perjantai 12. heinäkuuta 2019

Ihana tilaus Cultbeautysta!

Heippa!

Tein taannoin tilauksen Cultbeautylle ja ajattelin että käydään se tässä läpi, ihania juttuja tuli nimittäin ostettua eikä yhtään hutiostosta!



Cultbeautylla homma toimii erinomaisen hyvin, paketit lähetetään ja ne tulevat nopeasti (ja yleensä vielä pakettiautomaattiin jos on laittanut postilta paketinohjauksen päälle) ja hyvin pakattuina, mikään ei ole ikinä ollut rikki vaikka monia puuterisia tuotteita on tullut tilailtua. Cultbeauty on brittiläinen nettikauppa, joten toistaiseksi ainakaan mitään lisäkuluja Suomeen tilaamisesta ei tule (saas nähdä miten Brexitin myötä).

Lisäksi jos rekisteröityy Cultbeautyyn ensimmäistä kertaa niin saa 15% alennuksen ekasta tilauksesta - kannattaa ilman muuta käyttää hyväksi! Merkkejä löytyy jos mitä, Natasha Denonasta Hudaan ja Drunk Elephantiin. Myös ABH, Becca, Hourglass, Laura Mercier ja monia muita.


Briogeon Scalp Revival-tuotesarjasta olen kuullut pelkkää hyvää, joten tämä Travel Set lähti tottakai mukaan. Se sisältää aktiivihiiltä ja kookosta sisältävät shampoon ja tehohoidon hiuspohjalle, sekä hiiltä ja piparminttua sisältävän jelly-hoitoaineen. Mun hiuspohja on herkästi hilseilevä ja ns. kuorivat tuotteet ovat toimineet aina aika hyvin. joten innolla kokeiluun tämäkin. Mieskin on tykästynyt näihin kuoriviin, joudun vaan toppuuttelemaan ettei ihan joka päivä näillä kannata pestä. Nyt on käytössä Budgien Apple Cider-hiuskuorinta, joka on varsin hyvä sekin.
Tämän setin hinta oli 22 puntaa ja sen voi napsauttaa ostoskoriin tästä.




Olen pitkään halunnut kokeilla kehuttuja Farsalin primereita, ja kotiutinkin tällaisessa 10ml pikkukoossa sekä kulttimaineessa olevan, kultahippuisia sisältävän öljypohjaisen Rose Gold Elixirin ja myöskin paljon tykätyn, ihanan kimaltelevan vaaleanpunaisen Unicorn Essencen. Farsalilla on vielä kolmaskin, vihreäpurkkinen Skintune Blur jota ei Cultbeautylta saanut pikkukoossa, mutta Tukholmasta saattoi löytyä.. Siitä lisää sitten myöhemmin. Skintune Blur nimensä mukaisesti blurraa ihohuokosia ja lupaa olla "seerumi-primer" ja hoitaa ja kosteuttaa ihoa samalla.

Nämä ovat suht hintavaa tavaraa (pienikin koko 20 puntaa, täysikokoinen 30ml 50 puntaa) mutta tuotetta ei tietysti kerralla paljoa tarvitse. Olen näitä molempia kokeillut (Unicorn Essencea enemmän) ja tykkään kovasti molemmista. Ne tuntuvat kosteuttavan ihoa ja luovan meikkivoiteelle hyvän pohjan. Eikä meikin kestävyys ainakaan huonone näiden kanssa (joskin pitkäkestoisuus tuntuu oman kokemuksen mukaan riippuvan lähinnä meikkivoiteesta, eikä alla olevasta primerista / päälle laitettavasta setting spraysta). Ja molemmat tuoksuvat tosi hyvältä!




Beccan Hydra-Mist Set & Refresh puuteri on kiehtonut jo kauan ja löytynyt pitkään toivelistalta, ja nyt sen vihdoin kotiutin 32 punnalla. Tämä on hauska tapaus ja aika innovatiivinen; puuteri sisältää 50% vettä ja kosteuttavaa glyseriinia, ja todella tuntuu kuin huiskisi viileää vettä kun tätä puuterivipalla tai siveltimellä (tai sienellä)  iholle laittaa. Kokeilut on tämän kanssa vielä kesken, olen käyttänyt muutaman kerran ja olo on positiivinen mutta tutkimukset jatkuvat. Hauska tuote joka tapauksessa!

Lisää Beccaa, tämä on matkakoko Vanilla Quartz-highlighterista jonka sai suht järkevällä 16 punnan hinnalla. Highlighterit kuitenkin kuluvat minulla tosi hitaasti, niin turhaan ostaa täysikokoista kun tämäkin riittää tosi pitkälle. Beccan Shimmering Skin Perfector-highlighterit ovat mun mielestä yksiä ihan parhaita korostustuotteita ja sävyjä löytynee joka ihonsävylle. Vanilla Quartz on tosi vaalea pohjasävy kultaisella shiftillä, joka sopii mun vaalealle iholle oikein hyvin.






Sitten vielä vähän Hourglassia. Näissäkin hyödynsin tätä matkakokoa (molemmat £22/kpl), samalla perusteella kuin edellisessä - saan tehdä aikalailla töitä että saisin näistäkään jompaakumpaa ihan heti kokonaan käytettyä :D Tosin pakko sanoa, että tuo aurinkopuuteri hyötyisi isommasta koosta, sillä mun jumbokokoinen aurinkopuuterisivellin meinaa olla hieman hankala tuon kanssa.

Aurinkopuuteri on siis Ambient Lighting Bronzer sävyssä Diffused Bronze Light, joka on vaalealle iholle oikein sopiva, ei liian kylmä eikä lämmin sävy. Poskipuna (Ambient Lighting Blush) on ihana, pinkkiin päin oleva nude, sävy nimeltään Mood Exposure. Sekä aurinkopuuterista että poskipunasta löytyy valikoimasta useita sävyjä. varmasti jokaiselle jotakin. Mun poskipunakokoelmassa on 2 muutakin Hourglassin Ambient Lightingia - mutta niistä lisää kunhan meikkikokoelmapostaus poskipunista tulee joskus luonnoksista oikeaksi postaukseksi asti.. :D

Näiden molempien pigmentit on selkeästi kerrostettavia, yhdellä kerroksella tulee hyvinkin läpikuultava lopputulos eli se kannattaa pitää mielessä.


Semmottinen tilaus - ihan nappivalintoja jokainen!
Onko tuttuja tuotteita, tai joku joka kiinnostaa erityisesti?

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja oot tilaillut, mua on kutkutellut pidemmän aikaa toi Briogeo. Kunhan saan entisiä hiustuotteita vähän pois alta, pitää varmaan tilata jotain kokeiltavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on kyllä hyviä :) mua kiinnostaa se vihreäsävyinen Be Gentle, Be Kind-sarja.

      Poista