sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Bettebox - Huhtikuu '19




Heippa, ja mukavaa sunnuntaita! Toivottavasti teillä on ollut rentouttava viikonloppu ja säät suosineet - me huristeltiin anoppilaan keski-Suomeen viikonlopuksi, ensi viikonloppuna kun on pääsiäinen ja pitkät vapaat jotka vietetään tehokkaasti kotona köllötellen.

Huhtikuun Bettebox saapui muutama päivä sitten, ja mulla on vähän kaksijakoiset fiilikset tästä. Muutama tuote oli oikein mieluisa, ja muutama sitten aika plääh-osastoa, eli aikalailla 50/50 mitä tulee siihen mitä tuotteita jätän itselle ja mitä lähtee eteenpäin perheelle ja kavereille. Teemana oli Fresh It Up, ja oikeastaan tuotteet olivat aika hyvin teeman mukaisia.

* boksi saatu blogia varten yhteistyönä



Ensin muutama näyte. Kenzon Flower Eau De Vie olikin pitkästä aikaa tosi hyväntuoksuinen - tämän normiversio oli nimittäin ihan ensimmäinen hajuvesi minkä ikinä omistin kun isäni toi sen jostain mulle tuliaiksi. En ollut varmaan kun ehkä 13-14vee silloin. Tykkään näistä pikkuruisista spray-pulloista kovasti niinkuin olen ennenkin sanonut - kivoja matkoilla mukana ja hyviä testaamaan sitä miltä tuoksu omalla iholla tuntuu ja tuoksuu ennen mahdollisen täysikokoisen pullon ostamista. Tässä nuotteina Bulgarian ruusua, inkiväärin kuorta sekä appelsiininkukkaa ja tonkapapua. Kiva ja raikas kesätuoksu.

Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups hiusten tuoksuliinat jäi mulle käyttötarkoitukseltaan hieman mysteeriksi - miksi haluaisin hiuksiin tuoksua kun käytän hajuvettä? Eikä hiukset näytä yhtään sen puhtaammilta kun tätä niihin sivelee? Tämä sanoo kyllä raikastavansa hiuspohjaa minttu- ja teepensasuutteen avulla mutta uskoisin kuivashampoon olevan silti parempi vaihtoehto (ja niissä tulee yleensä myös tuoksua mukana). Näitä saa hintaan 9,90€ / 8kpl eli tälle yhdelle liinalle jää hintaa 1,24€. Saa muunmuassa Stockmannilta.

Coffee Pixelsin Coffee Bar-patukka on myös ihmetystä aiheuttava - onko tämä siis kahvinpurua pressattuna patukkamuotoon vai mitä? Tuotekortissa ei tästä lisätietoa ollut, mutta Lifen sivuilta kopsattua: "Suklaan kaltainen, kahvin makuinen kofeiinipitoinen syötävä välipala, joka on valmistettu kahvipavuista ja kahvimarjasta". Ja näyttää ilmeisesti suklaalevyltä. Hmm, pitäydyn Batteryssa tai jäälatessa (tai työpaikan kaakaokahvissa!) jos kofeiinia tekee mieli. Näiden hinta esim Lifen sivuilla on 2,50€ / patukka.


Lumenen uutuusripsiväri (Essential Volume Mascara) lupaa tehdä ripset tuuheammiksi, pidemmiksi ja kauniin kaareviksi. Sisältää ripsiä hoitavaa tupasvillaa sekä luonnollista alkuperää olevia kuituja jotka auttavat tätä pidennysefektiä. En ole ikinä itse oikein löytänyt kuituripsareiden hienoutta, mutta testaan tätä toki mielelläni. Harja on sopivan kokoinen, ei liian iso kuten Lumenen olisiko True Mystic-ripsivärissä? Tälle on annettu hinnaksi n. 9,90€ ja Lumeneahan saa melkein joka paikasta. Ja tuubi on kivanvärinen, siitä ilman muuta plussaa :D



 N.A.E (eli pidemmin Naturale Antica Erboristeria) on uutuusmerkki, jota ilmoitetaan saavan hyvinvarustelluista kaupoista ja tavarataloista. Merkki on vegaaninen ja sen pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä. Bokseissa vaihtelivat tämä suihkugeeli sekä kosteuttava deodorantti, ja olisin itseasiassa kokeillut mieluummin sitä sillä tämän suihkugeelin tuoksu on aika paha mun nenään (sellainen luonnonkosmetiikallinen, eikä hyvässä mielessä) ja suihkugeelejä löytyy noin sataviiskymmentä putelia jo ennestään). Molempien hinta on noin 4€ eli suuresta satsauksesta ei ole kyse. Ja kannattaa ilman muuta käydä tuoksuttelemassa, tämä on vain mun mielipide. Suihkugeeli sisältää hibiskus-uutetta ja luomuviikunaa ja on täysikokoinen (mistä myös plussaa).

Seuraava tuote aiheutti ärsyynnystä mulle henkilökohtaisesti. koska VIHAAN kun bokseissa tulee näitä ravintolisiä. En saa muun lääkityksen takia tällaisia syödä, ja muutenkin ne on vähän plääh. Tai ei niin vähääkään. Moni on kuitenkin tästä tykännyt, joten varmasti yleinen mielipide poikkeaa omastani aika lailla. Purkki on kylläkin iso ja siitä riittää joksikin aikaa, siitä plussaa (koska mitä kukaan tekee muutamalla tabletilla?). Tätä saa apteekeista, sisältää nimensä mukaisesti kollageenia ja c-vitamiinia ja täten tukee hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia. Hinnaksi annettu n. 19€, ja tämä on siis täysikokoinen purkki.

Viimeinen tuote olikin sitten tosi mieluisa - Figs & Rougen Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream joka on siis tarkoitettu kosteuttavaksi ja huokosia blurraavaksi primeriksi meikin alle. Merkki on muuten uudistanut pakkauksiaan (vai onko eri sarjoilla eri pakkaukset, tässä linkki siihen pakkausmalliin joita ennen on näkynyt)ja tämä näyttää kauniilta ja laadukkaalta. Tätä saa Glamlinilta ja hinnaksi merkitty 40€ / 30ml ja tämä on täysikokoinen tuote.


Sellainen setti tällä kertaa; mieluisia olivat ripsiväri, tuoksunäyte ja primer, ja pois olisin jättänyt suihkugeelin, ravintolisän ja tuon hiustuoksuliinan. Tuotteiden yhteishinnaksi laskin 76,64e joka on varsin hyvä saldo. Tuotteista 4/7 olivat täysikokoisia, sekin on erinomainen suhde.

Mitäs te tykkäsitte huhtikuun Bettestä?

2 kommenttia:

  1. Ihan jees boxi, toivottavasti toi velvet cream on oikeesti hyvä, vaikuttaa ainakin tosi hyvälle. <3

    VastaaPoista