tiistai 16. huhtikuuta 2019

My Makeup Collection: Kulmakynät ja -geelit



Heippa!
On aika meikkikokoelmapostausten seuraavan osion; rutiinissa seuraavaksi kulmatuotteet.
Teen kulmani yleensä kulmakynällä, ja päälle laitan väritöntä kulmageeliä (joskus harvoin värillistä, jos siltä tuntuu). Vaalensin hiuksiani äskettäin radikaalisti, joten suurin osa vanhoista kulmajutuistani ei ole enää käyttökelpoisia, mutta toki olen hankkinut vaaleampia vastaavia tilalle. Tässä postauksessa esittelen siis lähinnä näitä tämänhetken käytössäolevia, mutta vilahtaa kuvissa tuo tummanruskeaa sävyä toisteleva joukkokin.

Mullahan on kulmissa parin vuoden takainen microblading, joka edelleen on suht näkyvä ja sen mukaan teen kulmatkin - tosin teen niistä pikkuisen paksummat ja hännän vähän pidemmälle sekä väritän alkua vähän enemmän.



Näissä kulmageeleissä on nyt mukana kaikki mitä omistan, mutta värillisistä mukana on pari tummempaakin jotka eivät käytössä nyt ole.
Benefitin Gimme Brow tuli joskus muistaakseni Ipsyn mukana, ja tämä on sävyssä 3 joka on auttamattomasti liian tumma. Tässä on pikkuruinen harja joka on hyvä tarkkaan työskentelyyn, eikä tuotteessa muutenkaan mitään vikaa ole.

The BrowGalin tumma kulmageeli niinikään ei ole nyt käytössä, mutta pidän tästä kovasti, harja on pieni ja sävy ei liian lämmin.

Miss Beauty Londonin Brow Gel ei kuulu suosikkeihin - tuotetta tulee ison harjan mukana liikaa ja sitä on hankala hallita, varsinkin kun heitän kulmageelin aina kynän päälle enkä tarvitse niin superisti pigmenttiä siihen.

Lumenen Eyebrow Shaping Gel toimii sekä värittömänä että värillisenä versiona - tämä on näistä se jota voin käyttää nyt vaaleampienkin hiusten kanssa. Tässä sävy 2 Harmaanruskea, mutta vaaleampi sävy 3 Vaaleanruskea voisi olla vieläkin parempi.


Sitten värittömiin. Kuten juuri äsken mainittu niin Lumenen väritön geeli toimii hyvin, harja on tarpeeksi pieni eikä tuotetta tule liikaa, vaan kiinnittää kulmat nätisti ja kestää hyvin.

Catricen Lash & Brow Designerin harjasta en tykkää - se on kovin iso ja toiselta puolelta tosi pitkäpiikkinen. Käyttelen kuitenkin pikkuhiljaa pois, sillä itse geelissä ei ole mitään vikaa.

Essencen Lash & Brow Mascara on mun mielestä täysiverinen kulmageeli, en osaisi tätä ripsiin käyttää (mainostaa hoitavansa ripsiä, tiedä siitä sitten). Mutta kulmissa tämä toimii tosi hyvin ja tämä on yksi ihan suosikeista tällä saralla. Tuotetta tulee tarpeeksi mutta ei liikaa, ja tässä tuo isompi harja ei haittaa jostain syystä laisinkaan. Suursuositus, tämä taitaa kustantaa jotain 3 ja 4 euron välillä ja puteli on suhteellisen kookas.

Tarten Tarteist Brow Gel on ihan peruskauraa, ei säväytä mutta käytän kyllä pois. Colourpopin Brow Boss Geliä tulee harjan mukana aika runsaasti ja se näyttää joskus kulmissa vähän hassulta, but I don't hate it. Jos taas haluat pelkältä alkoholilta tuoksuvan geelin, niin hommaa ABH:n Clear Brow Gel. Liimaa kyllä kulmakarvat hyvin paikalleen, mutta alkoholin tuoksu on todella vahva enkä tiedä miten tämä herkemmälle iholle sopisi.





Ylimmässä kuvassa siis koko valikoima, keskimmäisessä swatchailemisen tuloksia ja viimeisimmässä miltä käsi sen jälkeen näytti - jotkut kynistä ovat niin kuivia ja teräviä että raapivat ihoon skraadut ja punoitti jonkin aikaa - not cool.

Mun melkein kaikissa kynissä on harja toisessa päässä, joka on hyvä juttu jos unohdan varsinaisen harjasiveltimen esimerkiksi kotiin.





Kicksin Eyebrow Designer sävyssä Dark Blonde on oikein hyvä mun kulmille tällä hetkellä. Toisessa päässä on harja, ja koostumus on aavistuksen kuiva mutta silti suht pigmenttinen ja vaivaton käyttää.

ModelCO Instantbrows sävyssä Light/Medium on myös tarpeeksi vaalea, ja tässä on sellainen kolmionmuotoinen, alhaalta pyöritettävä pää joka ei ole mun suosikki mutta saan sen kyllä toimimaan. Koostumus on suht pehmeä ja tätä ei tarvitse ihoon painaa ja raapia.

IsaDoran Brow Powder Pen on myös peruskynämuotoinen, mutta koostumus on Kicksin kynää pehmeämpää. Pidän tästä kovasti.

Sugarin Arch Arrival Brow Definer sävyssä Taupe Tom on aikalaisen tumma taupeksi, mutta sävy on kylmähkö ja pystyn tätä kyllä kevyellä kädellä nytkin käyttämään. Tässäkin on sellainen kolmionmuotoinen, rullattava pää.

Winkyluxin kulmakynä taisi tulla Boxycharmin mukana aikoinaan, ja tässä ei sävyä tai tuotteen nimeä ole mainittu lainkaan, kynä itsessään on kyllä valko-kultaisena kaunis. Tässä on edellisen tapaan aika tumma sävy, mutta it's doable.

Lumenen Eyebrow Pencil-kyniä mulla on kaksi, tosi vanha ja vähän uudempi, molemmat sävyssä 3. Nämä on olleet luottotuotteita jo pitkään - koostumus on juuri sopivan pigmenttinen ja sävy erinomainen nyt vaaleille hiuksille. Tummille hiuksille omaan kyllä omansa myös. Lumenen uudet kynät ei mun mielestä pärjää näille klassikoille.

Essencen Eyebrow Designer on ihan perus kynämuotoinen tuote, sävy 05 Soft Blonde toimii tällä hetkellä hyvin. Tämä on oikeastaan aika vastaava tuon edellisen Lumenen kanssa - toimi siis mulle hyvin. Ei kuitenkaan ihan Lumenen veroinen, sillä vaan kulmat onnistuu lähes aina vaikeudetta.

Essencen Eyebrow Pomade Pencil houkutti jo ihan nimen takia - kynämuotoista pomadea? Kyseessä on aika pehmeän koostumuksen omaava, pigmenttiä löytyy ja kevyellä kädellä täytyy käyttää jos haluaa luonnollisuutta tavoitella. Sävy on 20 Brown, aavistuksen tumma, voisin hankkia tämän vaaleammassa sävyssä mikäli tätä on enää saatavilla. Tässä on päässä tuollainen hassu pieni silikoniharja, joka toimii aika hyvin häivyttämään lopputulosta.

Kicksin Powder Brows sävyssä Blonde on tosi samankaltainen ylemmän Essencen kanssa, ihan päässä olevaa harjaa myöden, ja ominaisuudet on samanlaiset - Kicksin omalla hintaa on vaan noin 10€ enemmän. Satsaisin siis tuohon Essencen vastaavaan!





Mulla on vain 1 kulmapaletti, Manna Kadarin ja sekin on toistaiseksi käyttämätön. Tuon viimeisen kuvan keskellä oleva valkoinen tuubi on hauskasti pomade-muotoinen - toisessa päässä siis pomade ja toisessa päässä pieni sivellin jota dipataan itse tuotteeseen. On tosi pigmenttinen ja kauniit kulmat sai aikaiseksi - harmi että sävy ei nyt kylläkään käy. Selektiivisestä kosmetiikasta mulla löytyy muutama eri ABH, Lancome, Benefit ja MAC sekä The BrowGal. Tykkään näistä kaikista kovasti (ABH Brow Wizista ehkä vähiten - turhan kapea kärki mun makuun ja suht kova koostumus) ja mietiskelenkin vaaleampien ostamista vakavasti.

Markettikosmetiikan puolelta löytyy Lumenea, Essenceä, Pretty by Flormaria ja muutamaa muuta. Näissäkään ei mitään vikaa ole ja jokainen oli oikeastaan käytössä (niin selektiiviset kuin markettituotteet) omalla vuorollaan.

Sellaisia kulmajuttuja mulla - mikä sun luottotuote tässä kategoriassa?

4 kommenttia:

  1. Ompas sulla aika kiva arsenaali :) Monia tuttuja, kuten Lumenen Eyebrow Shaping Gel, jota käytän vaihdellen Essencen Lash & Brow Mascaran kanssa.
    En muuten tiennyt että sitä vois ripsillekin käyttää vaikka tosiaan, niinhän siinä lukee.

    Mä oon käyttänyt mm Catricen kulmakynää joka on aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Mulla on ikävä niitä Lumenen vanhoja kulmakyniä, käytin sitä sävyä 3 varmaan parikymmentä vuotta, mut nyt tän uusimman tuoteuudistuksen jälkeen se sävy on ihan liian tumma blondille :( Mut onneks toi Essencen 1,90€ hintainen kynä wörkkii ihan hyvin, käyttelen sitä kunnes parempi tulee vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi sävyuudistukset on hölmöjä, miksei vois vaan pitää samaa sävyä :/ Essencen on kyllä toimivia!

      Poista