutamienkin gurujen lemppari tämä. Sävy on vähän turhan tumma (110 Ivory) mutta it's doable. Tämä on siis seka/öljyiselle iholle ja kesällä tämä saakin varmasti enemmän käyttöä. Cocopandalta saapi tilattua, hintaa tarjouksessa (milloin Cocopandalla ei nyt olisi about kaikki tarjouksessa :D) 9,05€ (normaalihinta 16,50€ joten aika hyvä ale!)

Milanin Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation & Concealerin kanssa mulla on vähän omituinen suhde - olen omistanut sen monissa eri sävyissä aikaisemmin ja ne on kaikki olleet liian tummia enkä muutenkaan ole päässyt täysin sinuiksi ja ymmärtänyt lukemaani hypeä tästä. Milani kuitenkin jossain vaiheessa julkaisi tähän uusia, vaaleampia sävyjä ja tämä 00A Porcelain on edelleen pikkuisen tumma (ja muistaakseni hapettuu hieman, mikä ei ole ongelma juuri minkään meikkivoiteen kanssa mulla henkilökohtaisesti) mutta menettelee. Onhan tämä peittävä, mutten ole saanut tätä kestämään kovinkaan hyvin iholla sen menemättä rumannäköiseksi. Parempi levitellä siveltimellä, niin voidetta tulee iholle ohuempi kerros ja on siten nätimpi. Tätä saa tilailtua muunmuassa Eleveniltä hintaan 17,40€.

L.A. Girlin ehdottomasti parempi meikkivoide on tämä Pro.Matte Longwear joka pysyy iholla suhteellisen hyvin mattana (toki puuteria on aina päällä) eikä kakkuunnu. En ole tätäkään hetkeen ehtinyt käyttää mutta pitääkin nostaa rotaatioon mukaan. Tätä meikkivoidetta myy esimerkiksi Beauty Bay, ja hintaa maltilliset 11€. Merkki on hyvin edullinen muutenkin, ja esimerkiksi saman sarjan peitevoide on tosi suosittu (vaikkakin vaaleat sävyt ainakin ennen loistivat poissaolollaan.. Mulla löytyy siitä punaisuutta taittava vihreä versio - mutta niistä lisää peitevoiteiden omassa postauksessa!)


JA VIHDOIN päästiin loppuun asti, ylläolevassa kuvassa mun ehdottomat suosikit näistä bb- ja markettipuolen meikkivoiteista. Jokainen näistä jättää superkauniin pinnan, pysyy (ainakin puuterin kanssa) mattana ja kestää päivän ajan hyvänä. Suosittelen siis jokaista näistä lämpimästi, jos haluat jotain uutta ja suht edullista kokeiluun.

Mitkä on teidän must-havet tästä kategoriasta?

6 kommenttia:

  1. Onpas hyvä katsaus drugstore-meikkivoiteisiin. Kiitos:)

    VastaaPoista
  2. Täh? Mä luulin, että oon jotenkin sekasi ku mulla on jotain 10 meikki/bb/cc-voidetta .. haa! Mutta hassua kyllä vain 1 sama kuin Sinulla, toi Lumenen seerumi.. jota käytän jonkun muun seassa, liian limainen jotenkin ja liian tummakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä annoin omani miehen siskolle, hänelle just sopiva sävy ja muutenkin kun ei juuri meikkiä käytä :)

      Poista
  3. Joo, mäkin olen ajatellut olevani sekaisin ,kun mulla on niin monta meikkivoidetta,mutta hyvä että joku muukin on.Olenpa hyvässä seurassa:) Sulla on kyllä enemmän ku mulla noita.Tai ehkä mun pitäisi ensin laskea omani,jos nyt löytäis ensin kaikki;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla vihdoin kaikki samassa paikassa kun muutettiin viime syksynä ja sain huoneen pelkästään tälle harrastukselle (tai miehen tietokonepöytä yhteen nurkkaan ahdistettuna) :D

      Poista