lauantai 6. huhtikuuta 2019

Muutama juttu Hulluilta Päiviltä

Heipparallaa!
Moniko teki löytöjä Hullareilta viime viikonloppuna? Minä tilasin pari juttua heti keskiviikkoaamuna, ja kävin sitten vielä iltapäivällä kääntymässä tuossa Itiksessä ja nappasin sieltä vielä muutaman pikkujutun mukaan. Ajattelin että käydään ne nyt läpi. Hintoja en tietenkään kaikille muista eikä niitä mistään enää näe, mutta laitan normaalihinnat ja alehinnat niistä mitä kykenen muistamaan.



Mun mielestä näillä kevään 2019 Hullareilla oli varsinkin kosmetiikan puolella tosi kivojakin tarjouksia ja merkkivalikoima oli laaja. Paljon oli sellaisia joita olis tehnyt mieli ostoskoriin napata mutta yritin pysyä tiukkana ja mielestäni onnistuinkin siinä suhteellisen kohtuullisesti :D Vaatepuolellakin oli jotain ihan kivoja juttuja, mutten millään jaksanut lähteä tungokseen sovittelemaan.


Mun pieni matkakoko Naked Cherry-kokoelman All Nighteria (kirsikantuoksuinen, aah!) on kohta käytetty, joten nappasin tämän täysikokoisen mukaan kun hintaa oli vain 16.90€. Esimerkiksi Kicksissa normaalihinta on 31€, joten aleprosentti oli erinomainen. Tämä on hyvä tuote, ei lisättävää.

En ole face mistien suurin fani, mutta rakastan tätä Lumenen Sisu-sarjaa ja eritoten sen tuoksua, joten hankin tämän nyt sitten testiin ja ajattelin käyttää sekä meikin alle ennen primeria sekä heti kaksoispuhdistuksen jälkeen ennen seerumia/öljyä ja kosteusvoidetta. Once again, hinta-laatusuhde on erinomainen; muistaakseni alehinta oli 14,90€ ja normaalihinta Kicksissa 34,90€. Hyvä hullarit, keep it going! Ja tämän tuoksu on siis taivaallinen - jos ei juuri tämä sarja ole vielä tuttu niin kannattaa käydä tuoksuttelemassa! Ahkerassa käytössä tämän lisäksi samasta sarjasta on Lumenessence Beauty Lotion-kasvovesi, kasvoöljy sekä seerumi.




MACin Soft & Gentle-highlighter on ihan klassikkokamaa yhdessä Lightscapaden (samaa Mineralized Skinfinish-sarjaa) kanssa ja nyt kun tämä oli alessa 17,90€ muistaakseni niin it's a steal, normaalihinta kuitenkin esimerkiksi jälleen kerran Kicksissa 36,50€. Mulla on tämä joskus muistaakseni ollut mutta myin sen pois - en tiedä miksi. Tilanne on nyt kuitenkin korjattu. Tämä on pannussa aika tumma, mutta sen verran sheer että käy mun vaaleallekin iholle. Vähän glitterinen muttei paljoa ja erittäin hyvä jokapäiväinen sävy. Suosittelen!




En käytä peitevoidetta jokapäiväisessä meikissä, mutta joskus kuitenkin niin niitäkin on hyvä muutama olla ("muutama" - stay tuned seuraavaan my makeup collection-postaukseen, aiheena juurikin concealerit) ja nyt kun alessa olivat niin nappasin Lorkun uuden Infallible More Than Concealerin sävyssä 324 Oatmeal (vaalein saatavilla ollut) ja suositun Maybellinen Fit Me:n sävyssä 05. Näistä tuo Fit Me on vaaleampi, mutta ei tuo Lorkkukaan niin tumma ole - hieman enemmän keltapohjainen kylläkin. Lorkku on normaalihinnaltaan esimerkiksi Sokoksella 15,90€ - olisko alehinta ollut 9,90€ ja Maybelline Sokoksella 8,90€ - olisko ollut nyt 5,90€? Tai 7,90€.

En ole näitä vielä kokeillut swatchaamista enempää, mutta molempien koostumus vaikuttaa hyvältä. Joskus olen kuullut että tuo Fit Me on aiheuttanut jollain silmien/sy-ihon kutinaa mutta katsotaan. Mun iho ei ole normaalisti mitenkään herkkä esimerkiksi hajusteille tai vastaaville, niin tuskin tällekään. Nämä molemmat tuoksuvat aika vahvasti vaan kosmetiikalle - ei mitään ylimääräisiä tuoksuja lisätty ja se on mulle ihan ookoo.

Lumenen väritön Nordic Chic-kulmageeli on perushyvä, ja käytän oikeastaan vain näitä värittömiä kulmakynän päälle tuomaan pysyvyyttä, joten hamstrailen usein tarjouksesta erilaisia. Tällä kertaa tätä, joka toimii hommassaan hyvin ja on suht edullinen, olisko ollut 5,90€? Sokoksella normihinta 10,90€.


Sellainen pieni ostossaalis siis!
Mitäs löytöjä te teitte, jos Hullareille uskaltauduitte? Vai onko juuri ennen Hullareita olleet Sokoksen 3+1 päivät enempi mieleen?

ps. My Makeup Collection-postaussarja jatkuu näillä näkymin maanantaina, joten pysykääs kuulolla niistä kiinnostuneet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti